Gri mi olmalı,Beyaz mı???

acibademmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2013
12
3
38
Merhaba herkese.Şu elektronik konusunda çok kararsızım,gri almaya karar vermişken nişanlım gri sanki mutfağı kapatıyo beyaz daha iyi olabilir dedi.Acaba beyaz ilerde sararma yapar mı diye korkum var,gri de daha modern duruyor gibi.Kullananların tavsiyelerini bekliyorum beyaz eşya beyaz mı olmalı gri mi?

cnm bende de aynı senin gibi gri istiyrum ama nişanlım karışmasada çevrem beyaz eşya beyaz olur diyenlerden bende takip edicm konunu geln cevapları

gri kullanıyorum özellikle inox olanları alırsanız hiç bir sorun yaşamazsınızz.parmak izi çünkü tek sorunu o da inoxla çözüldü.... mutfağı kapatmıyor aksine çok daha asil gösteriyor....................bence.......................

Çamaşır makinam hariç herşeyim İnox. Çamaşır makinam da hediye olmasaydı onu da inox tercih ederdim. Bence beyazlar bir süre sonra sararıyor ama İnox öyle değil ve beyaza göre daha şık duruyor. Tabi ki tercih ve zevk meselesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…