Bugün bandajlarımdan kurtuldum sonundaYeni fotoğraflarımı yükledim :) 2. haftam baya bi şişlik mevcut şuanda bi an önce geçsede kurtulsam
Beni eklermisiniz, fotoraflari merak ettim...bide dr arastiriyorum, kime oldunuz?
Bugün bandajlarımdan kurtuldum sonundaYeni fotoğraflarımı yükledim :) 2. haftam baya bi şişlik mevcut şuanda bi an önce geçsede kurtulsam
Canım 2. haftaya oranla burnun ve yüzün arasındaki mükemmel uyum gerçekten görmeye değer.Resimlere baktım ve bayıldım.Umarım hep böyle devam eder.
ekledim canım :) Benim doktorum Op.Dr. Denizhan ÖZKAYA burda çok tanınan biri değil ama ben hem ameliyat öncesi hemde sonrası çok memnun kaldım :)
Beni de ekler misin resimlerini görmek isterim. Geçmiş olsun. Ameliyat ücreti ne kadardı acaba?
öncelıkle gecmıs olsun cnm benıde ekleyebılırmısın cok merak ettım
çok güzel olmuş canım güle güle kullan
Tatlım bu endişelere kapılman için çok erken hemen endişelenme umarım geçer ama bu durumda 5-6 aylık süre zarfında inanılmaz değişimler oluyor bakarsın daha güzel olur bakarsın daha kötü olur onun için acele etme ve moralini bozma... Genelde daha düzelmeler oluyor beklemekten başka çare yok İnş istediğin gibi burunun olur:)
Ekledim canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?