grip asisi tedavime zarari olurmu?

nil1971

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2008
1.059
48
158
- Yurtdışı
SELAM arkadaslar kasimda allah nasip ederse 7. tedavime baslicam cok hassas bir bunyem var dr bana grip asisi olmami istedi bende acikcasi korkuyorum acaba zarari olurmu 5. tedavimdede yapmistik sadece 1 tane yumurtam olusmustu grip asisi olupta tedavisine devam eden oldumu korkuyorum dr hic sormadim bilgisi olan varsa lutfen yardimci olurmusunuz:uhm:

bence aşını ol tedavini 1 ay ertele.sonuçta mikrop alacaksın......ya da tüp bebek dr una sor...

Canim benim ertelemekten inanki cok SIKILDIM ben mayista baslayacagim tedavim kist sebebiyle agustosa 4 ay dogum kon hapi kullandim oda beni mahvetti adet duzenim bozuldu sukur simdi duzenli dr bana biraz vucuduna zaman verelim dedi ve kasimda allah nasip ederse baslicam fakat simdide ertelemek istemiyorum benim korkum yumurtalarimin sayisi tabiki her sey allahtan izinimi kasima almistimmm kafamçokkarıştı

seni çok iyi anlıyorum.dediğim gibi mutlaka tüp bebek dr una sor aşıyı...
Allah yardımcın olsun....

canim bence tedavini biraz ertele cünkü o gripp ignesi seni felaket sekilde hasta yapiyor ben gecen sene izindeyken yaptirdim ve yemin olsun 4 gün yataktan kalkamadim doktora gitdik ve bunun normal oldunu vucudundaki mikroplari bu sekilde atdini söylemisdi

Back
X