Greenpeace destek ol. Kutuplara zarar veriyorlar.

Babydustt

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2012
2.116
2.445
333
Kutuplarda petrol çıkarmaya çalışıyorlar 1 milyon kişi toplandı sende destek ol
bir kaç petrol şirketi vazgeçti bile Kuzey Kutbu'nu kurtarmak için bana katılır mısın ?: http://www.savethearctic.org/ :50:

Son düzenleme:
20 kişi girip okudu ve kimsenin umurunda değil öyle mi ? Yazık

destek verdim...

dünyanın neresinde olursa olsun. biz görelim görmeyelim.. hiçbir hayvan acı çekmesin diye küçük bir umut da olsa elimizden geleni yapmalıyız.

onların da yaşam hakkı var. ve kaldı ki ekolojik denge için buzulları kaybetmemeliyiz.

Evet arkadaşlar birkaç sn ayırın çok mu zor... Biri evli görümcemle bir adamı yatakta bastım diye konu açsa en az 70 kişi okur şu konuya da birkaç sn ayırıp imza atın ne olacak.....

destek verdim...

dünyanın neresinde olursa olsun. biz görelim görmeyelim.. hiçbir hayvan acı çekmesin diye küçük bir umut da olsa elimizden geleni yapmalıyız.

onların da yaşam hakkı var. ve kaldı ki ekolojik denge için buzulları kaybetmemeliyiz.

İnsanlar ben nasılsa görmüyorum diyor umurlarında olmuyor :50:

Kuzey Kutbu'nu Kurtar | Greenpeace link bu sen kutup ayısını seçmişsin sanırım:) o linki koymuşsun düzelt istersen:) Ben de bu konuyu açmıştım ama olsun daha çok insan görsün keşke herkes açsa:)

Evet arkadaşlar birkaç sn ayırın çok mu zor... Biri evli görümcemle bir adamı yatakta bastım diye konu açsa en az 70 kişi okur şu konuya da birkaç sn ayırıp imza atın ne olacak.....

Teşekkürler düzeltiyorum hemen ayrıca kusura bakmayın görmemiştim yazdığınızı hemen her yerde paylaşmaya çalışıyorum acil bir şekilde bakamadım :50: Ve evet koca aldatmalarına insanlar bayılıyor yeter ki dedikodu olsun.

Arkadaşlar lütfen bizlere ihtiyaçları var sizden maddi bağış istemiyoruz, çıkın sokaklarda eylem yapın demiyoruz SADECE BİRKAÇ SN... Greenpeace yıllarca bu imza kampanyalarıyla neler başardı basit bir imza değil inanın............

Çoook önce vermiştim imza, şimdi konuyu bu sitede de görünce sevindim gerçekten çok duyarlısınız. Ama keşke diğer üyeler de biraz daha duyarlı olsa da küçüçük bir imza atsalar.

Ayrıca koca aldatmalarına gerçekten insanlar bayılıyor, başlık anında 10larca cevap alıyor. Böyle bir başlığa kimse ilgi göstermiyor, yazık ne hallerdeyiz.

Hiçbir iyilik karşılıksız kalmaz atacağınız küçük bir imza günün birinde çok zor durumda olduğunuz bir anda yardım olarak size dönebilir.... Kmsenin çıkarı yok kaybedeceğiniz birşey yok.....

Çoook önce vermiştim imza, şimdi konuyu bu sitede de görünce sevindim gerçekten çok duyarlısınız. Ama keşke diğer üyeler de biraz daha duyarlı olsa da küçüçük bir imza atsalar.

Ayrıca koca aldatmalarına gerçekten insanlar bayılıyor, başlık anında 10larca cevap alıyor. Böyle bir başlığa kimse ilgi göstermiyor, yazık ne hallerdeyiz.

Hiçbir iyilik karşılıksız kalmaz atacağınız küçük bir imza günün birinde çok zor durumda olduğunuz bir anda yardım olarak size dönebilir.... Kmsenin çıkarı yok kaybedeceğiniz birşey yok.....

Hayvanlar Allah'ın sessiz kulları şimdi değil ama zamanı gelince konuşacaklar hesapları bizden sorulacak. Ahirette kimin kocası kimi aldatmış denmeyecek ama işte... İmza atanlar için tekrardan binlerce kez teşekkürler.

Kutuplarda yapılan nükleer deneyleri de durdursalar ya!! Atılan atom bombalarını ve nükleer bombalara son verseler ya..Kutuplar klima buzdolabı gazından erimedi ya...

Back
X