gretmenim ne olur vurma

OltadakiZil

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2008
1.224
204
123
39
arkadaslar anlatıp rahatlamak ıstıyorum..

ben ılkokul 1.sınıftan 5.sınıfa kadar hep ogretmenımden ve arkadasımdan dayak yedım..
bır ılkokul hocamız vardı..sınıfta tembel calıskan ayrımı yapıp sınıfı ıkıye bolerdı..tembel sıraları calıskan sıraları..benımde ılkokul zamanlarım pek parlak degıldı..calıskanların tembellere ders gostermesını ve yapamadıkları zaman bır tokat la cezalandırılmasını ön görürdü..hocamız..tabı calıskan arkadaslarımız bu durumu abartıp sacımızı ceker.kafamıza kıtapla defterle vururdu.muzık dersınde flut getırmedıgımız zaman kendı elındekı flutle mınıcık ellerımıze vururdu..cok ıyı hatırlıyorum..kaç defa elımde kafamda flut ve cetvelın kırıldıgını..yanı hemen hemen hergun mutlaka bır fıskede olsa yıyordum..ve benım gıbı bır cok arkadasım..kac defa korkudan altımıza işedik...ve bırgun bır erkek arkadasım sınıfta oturduk ders calısıyorduk tenefuste..ama sadece ıkımız vardık sınıfta 3 sınıfa gıdıyorum..hoca sınıfa gırdı..uzerımıze yurumuye basladı ne yapıyorsunuz sız burda dedı..yoksa seksmı yapıyorsunuz dedı..:1no2:bunu hıc unutmam ıkımızede oyle bır tokat patlattıkı aklınız şaşar..tabıkı ben ozamanlar seks ne oldugunuda bılmıyorum..arkadasımında bıldıgını sanmıyorum..sonra bızı bır ders boyunca tahtayı ıkıye ayırıp bız cok kotu bısey yaptık yazdırdı..ve arada gelıp butun sınıfın ıcınde bırer ensemıze patlatıyordu.ve hıc unutmam..bır arkadasımızın kalkıp ögretmenım ne olur vurmayın dıye haykırmasını.işte ben ve arkadaslarım toplamda 45 kısı bu pskoljıyle 5 yıl gecırdık..benım gıbı dayak yıyenlerın halı emınım daha kotu..sımdı esım yanımda bır seyı almak ıcın elını kaldırsa refleks olarak hemen bır ırkılıyorum.kendımı gerı cekıyorum..hep bana der ben sana ne zaman vurdum neden boyle yapıyorsun dıye..işte kucuklukte yasadıgım tranva kolay atlatılmıyor..ne olur cocuklarınıza sahıp cıkın
kısa ve öz

ögretmensenız kendı egonuzu tatmın etmek ıcın ogrencıyı ne olur dovmeyın
anne ve baba ısenız ne olur cocuklarınıza sahıp cıkın..arastırın okulda ne oldugunu

Ayy sen neler diyorsun böylee

Adam sadistmiş yaa inanamıyorum..

Hiçmi ailene söylemedin hadi sen söylemedin 45 kişilik sınıfta çıkmadımı bir kişi..

Ne kadar kötü

eee aileler eti senin kemiği benim derse olacağı budur

Çok üzüldüm canım gerçekten :(

yuhhh ya 3.sınıf seks tobe tobe ne biçim ögretmenmiş Allah bölelerinden korusun inş...

çok üzüldümm nasıl vururlar ya bi türrlü aklım almıyo benim....

benim ilk okul hocamda bayandı ve oda çok vicdansızdı. ben oldum olası tombul bi çocuktum. kendisi zayıf ve bakılmı bi öğretmendi. sürekli benmle dalga geçerdi. arkadaşları gelse bak benim kadar var dimi derdi. tombulum ya mesela tahtaya kaldırırdı yürürken hani yerler sallanıyor ya bastığın yerleri toprak diyerek geçme tanı dedi dalga geçip kahkaha atardı. daha 3 4 5 sınıftasınız. bizimkide ayrım yapardı tembel çalışkan sırası diye. tahtaya kaldırır bilemediğğin soru olduğu zaman elindeki tahta sopasıyla dizkapağının arkasından bi vururduki diz üstüne düşerdik.BENE HıÇ UNUTMAM O HOCAMI VE BANA DEDıKLERıNı.

yani çok iyyi anlıyorum seni arkadaşım.
allah görmüştür elbet.

oyle ınanın hala aklıma geldıkce tuylerım dıken dıken olur evet aılemın haberı olmadı..ben oyle zanedıyordumkı sınıfta bısey yaptıgım zaman sonucu hep dayak olmalı yanı normal olan bumus gıbı goruyordum..oyuzden hıc annemlere sıkayet etmedım..ettıyssemde hıc hatırlamıyorum..annemlerın sucu buyuk bana hıc sormazlardı okulda ne oldu ne bıttı dıye..

vahşet resmen öğretmen demeye bin şahit ister
hala böyle öğretmenler var mı bilmiyorum ama zaman çok değişti artık eskisi gibi öğretmen egemenliği yok
şimdi bi sorun öğretmenlere helede lise öğretmenlerine öğrencilerden ne kadar çekindiklerini anlatsınlar
öyle öğrenciler var ki okul çıkışından görüşürüz hocam diyen artık
öğretmen öğrencisinden korkar oldu
tabiki ilk okul için hala bu durum geçerli olabilir dayak atan öğretmenler olabilir ama
şimdiki çocuklarda eskisi gibi suspus değiller
yani umarım öyle değillerdir açıkcası ben öyle olduğunu düşünmek istiyorum ...

Adı öğretmen ama hiçbir vasfını taşımıyor.Sapık ruhluymuş ki hemen adlandırıvermiş gördüğü masum ve doğal görüntüyü...Dayak zaten yanlış hiç değinmiyorum bile.Uğraşmak istemediğinden,kendine güvenemediğinden dayak atıyor bazı öğretmenler....

Ben de bir öğretmen olarak pek çok meslektaşımı tenzih ediyor,buna rağmen hala ülkenin çeşitli yerlerinde böyle eski kafalı meslektaşların olduğunu duyuyor,biliyorum.
Bu iş bir eğitim işidir,gönül,sevgi,muhabbet işidir.Madem dayaktan yanasın,git karpuz sat,çek o pis ellerini küçük çocukların üzerinden.
Böyle tipleri şiddetle kınıyor,Allah hepsini kahretsin diyorum:kızgın:.
Ne mutlu ki sen de profilinden okuduğum kadarıyla en azından eğitimini alıp iş güç sahibi olmuşsun.Çok geçmiş olsun canım.

bir egitimci olmuş ama insan olamamış....!!!
çok üzüldüm durumunuza...
bu zamana kadar bir uzmandan yardım almadınızmı??

kkda eğitim bölümünde bende bu konuya değindim,babam çocukken babamı döven öğretmene hala beddua ederim...düşününki babam 60 yaşında ve asla unutmuyo...bir ilkokul çocuğuna nasıl vurulur?hangi insan kıyar?hiç bir öğretmen ne sebeple olursa olsun elalemin çocuğuna vuramaz!!!okuldan atsın,uyarı yazsın ne yaparsa yapsın ama vurmasın!diğer öğretmenleri tenzih ediyorum ama böyleleri gerçekten hasta ruhlu insanlar!!!
canım bence sınıftaki velilerinde suçu büyük 45 kişinin ailesi nerede?aileler devreye girseydi eminim bidaha elini bile kaldıramazdı!neyse canım benim düşünme artık bak ilahi adalet var...:teselli:

ne psikopatlar var ya!
şimdi olsa ortalık ayağa kalkar böyle durumlarda.
eskiden bu kadar ilgili değillerdi sanırım anne babalar.
yada bizimkilermi öyleydi acaba..
zaten bende anlatmazdım okulda ne olduğunu.
siz anlatmamışmıydınız ailenize?

ilk olarak yaşadıklarına
ikincisi de böyle meslektaşlarım olmasına çok ama çok üzüldüm
o öğretmen tedavilikmiş,normal bir eğitimci asla böyle şeyler yapmaz
muhakkak sorunluydu kendisi,ama ne yazık ki var böyle insanlar
ve kim bilir emekli oluncaya kadar kaç çocukta derin yaralar bıraktı
her zaman öğrencilerime de söylediğim bir şey var
iyi doktor,iyi mühendis,iyi polis,iyi öğretmen olmaktan daha önemlisi iyi insan olmaktır...
iyi bir insan olmadıktan sonra mesleki yetilerinizin hiç ama hiç önemi yok
keşke hepimiz önce iyi insan olmayı becerebilsek

eşşeğe altın semerde taksan yine eşşektir
atalarımız ne güzelde söylemiş
nasıl yerine koyunca oturuyor değil mi
böylelerinin işine son verilmeli
çünkü o kadar kişi bekliyor ki
böyle bir işi
hakkıyla yapabilecek

Bu çalışkanlar tembeller diye ayırmayı bütün öğretmenler mi yapıyomuş ne :uhm:
Benim derslerim çok iyiydi ama bi kere şaşmaya gör cetveller sopalar hemen hazırdı..

Emeği çok üzerimizde inkar edemem ama o attığı tokatları kırdığı sopaları, bağırıp çağırmasını hiç unutamam :1no2: hele ilk tokatında eve gelip saatlerce ağladığımı hatırlıyorum, bana annem vurmamıştır öyle :a015:

bir anda çocukluğuma gittim...
ilk öğretmenim-ilk okul öğretmenimi halen nefretle anıyorum...
bizde küçük bir ilçedeydik o zamanlar...
sınıfta ayrımcılık vardı..
bizler silik öğrencilerdik bir kaçımız öğretmenin nezlinde ne kadar çabalasak sivrilmeye çalışsak sular seller gibi dersimizi ezberleyip gitsekte okula öğretmen başımızdan bastırırdı sivrilmeyelim diye...
çünkü sınıfta gözdeler vardı...
zengin çocukları..
23 nisan gibi etkinliklerde müdür sınıfa gelir etkinlik için bir bir seçerdi bizleri...
nasıl sevinmiştim nasııııl...
bende folklörde yeşil ördeği oynayacağım diye..
hemde öyle iyi biliyordum ki figürleri, çünkü ablamdan öğrenmiştim o orta okul folklör grubundaydı...
salonda toplandık oynuyoruz içimde çocuksu bir sevinç..
nemi oldu!
öğretmen gelip beni ayırdı ve yerime bir başkasını gözdelerden birini koydu..
hala ürperirim, tuvalete giderek göz yaşlarına boğulduğum anı düşündükçe...
düşünün o zamanlar henüz ilkokul 2. sınıf öğrencisiydim ki şu an 27 yaşında kocaman bir kadınım..
anlatmak istediğim psikolojimde ne kadar büyük bir yara bırakmış olması....
çok değil 1 yıl sonra babamın tayini gereği şehre taşındık..
her öğrenci okuldan ayrılırken göz yaşlarına boğulur ya..
ben resmen dualar ediyordum o lanet yerden kurtulduğuma...
öğretmenle vedalaşmadım bile... nefretimdi çünkü....
bir çocuk nasıl nefret duygusu besler?
hemde o yaşta...
yüreği haksızlıklara haykırırken ,sanılır ki henüz aklı ermez bilmez böyle şeyleri..
ama bal gibide biliyor-görüyordum işte...
en kötüsüde ben o şehirden o okuldan ayrılırken elime verilen karne utandırmıştı beni...
Türkçe dersim başarısız olarak geçmişti karne notuma....
sonrasında şehre taşındık...
ve yeni bir okula kaydoldum....
Meğer benim okuldan-derslerden soğuma sebebim tamamen eğitimciye bağlıymış...
yeni öğretmenim-asıl öğretmenim-hayran olduğum minnetle andığım o insan aslen ikinci ama bana göre ilk olarak adlandırdığım öğretmenim benim beynimde öğretmen kelimesinin manasını tamamen değiştiriverdi...
utanmıştım çok utanmıştım karnemi onun eline verdiğimde...
yeni gelen öğrenci tembelmiş diye düşünür diye..
çünkü başarısızım vardı öyle yazıyordu Türkçe dersim. Karnemde!
ama dedim ya şaşırttı beni..
babacan tavrıyla...
eşit davranışlarıyla....
her birimizle tek tek ilgilenmesiyle...
bana yeni gelmeme rağmen aralarına yeni katılmış olmama rağmen kucak açmasıyla....
ve bir gün okulun düzenlemiş olduğu kompozisyon yarışmasında dereceye girmemle öğretmenim benim gözlerimin içine bakarak....
"seninle gurur duyuyorum" demişti...
ve ardından Türkçe dersimin karnemde nasıl olurda başarısız olarak yerini aldığına anlam veremediğinden bahsetmişti....
sonrasında orta okul ve lise dönemlerimde Türkçe-edebiyat-kompozisyon konularında sürekli sivrilmiş dikkat çekmiştim....
dercelerimle-birinciliklerimle hazırladığım konular kompozisyonlarla öğretmenlerin gözdesi olmuş özel gün ve haftaların anlam ve önemini belirten yazıları ben yazmış ben okumuştum....
oysaki ilk eğitimcinin gözünde ben Türkçe'de başarısız bir öğrenciydim..
başarısız ne demek = 0 not demek!
etkisiz demek...hiç bir şeyi bilmiyor demek!
hiç mi bir şey bilmiyordum ben!
canımı yaktı tanıdığım ilk eğitmen!
şimdi konuya dönecek olursam....
bu tür olaylarda lütfen aileler lütfen .lütfen elinizden geleni ardınıza koymayın arayın hakkınızı..
benim ailem öyle değildi kaldı ki ben şikayet etsem bile aileme anlamazlardı böyle şeylerden...
çocuğun ileriki psikolojisi açısından lütfen bir şeyler yapın...
düşünün ben ilk okul 2. sınıfta yaşadım bunları 27 yaşında olmama rağmen bende kalan izleri görün ve geleceğini düşünün evladınızın.....
Allah içinde Allah korkusu olan adaletli insanlarla karşılaştırmayı nasip etsin hepimize ve çocuklarımıza.....

Bu yazdıklarınıza sahip egosunu tatmin etmeye çalışan bir çok eğitimci var
Ben sadece ilkokuldaki 5. sınıftaki öğretmenime minnet borçluyum
Mükemmel bir insan , Mükemmel bir öğretmendi..
1.2.3.4 sınıftaki öğretmenlerime ise hala beddua ederim
Yazıklar olsun böyle eğitimcilere

Son düzenleme:
Vallaha arkadasim cok üzüldüm....resmen iskence gibi ilk okul hayatin olmus...

Fakat anlayamadigim...senin annen baban akraban yakin cevren...diger cocuklarin ebeveyinleri nasil oluyorda, 5 sene boyunca buna sessiz kalabiliyor?

Nasil o ögretmeni sürüm sürüm süründürmüyorlar..? Hadi sen evde birsey anlatmadin belki...ya diger cocuklar hicmi biri annesine babasina okulda olanlari söylemiyordu?
Anneler babalar buna nasil duyarsiz kalabiliyordu?

Inanilir gibi degil!!!:delphin:

Samimi söylüyorum...ben olsam hukuki yönden hicbirsey yapamasam bile o ögretmeni okul cikisi bekler takip eder sonrada allah yarati demeden gel bakiyim kücük cocuk dövmek ne demekmis deyip essek sudan gelene kadar ona öyle bir dayak atar veya attirirdimki bir daha o minicik ellerle flütlerle vurmaya tövbe etsin.:kahve:

Back
X