- 27 Ekim 2008
- 5.980
- 2.438
- 723
sinirlendim sabah sabah yaaasonuna kadar haklısınız.bunu idrak edemeyecek kadar sığ ise bence ülkemizde yaşamasın bi zahmet! bir de öğretmen yazıyor profilinde umarım değildir çok yazık..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sinirlendim sabah sabah yaaasonuna kadar haklısınız.bunu idrak edemeyecek kadar sığ ise bence ülkemizde yaşamasın bi zahmet! bir de öğretmen yazıyor profilinde umarım değildir çok yazık..
Aynen o kısmı görünce cevap bile yazasım gelmediBilmemne orman çiftliği dediğin yer Atatürk orman çiftliğidir. Bu kafayla hiç bi yere sığamazsın umarım.
ben de önce Ankara gri evet filan diye düşünerek okumaya başladım ama tüm iyi niyetimi aksine çevirdi..sinirlendim sabah sabah yaaa
Sabah sabah gerildimben de önce Ankara gri evet filan diye düşünerek okumaya başladım ama tüm iyi niyetimi aksine çevirdi..
evet doğma büyüme Ankara'lıyım, ve halen Ankara'da yaşıyorum. bu yüzden tavsiyeler vereyim, önerilerde bulunup yardımcı olayım diye girdim konuya ama vazgeçtim...ben de önce Ankara gri evet filan diye düşünerek okumaya başladım ama tüm iyi niyetimi aksine çevirdi..
evet doğma büyüme Ankara'lıyım, ve halen Ankara'da yaşıyorum. bu yüzden tavsiyeler vereyim, önerilerde bulunup yardımcı olayım diye girdim konuya ama vazgeçtim...
o cümleye istinaden daha ötelere yallah!Yallah bursaya (bilmem ne çiftliğine istinaden yazilmistir)
Aaaa aynen aynen!o cümleye istinaden daha ötelere yallah!
Bursa da bizim! Atatürk olmasaydı Bursa diye bir yerden gelebilir miydi acaba?Aaaa aynen aynen!
Bursaya yazik degil mi?
Bilmemne orman ciftligi ne demek? Utanmadan arlanmadan
evet bugün çok güzel bi güneş var, hava berrak pırıl pırıl :)Bunu bu sabah işe gelirken çektim. Yan çıktı neden anlamadım ama
Ankara soğukken bile güneşli bir şehir...
5 senedir Ankara'da yaşamama rağmen çok seviyorum.
Eki Görüntüle 2054905
Ama ben bunu yazmaya gelmiştim.Yallah bursaya (bilmem ne çiftliğine istinaden yazilmistir)
birinin canı ban çekmişAma ben bunu yazmaya gelmiştim.![]()
Bursayı çok methedip ankarayi kötüleyince bir ankaralı olarak bursaya git o zaman diyecektim ki altında başka şeyler de var o zaman mesaj kaygısı vereyim dedim:) ikisini birleştirdim yoksa bursayla bir problemim tabiki yokBursa da bizim! Atatürk olmasaydı Bursa diye bir yerden gelebilir miydi acaba?