Grip olunca çekilmez bir eş

Bu sizin eski konunuz. Hayırdır? Hani sizi rahatsız eden narsist bir sevgili vardı, sizden 11 yaş büyük. Neden hikayenizde bir anda yeni evlendiğiniz eşiniz oldu? Yani birebir hayatınızın aynısını anlatmayabilirsiniz ama bunun anlamı nedir? Ekşi sözlük yazarı mısınız? Sıkıntı nedir? 10 gün arayla iki farklı kişi gibi yazmışsınız.
Mune

Konu sahte miymiş

Pedagog cocuk ve ergenlerle ilgilenmiyor mu Allah askina? Kadinin psikolojisi ne alaka?
Psikologlar bile internetten tanistiklari kişiyle "tedavi" için buluşmazlar disarda ne alaka yani
O psikolojisi cok kotu kişi erkek olsa hayatta gidip buluşmazdi eşiniz. Siz yakalamasaniz o işin sonu nerelerde biterdi acaba, belki de bitmiştir bile, resmen aldatilmissiniz aslinda...

Ayrica şu okuduklarim kadariyla eşiniz insan psikolojisinden hicbisey anlamiyor, daha sizinle iletişim kuramiyor elin kadinini mi iyilestircekmiş. Siz de asiri triplisiniz, şu diyaloglari kuran bir cift hastalik disinda da mukemmel anlaşmiyordur ona eminim. Birbirinize eziyetsiniz.

Sahte olmayabilir ama burada diğerinde yazdıklarını neden paylaşmıyor? Neden eşim diyor? Diğerinde ayrılacağım, blokladım dedi sanırım şu an ayrılamadığı için farklı anlatmak istiyor. Adam başkaları ile de yazışmış, tek vukuatı yok, itiraf edemiyor burada da hala adamı yok pedagog vs savunuyor. Zaman kaybı resmen. Dakikalarca yaz, üzül, stres ol başkası için sonra başa dön.

Son düzenleme:
Hangi ara evlendin pardon?

15 mart'da açtığın konu da, bi ilişkiniz olduğundan ve farklı şehirler de yaşadığınızdan söz etmişsiniz!!!

Neyin çelişkisi bu?

KONUYA Bİ AÇIKLIK GETİRİN LÜTFEN? EVLİ MİSİN DEĞİL MİSİN? EVLİ DEĞİLSEN , NEYİN BOŞANMASI. ...

Öncelikle koca hazretlerine kadınların özel olarak bir davranma biçimi yok kendilerini yüce bir varlık zannetmesinler. Lütfen birbirinizle kitaptan alıntılarla konuşmayın, kendi fikirleriniz olsun onayladığınız sözler değil. Oturtun karşınıza "beni dinle ve sonra fikrinden, durumundan bahset" deyip söylemek istediğiniz rahatsız olduğunuz durumları söyleyin. Yapmadığını savunur inkar ederse "bana hissettirdiklerin bunlarken öyle yapmak istememenin ne önemi var" gibi cümleleri konuşmanıza dahil edin. Sinirlenmenizi önermem. Konuşmadıkça arayıp aramamak sorununa şükreder hale gelirsiniz. Tabi Allah korusun.

Narsist kisilik bozuklugu bu. Nerde gorsem tanirim. Tedavisi yok. Kendi psikolojinize dikkat edin.

Aynennnnn..Tebrikler...Hatta benim ex i mi anlatıyor diye şüphelendim..Vallahi aynı...Ben de ona onun gibi davranmaya başladım ve çekilmez biri olduğuma kanaat getirip ayrıldı

Pedagogların çalışma alanları kadınlar değil çocuklar. Hem amme hizmeti mi veriyor bu adam, psikolojik sorunu olan her kadınla buluşup sorununu dinlesin madem. Akla mantığındaki uygun değil. Yeni evliymişsiniz daha; ne işi var elin kadınıyla, onu ne ilgilendirir elalemin kadının derdi tasası anlayamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…