Grinin 15 günlük burnu

-Gri-

Bayan pozitif 😄
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2021
1.407
3.833
83
Bantlardan yarım saat önce kurtuldum hanımlar. Burnum artık özgür😄 birkaç tane amatör fotoğraf bırakıyorum buraya. Bir aylık olunca yine ekleyeceğim. İki aylık, üç aylik derken bakalım burnumun son hali nasıl olacak? Bu arada ben çok beğendim şuan ki halini de.

Sevgiler efendim.

Eklentiler

• IMG_20220803_151310501~3.webp
    IMG_20220803_151310501~3.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 706
  • IMG_20220803_151042567~3.webp
    IMG_20220803_151042567~3.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 623
  • IMG_20220803_151048077~3.webp
    IMG_20220803_151048077~3.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 626
  • IMG_20220803_151021827~2.webp
    IMG_20220803_151021827~2.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 625
  • IMG_20220803_151257483~3.webp
    IMG_20220803_151257483~3.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 646
Son düzenleme:
Bence çok güzel olmuş teknik bir hata gözükmüyor. Bundan sonra darbeden vs koruyarak iyi bakmakta. Geçmiş olsun🌼

Bence çok güzel olmuş teknik bir hata gözükmüyor. Bundan sonra darbeden vs koruyarak iyi bakmakta. Geçmiş olsun🌼
Beğenmene çok sevindim sevgili perpul. Desteğini hep hissettim bu süreçte, begenilerin ve mesajlarınla. Evet, cok dikkat edeceğim ve hep koruyacağım burnumu, kanımın son damlasına kadar 🤣

Beğenmene çok sevindim sevgili perpul. Desteğini hep hissettim bu süreçte, begenilerin ve mesajlarınla. Evet, cok dikkat edeceğim ve hep koruyacağım burnumu, kanımın son damlasına kadar 🤣
Eylül Ekim gibi revizyon düşünüyorum benim de güzel olur inşallah.
Beğendim gerçekten de hem aşırı yapay durmuyor hem de sorun yok gibi görünüyor. Nefes olarak da sıkıntı yoksa daha ne olsun mis gibi.

İnşallah seninki çok daha güzel olur❤️ revizyondan sonra yeni burnunu ve sureci mutlaka paylaş bizlerle. Benim sorunum çözüldü ya, şimdi burada kimler neler yapacak, nasıl olacak, ona bakacağım artık 🙂

Yapay durmuyor gerçekten. Sanırım hayatımdaki nadir şanslı olduğum konulardan biri olacak burnum. İnanır misin, ameliyattan sonra daha iyi nefes almaya başladım. Doktoruma sormadım ama sanki iceride farkında olmadığım ama burnumu tikayan bir şey vardı ve o gitmiş gibi. Her şey yolunda şuan 🙂❤️

Bantlardan yarım saat önce kurtuldum hanımlar. Burnum artık özgür😄 birkaç tane amatör fotoğraf bırakıyorum buraya. Bir aylık olunca yine ekleyeceğim. İki aylık, üç aylik derken bakalım burnumun son hali nasıl olacak? Bu arada ben çok beğendim şuan ki halini de.

Sevgiler efendim.
bence çok güzel olmuş geçmiş olsun çok şiş durmuyorda sanki fotoğraftan bakınca

Dudaklarını neyle line ettin ona takıldım ben. Doğal duruyor. Kalem mi? Link atar mısın 😂
Evet, benim gibi ince dudakliların cok iyi bildiği, Flormar in meşhur 201 nolu dudak kalemini kullanıyorum. Gerçekten çok doğal duruyor. 😄

bence çok güzel olmuş geçmiş olsun çok şiş durmuyorda sanki fotoğraftan bakınca
Çok teşekkür ederim. Begenildigini görünce, daha da mutlu oluyorum. Evet, şiş durmuyor pek, ince derili olduğum icin sanırım. Çok çok şişmedi ama şişlik var. Dokunduğumda anlıyorum. Ay ay atacağım burnumun fotolarını, o zaman daha net belli olacaktır şiş vs kalmadığında 🙂

Çok teşekkür ederim. Begenildigini görünce, daha da mutlu oluyorum. Evet, şiş durmuyor pek, ince derili olduğum icin sanırım. Çok çok şişmedi ama şişlik var. Dokunduğumda anlıyorum. Ay ay atacağım burnumun fotolarını, o zaman daha net belli olacaktır şiş vs kalmadığında 🙂
at valla merak ettim takipteyim bu konuyu :) bazılarının burun yapısı etinden mi kaynaklı bilemiyorum kalın duruyor ama sizinki hiç estetik gibi değil cidden

at valla merak ettim takipteyim bu konuyu :) bazılarının burun yapısı etinden mi kaynaklı bilemiyorum kalın duruyor ama sizinki hiç estetik gibi değil cidden
Ayy ne kadar mutlu ediyorsunuz sabah sabah beni.❤️ Sanki burnum hep böyleymiş gibi hissediyorum ben de. Bakın eski ve yeni hali. Çocuklarım şimdiden fındık burunlu annemiz diyor bana 😅 keşke daha önce olsaymisim yav 🤣

Eklentiler

• IMG_20220804_083933353~2.webp
    IMG_20220804_083933353~2.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 616
  • IMG_20220525_181428177_3~2.webp
    IMG_20220525_181428177_3~2.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 633

Sevgiler efendim.
harika olmuş 3. günümdeyim mor ve burnum tıkalı ahhh ne zor süreç sizin de oldu mu öyle burnum da hep akıntı sümük gibi

harika olmuş 3. günümdeyim mor ve burnum tıkalı ahhh ne zor süreç sizin de oldu mu öyle burnum da hep akıntı sümük gibi
Cok tesekkur ederim, beğenmenize sevindim 🙂 ilk dört gün burnum tıkalı (içteki silikon tampon kan ve akıntıdan dolayı tikanmisti büyük ihtimalle) gözlerim, burnum, burnumun etrafı hatta yanaklarım bile mosmor ve balon gibi şişmişti.

Bir elimde, burun açıcı sprey, onu bol bol sıkıyordum, içteki kanlar vs kurutup, temizlemesi çok zor olmasın ve az da olsa burnum açılsın diye bir Elimde jel buz, fırsat buldukça burnuma degdirmeden yüzüme yapistiyordum. İlk dört gün çok ama çok zordu.

İki küçük çocuğuma nasıl bakacağım diye ağlıyor ve eşime beni bırakma artık ben yarım bir insanim diye ağlıyordum amaaa hepsi geçti bakın 😊

fiziksel ve manevi onca zorluktan sonra, beğendiğim bir burna sahip oldum. Şuan çok iyi nefes de alıyorum, çocuklarıma da eskisi gibi bakıyorum. Hepsi geçecek, ilk dört gün çok zorluyor sadece. Dördüncü günden sonra sisler inmeye, morluklar azalıp, sararmaya başlıyor ve iştah çok açılıyor, ben de böyle oldu 🤗

Cok tesekkur ederim, beğenmenize sevindim 🙂 ilk dört gün burnum tıkalı (içteki silikon tampon kan ve akıntıdan dolayı tikanmisti büyük ihtimalle) gözlerim, burnum, burnumun etrafı hatta yanaklarım bile mosmor ve balon gibi şişmişti.

Bir elimde, burun açıcı sprey, onu bol bol sıkıyordum, içteki kanlar vs kurutup, temizlemesi çok zor olmasın ve az da olsa burnum açılsın diye bir Elimde jel buz, fırsat buldukça burnuma degdirmeden yüzüme yapistiyordum. İlk dört gün çok ama çok zordu.

İki küçük çocuğuma nasıl bakacağım diye ağlıyor ve eşime beni bırakma artık ben yarım bir insanim diye ağlıyordum amaaa hepsi geçti bakın 😊

fiziksel ve manevi onca zorluktan sonra, beğendiğim bir burna sahip oldum. Şuan çok iyi nefes de alıyorum, çocuklarıma da eskisi gibi bakıyorum. Hepsi geçecek, ilk dört gün çok zorluyor sadece. Dördüncü günden sonra sisler inmeye, morluklar azalıp, sararmaya başlıyor ve iştah çok açılıyor, ben de böyle oldu 🤗
yaaaa çok teşekkür ederim psikolojim bozulacak gibiydi şu 2 gün sırf bunun için burada hesap bile açtım tecrübenizi paylaştığınız uzunca akılda soru işaretleri bırakmadığınız için çok saolun baya güzel olmuş bayıldım darısı başıma artık🌸

yaaaa çok teşekkür ederim psikolojim bozulacak gibiydi şu 2 gün sırf bunun için burada hesap bile açtım tecrübenizi paylaştığınız uzunca akılda soru işaretleri bırakmadığınız için çok saolun baya güzel olmuş bayıldım darısı başıma artık🌸
Benimde ilk dört gün psikolojim bozulacak gibiydi. Aynaya bakıp bakıp bu süreç, bu ağrılar, bu yarım annelik ne zaman bitecek diye derin derin düşüncelere daliyordum.

Yüzüm o kadar şişmişti ki, gözlerimi acamiyordum. Bir boksör tarafından çok kotu dövülmüş, yumruklanmis, kafa göz dalinmis gibiydim. Dört gün geçmek bilmedi. Tam ameliyat olduğum gün, öncesinde serin giden havalar aşırı sıcak olmaya başladı. Benim ameliyatımla başladı zaten sıcaklar 😅 o kadar şişin üstüne bir de terlemek, sistikce sismek, ağladıkça sismek. Buraya ilk zamanlar yazdıklarıma bakarsanız çok pisman olduğumu gorursunuz. 😅

Ama sabırla geçiyor. Sayılı gün geçiyor daha doğrusu. Bir hafta sonra tampon ve alçı alınınca zaten çoktan normal hayata dönmüş oluyorsuunuz. Ondan birkaç gün sonrada bantlar çıkıyor ve geçip gidiyor.

İnsallah, sorunsuz, iyi nefes aldığınız ve görüntüsünden memnun olduğunuz bir burnunuz olur. Bu kadar ağrı acı ve psikolojik olarak zorlayici bir süreçten sonra, bir de başka sorunlarla uğraşmak gerçekten çok ama çok zor olur. Ben burada burnundan memnun olmayan arkadaşları okuduğumda, yaşadığım süreç aklıma geliyor ve gerçekten üzülüyorum. Umarım memnun kalmaya devam ederim.

Ayy ne kadar mutlu ediyorsunuz sabah sabah beni.❤️ Sanki burnum hep böyleymiş gibi hissediyorum ben de. Bakın eski ve yeni hali. Çocuklarım şimdiden fındık burunlu annemiz diyor bana 😅 keşke daha önce olsaymisim yav 🤣
Önceki konunuzda burnunuz gayet güzel ihtiyacınız yok demiştim ama yeni halini çok beğendim şahane olmuş😊

Back
X