Green35 Burun Estetiği Ameliyatı

green_35

Vazgeçtim gözlerinden..
Kayıtlı Üye
30 Mart 2011
117
0
46
İzmir
Kızlar yarın bandajlarımdan kurtuluyorum artık heyecan bastı ya nası bi burun çıkıcak merak içerisindeyim Aynaya ilk baktığınızda neler hissettiniz yardımcı olur musunuz lütfeen

Bugün bandajlarımdan kurtuldum sonunda Yeni fotoğraflarımı yükledim :) 2. haftam baya bi şişlik mevcut şuanda bi an önce geçsede kurtulsam

Bugün bandajlarımdan kurtuldum sonunda Yeni fotoğraflarımı yükledim :) 2. haftam baya bi şişlik mevcut şuanda bi an önce geçsede kurtulsam

Canım 2. haftaya oranla burnun ve yüzün arasındaki mükemmel uyum gerçekten görmeye değer.Resimlere baktım ve bayıldım.Umarım hep böyle devam eder.

Canım 2. haftaya oranla burnun ve yüzün arasındaki mükemmel uyum gerçekten görmeye değer.Resimlere baktım ve bayıldım.Umarım hep böyle devam eder.

Çok teşekkür ederim canım benim şimdilik iyi gidiyo ileride umarım bi sorun yaşamam :)

Beni de ekler misin resimlerini görmek isterim. Geçmiş olsun. Ameliyat ücreti ne kadardı acaba?

ekledim canım teşekkür ederim :) ameliyat ücretim bütün masraflar dahil 3000 TL'di. Ameliyat öncesi ve sonrası çok memnun kaldım değdi yani :)

öncelıkle gecmıs olsun cnm benıde ekleyebılırmısın cok merak ettım

Kızlar 2 gündür canım sıkılmaya başladı bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun alçı çıktıktan sonra burun ucumun hafif sol yukarı kısmında şişlikten kaynaklandığını düşündüğüm hafif bi yamukluk vardı önce pek önemsemedim ama alçı çıkalı bugün tam bir hafta oldu ama hala burnum o şişlikten dolayı yamuk duruyo yada gerçekten yamuk ama ben şişliğe bağlıyorum :44: burun ucum sola doğru bakıyo sanki buarada çok dikkatli bakılmadıkça anlaşılmıyo ama bende biraz simetri rahatsızlığı var o yüzden beni rahatsız ediyo işte 3 hafta sonra kontrolüm var sizce beklemeli miyim yoksa daha önce mi gideyim? Yada düzelir mi kuruntumu yapıyorum acaba

Tatlım bu endişelere kapılman için çok erken hemen endişelenme umarım geçer ama bu durumda 5-6 aylık süre zarfında inanılmaz değişimler oluyor bakarsın daha güzel olur bakarsın daha kötü olur onun için acele etme ve moralini bozma... Genelde daha düzelmeler oluyor beklemekten başka çare yok İnş istediğin gibi burunun olur:)

teşekkür ederim canım :) bi gün iyiki olmuşum çok güzel oldu diyorum bi gün pişman oluyorum off paronayak oldum resmen akşam önden burnumun resmini çekip yükliyim bi de öyle bakarsan sevinirim. Aslında şimdiden endişelnmek yersiz ama işte ya düzelmezse pskolojisi var ve eylülde düğünüm var nasipse yani ben bu ameliyatı düğünüme tam altı ay kala oldum düzelmezse revizyon ameliyatı olurum o sorun değil de zaman yok işte

Geçmiş olsun, ben de alçılı süreçteyim, cuma günü büyük alçı çıkacak ve küçük takılacak... bekliyoruz bakalım...

Sadece burun ucu ve deliklerini görebiliyorum onlarda çok orantısız:))) ama drumun bir bildiği vardır herhalde ...bekleyip göreceğiz.

Eklersen sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…