• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

enerjimizi düşürmeyelim.

biraz bencil olun hayatta
eş çocuk ana baba bir yere kadar.
yaşınız ilerleyince anlıyorsunuz ki kimseyi mutlu edemiyorsunuz
bazen hayır deyin ve kesinlikle canınızın yapmak istemediği şeyleri yapıp kendinize eziyet etmeyin

enerjimizi düşürmeyelim.

bazen hayır deyin ve kesinlikle canınızın yapmak istemediği şeyleri yapıp kendinize eziyet etmeyin
Öncelik kendimiz olmalı aynen senin gibi düşünüyorum 😃

enerjimizi düşürmeyelim.

ne güzel dedin canım valla çok doğru :KK60: :KK200:

enerjimizi düşürmeyelim.

Son dönemlerde bunu çok iyi anlıyorum
Ne kadar zarif,ne Kadar naif, ne kadar ince olursak olalım insanları hiç bir ölçüde sana karşı değişmiyorlar
Önce değişim bizde başlasın zamanın inadına kendimize naif, kendinize zarif,kendinize yatırım yapın 💜❤️💜

Son dönemlerde bunu çok iyi anlıyorum
Ne kadar zarif,ne Kadar naif, ne kadar ince olursak olalım insanları hiç bir ölçüde sana karşı değişmiyorlar
Önce değişim bizde başlasın zamanın inadına kendimize naif, kendinize zarif,kendinize yatırım yapın 💜❤️💜
Ben o konuda bencilim biraz, 😃 bu halimden memnunum, olduğu kadar 😃

Hatırlıyorum tabi ki , kendimi sorumlu tutmuştum 😬 neyse geldi geçti, bundan sonra daha dikkatli spor yaparız, şakası yok bunun😊

Jillian yapınca, kas kazanıp yağ yakarız bu nedenle kiloya yansımadığını zannedebiliriz, ama incecik oluruz, bence kilo vermekten daha güzel bir şey bu 🤩
Valla canım sağ ayak bileğim bugün yine hafiften sızlamaya başladı, bu 9.gün bana noluyo anlamıyorum:( umarım devam etmez yoksa ara vermek zorunda kalıcam off😢

Back
X