- 7 Şubat 2017
- 761
- 518
- 103
- 40
- Konu Sahibi Zomzom3535
-
chatten tanıştığı Bir kadınla muhabbet edip buluşmuştu.
Ben o kismi kitap tavsiyesini gorunce bıraktım, konu sahıbı kadınla bulusmus kocan ve beni böyle kabul ediyor musun demıs sana. Sende etmıssin.Bu durumu nasıl atlattınız yahut bu konu nasıl kapandı dalga vs amaclı değil sahiden merakımdan soruyorum...
Hayır beni böyle kabul ediyor musın kısmı ilgisiz bir eş olmasıyla bana sevgisini hissettirmesiyle alakalı bir soruyduBen o kismi kitap tavsiyesini gorunce bıraktım, konu sahıbı kadınla bulusmus kocan ve beni böyle kabul ediyor musun demıs sana. Sende etmıssin.
Nasil ettin ne dusunerek ettin?
Uyku tutmuyor diye baştan aşağı okudum o cümle beni resmen vurdu. Ve gerçekten de merak ettim konu sahibi hepsini nasıl sineye çekti ve bu ilişki devam ettiBen o kismi kitap tavsiyesini gorunce bıraktım, konu sahıbı kadınla bulusmus kocan ve beni böyle kabul ediyor musun demıs sana. Sende etmıssin.
Nasil ettin ne dusunerek ettin?
Kadınla bulusma konusunu ne yaptınız?Hayır beni böyle kabul ediyor musın kısmı ilgisiz bir eş olmasıyla bana sevgisini hissettirmesiyle alakalı bir soruydu
Kesinlikle bir baş ağrısı yüzünden şu yaptıklarına bak. Manipülatif biri buna katılıyorum. Evlendiğime pişmanım evet yeni evliyiz.Kocaya nasıl davranılır kitabını okumanızı tavsiye etmıs ya size konuyu orda bıraktım.
Koca ne ekerse onu bıcer.
İşin basından askınken ve gundem bu derece üzüp strese sokarken annesının minişini eyleyemezsınız. Kaldı ki aramıssınız.
Sorun onun ıstedıgı saatte aramamanız, soruna bak.
Sanki beyin ameliyatı oluyor da ameliyata gitmediniz.
Sizde suc yok, kendinizi sorgulamayın
Ilk kez hasta Gordugunuze gore yeni evlisiniz. Nasıl alıstırırsanız oyle gider.
Bacım sen ezik durdukca bu sana her türlü kötülüğü yapar. Ne demek ben sana karşı ilgisiz sevgisiz davrancam sende bunu kabul edecen? Akıl mantık işi değil bu? Bu güç savaşı gibi geldi bana.Hayır beni böyle kabul ediyor musın kısmı ilgisiz bir eş olmasıyla bana sevgisini hissettirmesiyle alakalı bir soruydu
Cekılmez olusunun griple ılgısı yok, karakteri sıkıntılı kendisinin.. hatta bana göre bozuk.Kesinlikle bir baş ağrısı yüzünden şu yaptıklarına bak. Manipülatif biri buna katılıyorum. Evlendiğime pişmanım evet yeni evliyiz.
Adamdaki rahatlığa bakin. Iki chat yapip geleceğim demis resmen.Eş karısından gizli işler yapmamalı diyordu ki bunu okurken çok iyi biliyor neyi kastettiğimi. Kendisi bundan birkaç ay önce chatten tanıştığı Bir kadınla muhabbet edip buluşmuştu. Ben de yazışmalarını öğrenmiştim. Bana dedi ki. Sen beni böyle kabul ediyor musun
Kadınla bulusma konusunu ne yaptınız?
Yeterli delil kadınla yazısıp bulusması.kadınla olan yazışmasında hiç şüphelendirici bir şey yoktu. Kadının psikolojik sorunları olduğunu ve kendisinin pedagog olduğu için ondan yardım istediğini söyledi. İnanmadım ona ancak evliliği bitirmek için yeterli bir delil de yok. Benden gizli iş yapmasına kızıyorum.
Pedegog mu senin eşinin mesleği nedir?Kesinlikle bir baş ağrısı yüzünden şu yaptıklarına bak. Manipülatif biri buna katılıyorum. Evlendiğime pişmanım evet yeni evliyiz.
Adamdaki rahatlığa bakin. Iki chat yapip geleceğim demis resmen.
Ben seni boyle kabul etmiyorum demen gerekirken nasil sana döndü olay?
evet sanırım yanlış düşünüyorum...Karakteri berbat ya bunun. Ayrılmam lazım ayrıca güvenim de kalmadı.Yeterli delil kadınla yazısıp bulusması.
Delil denince akla yatakta basmak gelmesin illa.
Bariz yakaladıgınız bisey var..
Pedagog ? Kadın? Ha bi de chatten? Üçü yanyana gelince insan tilt oluyor bacım daha ne gibi bi delil istiyorsun ?kadınla olan yazışmasında hiç şüphelendirici bir şey yoktu. Kadının psikolojik sorunları olduğunu ve kendisinin pedagog olduğu için ondan yardım istediğini söyledi. İnanmadım ona ancak evliliği bitirmek için yeterli bir delil de yok. Benden gizli iş yapmasına kızıyorum.
Senden gizli ıs yapmamis, ihanet etmıs.kadınla olan yazışmasında hiç şüphelendirici bir şey yoktu. Kadının psikolojik sorunları olduğunu ve kendisinin pedagog olduğu için ondan yardım istediğini söyledi. İnanmadım ona ancak evliliği bitirmek için yeterli bir delil de yok. Benden gizli iş yapmasına kızıyorum.
Bunu o zaman değil de su zaman düşünmen daha da ilginç hakkinizda hayırlısı olsun reisevet sanırım yanlış düşünüyorum...Karakteri berbat ya bunun. Ayrılmam lazım ayrıca güvenim de kalmadı.
Evet doktora yapıyor o alanda. Bir de öğretmenlik yapıyorPedegog mu senin eşinin mesleği nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?