grip oldum

tubadinc83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2009
50
0
86
İstanbul
slm arkadaşlar suan 31+5 günlük hamileyim ama çok kötü grip oldum 2 gündür çekiyorum dr gittim antibiyotik verdi ama korkudan içemiyorum dokruma sordum içebilirsin dedi ben kararsız kalıdım ne yapcam geçer geceleri uyuyamıyorum

sakın içme lütfen dayanabiliyosan..sadece ateşini kontrol et bencee.bende nezle oldum aradım doktoru hemen yok parlol iç yok minoset..ya nekadar basit söylüyolar..onu iç bunu iç diyee..
allah şifa versin bebeğini korusun bol bol c vitamini al soğan yemeye çalış doğal antibiyotik.bide çok sıvı tüket özlellikle keçi boynuzunun pekmezini yemeye çalış direncin yüksek olsun..
tekrar geçmiş olsun

canım geçmiş olsun bende grib oldum.daha tam olarak da iyileşemedim.doktor bana daşurup minoset bir de pastil verdi.pek zararlı birşey olmadıklarından ben kullandım.çünkü 3 gün ıhlamur,tuzlu suyla gargara meyve hiç bişey işe yaramadı.malum kardaki elektrik kesintisi yüzünden oldu.şimdi daha iyi gibiyim.iyileşemiyorsan doktoruna güven ve kullan.çünkü hamilelikte hastalık kötü.ben nees alamıyordum bebek de yukarıda zaten paniğe kapılıyordum.Allah korusun hepimiz.geçmiş olsun tekrar.:teselli::nazar:

geçmiş olsun cnm gribe antibiyotik iyi gelmezki grip virütik bi hastalık bol sıvı alıp dinlenmeli verilen ilaçlar ateş varsa ateş düşürücü baş ağrısı varsa ağrı kesici falan hyani şikayete yönelik ilaçlar verilir enfeksiyon yoksa sakın antibiyotik alma

Back
X