Green35 Burun Estetiği Ameliyatı

Canım nasılsın.Okudum yazını ama henüz çok erken bunları demen için bak ben aylar sonrasındaki değişikliklerden bahsediyorum genelde hiç 1 hafta da ya da 1 ay da şunlar oldu demişmiyim:))Çünkü çok erken henüz ne zamanki 5 ay geçer ve farklı bir durum ortaya çıkar o zaman endişelenmekte haklısın ama şuan çok erken.

Canım şimdi resimlerini gördüm ve inceledim. Gayet muazzam bir burun olmuş bak ciddiyim çok hoş gzl bir şekil çıkmış ortaya şuan çok şiş belli, ki özellikle burun ucu şiş olur bu bilindik bir durum üzülme sen boşuna vesvese etme bende çok güzel bir burun olacağa benziyor.. Ben ameliyat oldum 5 ay geçti biraz daha zaman geçsin revizyon olacağım beterin beteri var çok fazla takılma derim onun için relax umarım sonuçlarımız güzel olur:=)

canım üzülme bak burda okuduğum kadarıyla zaten iyileşme süreci 6 ay ile 1 sene arasında değişiyor. ve bu zaman zarfında burun inanılmaz bir değişime uğruyor ben senin fotolarını gördüm. Burnun gayet hoş olmuş . Daha önce pek çok konuda olduğu gibi hayatımızda buda takmakla ilgili bir durum nacizane bu yüzden canım öncelikle rahatla ve inan bir sene sonunda çok mutlu olacaksın. her zaman burda sana desteğiz bir tanem. doktorunla da bir görüş istersen, öpüyorum canım...

benimde 12. günüm ve burnum çok şiş profilden çok güzel ama önden aşırı şiş duruyo ne zaman düzelicek merak ediyorum çünkü kalkıklığı dışında önden bakıldığında eski burnumdan bir fark yok

yasemincim senin de burnuş süper bikerem :) canımcım alakası yok önnden de farklı bence ama çok şiş birtanem gayet normal bu durum:)

Teşekkür ederim canım sanada çok geçmiş olsun :) benimde profilden bi sorunum yok ama orantısız bi şişlik var akşam önden resim çekip yüklicem bakalım

Canım benim teşekkür ederim iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın :) evet haklısın aslında tatlım yazılarında çok sonradan bi sorun varsa çıktığını okudum ama ne biliyim kaç gündür elimde ayna bi taraftan bakıyorum düz geliyo bi taraftan bakınca yamuk gibi geliyo kurdum iyice kafamda ya düzelmezse diye bu böyle olmaz yazıyım buraya bide sizin fikirlerinizi alıyım dedim akşam resim yüklicem bakarsın canımm

Teşekkür ederim canım sanada çok çok geçmiş olsun :) Profilden bi sorun yok aslında ama burun ucum sola doğru bakıyo gibi Burun ucunun geç indiğini doktorumda söylemişti ama yamuk durduğu için tedirginim acaba sağ tarafa doğru masaj yapsam mı diye düşündüm sonra bide şişliktir indiğinde burnumu bu sefer sağa doğru yamulturum diye vazgeçtim Allah'ım ya valla paronayak oldum iyice bi an önce geçsede kurtulsam

Canım benim çok teşekkür ederim :) Haklısın canım aslında bu durum benim birazcık takıntılı olmamdanda kaynaklanıyo ama söylediklerin gerçekten içimi rahatlattı Umarım 1 sene sonra bu halim aklıma gelirde güler geçerim :) ve samimiyetin içinde tekrardan teşekkür ederim tatlım

Canım öncelikle geçmiş olsun :) Asıl dert alçı çıktıktan sonra başlıyomuş yani kendi açımdan söylüyorum :) Burda o kadar çok okuduğum halde orantısız bi şişliğe takmış durumdayım Umarım bi an önce geçer de rahatlarız

canım kusura bakma sana sormadan senı ekledım ama umarım kabul edersın. resımlerını cok merak ettım bende yenı yenı arastırmalara basladım fıkır edınmeye calısıyorum işte bu sekilde

canım kusura bakma sana sormadan senı ekledım ama umarım kabul edersın. resımlerını cok merak ettım bende yenı yenı arastırmalara basladım fıkır edınmeye calısıyorum işte bu sekilde

Ekledim canım :) ben profilden memnunum canım ama şişlikler inse daha da rahatlıcam bakalım :) Sana da şimdiden kolay gelsin canım

Ekledim canım :) ben profilden memnunum canım ama şişlikler inse daha da rahatlıcam bakalım :) Sana da şimdiden kolay gelsin canım

canım ilk olarak eklediğin için teşekkür ederim ikinci olarak da resimlerine baktım gerçekten çok güzel olmuş çok doğal görünüyo yüzüne de çok yakışmış.. sen haklı olarak burnunu çok incelediğin için heralde sorunlar varmış gibi geliyo sana ki çok normal bu ama anladığım kadarıyla biraz daha beklemen gerekiyo umarım zamanla sende çokkk beğenirsin ve aklında sorun kalmaz

evet canım aynayı elimden bırakmıyorum resmen Bende teşekkür ederim canım :) tabi insan ameliyat olunca daha bi dikkatli inceliyo o kadar çok inceleyincede muhakkak bi sorun bulup çıkartıyosun :) Çok sabırlı olmak gerekiyomuş gerçekten umarım zamanla düzelir

öncelikle geçmiş olsun canım
fotoğraflarına baktım çok beğendim. şişliklerin olması gayet normal, bu haliyle bile çok güzel görünüyor. kafana taktıklarını çok iyi anlıyorum. 2 ay kadar burun odaklı yaşayacaksın, hergün bi kusur bulacaksın, ama 2aydan sonra artık gözün alışacak, burnun hayatının merkezinden çıkınca aslında taktıklarının çok gereksiz olduğunu, burnunun gayet güzel olduğunu farkedeceksin. en azından benim öyle oldu :)
sabırlı ol, mümkün olduğunca takmamaya çalış. sana tavsiyem başka şeylerle ilgilen, mesela evleniyormuşsun, onunla ilgili şeylere odaklan, böylece daha kolay atlatırsın bu sıkıntılı süreci.
burnunu güle güle kullan canım.
nişanlınla da mutluluklar

Canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için :) Gerçekten söylediğin gibi tamamen burnuma odaklanmış bulunmaktayım ve bi an önce şu pskolojiden çıkmak istiyorum Düğün işleriyle uğraşıyorum mesela bugün düğün salonumuzu tuttuk hayırlısıyla orda bile ara ara burnum aklımdaydı sanki herkez burnuma bakıyomuş gibi hissediyorum :) Aslında daha 1 ay bile olmadı ameliyat olalı ama sanırım benim gibi herkes ilk zamanlar takmıştır burnuna Ama yardımlarınız sayesinde içim çok rahatladı tekrardan teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…