burnun tek kelimeyle süper olmuş daha öncedende güzelmiş zaten burun çene ve dudak uyumun muhteşem inan ben sadece gördüğümü söylerim burnun çok güzel yüzünede ayrı bir hava katmışondan bakıyorlardır takılma boşuna cnm o takıldığın ufak eğrilik gibi görünense sadece düzensiz ödem bendede vardır sol tarafım daha çok ödemliydi birkaç ay içinde ödemler indikçe o da kaybolucak zaten göze batıcak bir durum yok masajla düzelticem derken sakın sakın bozma normal masajını yap cnm tüm dikkatini düğüne ver boşver burnuşun zaten güzel olmuş zamanla mükemmel olucak emin ol güle güle kullan yeni burnuşunu
burnun tek kelimeyle süper olmuş daha öncedende güzelmiş zaten burun çene ve dudak uyumun muhteşem inan ben sadece gördüğümü söylerim burnun çok güzel yüzünede ayrı bir hava katmışondan bakıyorlardır takılma boşuna cnm o takıldığın ufak eğrilik gibi görünense sadece düzensiz ödem bendede vardır sol tarafım daha çok ödemliydi birkaç ay içinde ödemler indikçe o da kaybolucak zaten göze batıcak bir durum yok masajla düzelticem derken sakın sakın bozma normal masajını yap cnm tüm dikkatini düğüne ver boşver burnuşun zaten güzel olmuş zamanla mükemmel olucak emin ol güle güle kullan yeni burnuşunu
Evet kızlar acısıyla tatlısıyla en önemliside sabırla 6. ayı geride bıraktımen son halinin fotoğraflarını koydum gerçi doktorumun dediği gibi fındık bi burnum olmadı ama ben şu anki halinden memnunum bakın bakalım nası olmuşş
Bugün bandajlarımdan kurtuldum sonundaYeni fotoğraflarımı yükledim :) 2. haftam baya bi şişlik mevcut şuanda bi an önce geçsede kurtulsam
fotolar nerde albumunde mi?
Canım iyi olmana sevindim.En azından sorunsuz bir 6 ay geçirmen güzel.
resimlerini görmek isterim.çok güsel olmuş dediklerine göreeklermisinz lütfen
Bugün bandajlarımdan kurtuldum sonundaYeni fotoğraflarımı yükledim :) 2. haftam baya bi şişlik mevcut şuanda bi an önce geçsede kurtulsam
ekledim canım :) Benim doktorum Op.Dr. Denizhan ÖZKAYA burda çok tanınan biri değil ama ben hem ameliyat öncesi hemde sonrası çok memnun kaldım :)
Beni eklermisiniz, fotoraflari merak ettim...bide dr arastiriyorum, kime oldunuz?
:) Teşekkür ederim canım şu şişlikler insede güle güle kullansam keşke :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?