Kızlar 2 gündür canım sıkılmaya başladı bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsunalçı çıktıktan sonra burun ucumun hafif sol yukarı kısmında şişlikten kaynaklandığını düşündüğüm hafif bi yamukluk vardı önce pek önemsemedim ama alçı çıkalı bugün tam bir hafta oldu ama hala burnum o şişlikten dolayı yamuk duruyo yada gerçekten yamuk ama ben şişliğe bağlıyorum :44: burun ucum sola doğru bakıyo sanki buarada çok dikkatli bakılmadıkça anlaşılmıyo ama bende biraz simetri rahatsızlığı var o yüzden beni rahatsız ediyo işte 3 hafta sonra kontrolüm var sizce beklemeli miyim yoksa daha önce mi gideyim? Yada düzelir mi kuruntumu yapıyorum acaba
Kızlar 2 gündür canım sıkılmaya başladı bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsunalçı çıktıktan sonra burun ucumun hafif sol yukarı kısmında şişlikten kaynaklandığını düşündüğüm hafif bi yamukluk vardı önce pek önemsemedim ama alçı çıkalı bugün tam bir hafta oldu ama hala burnum o şişlikten dolayı yamuk duruyo yada gerçekten yamuk ama ben şişliğe bağlıyorum :44: burun ucum sola doğru bakıyo sanki buarada çok dikkatli bakılmadıkça anlaşılmıyo ama bende biraz simetri rahatsızlığı var o yüzden beni rahatsız ediyo işte 3 hafta sonra kontrolüm var sizce beklemeli miyim yoksa daha önce mi gideyim? Yada düzelir mi kuruntumu yapıyorum acaba
benimde 12. günüm ve burnum çok şiş profilden çok güzel ama önden aşırı şiş duruyo ne zaman düzelicek merak ediyorum çünkü kalkıklığı dışında önden bakıldığında eski burnumdan bir fark yok
Geçmiş olsun, ben de alçılı süreçteyim, cuma günü büyük alçı çıkacak ve küçük takılacak... bekliyoruz bakalım...
Sadece burun ucu ve deliklerini görebiliyorum onlarda çok orantısız:))) ama drumun bir bildiği vardır herhalde ...bekleyip göreceğiz.
Eklersen sevinirim.
Canım nasılsın.Okudum yazını ama henüz çok erken bunları demen için bak ben aylar sonrasındaki değişikliklerden bahsediyorum genelde hiç 1 hafta da ya da 1 ay da şunlar oldu demişmiyim:))Çünkü çok erken henüz ne zamanki 5 ay geçer ve farklı bir durum ortaya çıkar o zaman endişelenmekte haklısın ama şuan çok erken.
Canım şimdi resimlerini gördüm ve inceledim. Gayet muazzam bir burun olmuş bak ciddiyim çok hoş gzl bir şekil çıkmış ortaya şuan çok şiş belli, ki özellikle burun ucu şiş olur bu bilindik bir durum üzülme sen boşuna vesvese etme bende çok güzel bir burun olacağa benziyor.. Ben ameliyat oldum 5 ay geçti biraz daha zaman geçsin revizyon olacağım beterin beteri var çok fazla takılma derim onun için relax umarım sonuçlarımız güzel olur:=)
canım üzülme bak burda okuduğum kadarıyla zaten iyileşme süreci 6 ay ile 1 sene arasında değişiyor. ve bu zaman zarfında burun inanılmaz bir değişime uğruyor ben senin fotolarını gördüm. Burnun gayet hoş olmuş . Daha önce pek çok konuda olduğu gibi hayatımızda buda takmakla ilgili bir durum nacizanebu yüzden canım öncelikle rahatla ve inan bir sene sonunda çok mutlu olacaksın. her zaman burda sana desteğiz bir tanem. doktorunla da bir görüş istersen, öpüyorum canım...
geçmiş olsun canım. beni de ekler misin
vovv:)) çok hoş olmuş, güle güle, sağlıkla kullan canım
benimde 12. günüm ve burnum çok şiş profilden çok güzel ama önden aşırı şiş duruyo ne zaman düzelicek merak ediyorum çünkü kalkıklığı dışında önden bakıldığında eski burnumdan bir fark yok
Canım öncelikle geçmiş olsun :) Asıl dert alçı çıktıktan sonra başlıyomuş yani kendi açımdan söylüyorum :) Burda o kadar çok okuduğum halde orantısız bi şişliğe takmış durumdayımUmarım bi an önce geçer de rahatlarız
canım kusura bakma sana sormadan senı ekledım ama umarım kabul edersın. resımlerını cok merak ettım bende yenı yenı arastırmalara basladım fıkır edınmeye calısıyorum işte bu sekilde
Ekledim canım :) ben profilden memnunum canım ama şişlikler inse daha da rahatlıcam bakalım :) Sana da şimdiden kolay gelsin canım
canım ilk olarak eklediğin için teşekkür ederimikinci olarak da resimlerine baktım gerçekten çok güzel olmuş çok doğal görünüyo yüzüne de çok yakışmış.. sen haklı olarak burnunu çok incelediğin için heralde sorunlar varmış gibi geliyo sana ki çok normal bu ama anladığım kadarıyla biraz daha beklemen gerekiyo umarım zamanla sende çokkk beğenirsin ve aklında sorun kalmaz
öncelikle geçmiş olsun canım
fotoğraflarına baktım çok beğendim. şişliklerin olması gayet normal, bu haliyle bile çok güzel görünüyor. kafana taktıklarını çok iyi anlıyorum. 2 ay kadar burun odaklı yaşayacaksın, hergün bi kusur bulacaksın, ama 2aydan sonra artık gözün alışacak, burnun hayatının merkezinden çıkınca aslında taktıklarının çok gereksiz olduğunu, burnunun gayet güzel olduğunu farkedeceksin. en azından benim öyle oldu :)
sabırlı ol, mümkün olduğunca takmamaya çalış. sana tavsiyem başka şeylerle ilgilen, mesela evleniyormuşsun, onunla ilgili şeylere odaklan, böylece daha kolay atlatırsın bu sıkıntılı süreci.
burnunu güle güle kullan canım.
nişanlınla da mutluluklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?