- 7 Şubat 2017
- 761
- 518
- 103
- 40
- Konu Sahibi Zomzom3535
-
İnanmadım asla...ben de dedim hastaysa gitsin tedavi olsun sen öğretmensin ne alaka dedimSenden gizli ıs yapmamis, ihanet etmıs.
Pedagog cocuk doktoru yetıskın degıl
Hastanede baksaymıs madem görevmıs.
Of ben neler anlatıyorum ya
Siz inanmıssınız zaten yalana.
Anladım konu sahıbı, hayırlısı
En kisa zamanda diyeceğim ama corona doneminin bitmesini bekleyeceksin.evet sanırım yanlış düşünüyorum...Karakteri berbat ya bunun. Ayrılmam lazım ayrıca güvenim de kalmadı.
Ne desen haklısın. İnanmıyorum da. Zaten güven denen bir şey kalmadı daPedagog ? Kadın? Ha bi de chatten? Üçü yanyana gelince insan tilt oluyor bacım daha ne gibi bi delil istiyorsun ?
Ne dedi?İnanmadım asla...ben de dedim hastaysa gitsin tedavi olsun sen öğretmensin ne alaka dedim
Çok mu aşıksın ki bu kadar sustunNe desen haklısın. İnanmıyorum da. Zaten güven denen bir şey kalmadı da
Ne dedi?
Cok asıksan da gururun kırılır ya.Çok mu aşıksın ki bu kadar sustun
Inanmadıysan buna ezdırmeye devam etme kendiniacıdım dedi. Bunun bir ablası var psikolojik sıkıntılı. Güya o aklına gelmişmiş. İnandım mı inanmadım
Ona pedegogluğu Layık Görenin Diploma verenin......Evet doktora yapıyor o alanda. Bir de öğretmenlik yapıyor
Ne kadar aşık olunursa olunsun insanın içinden canavar çıkar o an arkadaşın sızmasına kabullenesiye ve eşinin grip olup triplenmesine üzülüşü veni üzdü düşündürdüCok asıksan da gururun kırılır ya.
Yok be ask sevgi falan ihaneti affetmek ıcın asla bahane olmaz. Bıkere gururun kırılır onurun kırılır, sen severken ustune baska kadına ilgi duyması bulusması ya da sevısmesı farketmez affedemezsın.Ne kadar aşık olunursa olunsun insanın içinden canavar çıkar o an arkadaşın sızmasına kabullenesiye ve eşinin grip olup triplenmesine üzülüşü veni üzdü düşündürdü
Allah kimseye vermesin ama ben muhtemelen o durum da düşünemiyorum kendimi aldatilma bende büyük bir travmadir (aileden oturu) ne kadar manipüle ederse etsin konu sahibinin hiç mi mantığı yok hadi yoluna deyip resti çekebilirdi..Yok be ask sevgi falan ihaneti affetmek ıcın asla bahane olmaz. Bıkere gururun kırılır onurun kırılır, sen severken ustune baska kadına ilgi duyması bulusması ya da sevısmesı farketmez affedemezsın.
Dusunmesı bile affedilmiyor.
Kadını manıpule etmıs bu Cakal.
Bu nasıl ilişki karşılıklı olarak söylüyorum sizce o buluşma aldatma degilmiydi yaniMerhaba arkadaşlar,
Eşim şuan başka şehirde Eğitimi bitince gelecek. Malum şuanki durum yüzünden de her şey durdu oradaki dairede kalıyor. Eşim hastalanmış, kulaklarından boynuna doğru inen bir ağrı varmış ve hasta yatıyor. Ateşi falan yok. telefonlaşıyoruz. Rahat bırakayım dedim belki uyuyordur dedim ve işlerimden dolayı anca saat 4 de aradım öğleden sonra zatende geç kalkmıştım. O kadar huysuz ve çekilmez ki. İlk defa hasta halini görüyorum. İlk önce neden daha önce aramadım diye fırça yedim. Daha sonra geç kalktım peki sen ne yaptın ne zaman kalktın diye sorduğumda ona hesap soruyormuşşum diye bir suçlamada bulundu ve tartışdık. Kendimi anlatırken bana “suuusss başım ağrıdı” diye sesini yükseltti resmen bağırdı. Bana bağıramazsın dedim. Daha sonra telefonu kapatmak zorunda kaldım çünkü dinlemiyordu beni suçlamaları da hala devam ediyordu. Beni tekrar aradı bu sefer de neden hasta bir insanın suratına tlf kapattığımı sordu. Söylediği her şeyde hep bir suçlama var. Sen şöyle yapıyorsun sen böyle yapıyorsun. O gün sonra normal konuştuk. Bir şekilde hallettik. Vedalaşırken birden kocaya nasıl davranışır kitabını okumanı tavsiye ederim dedi tartışmamak için sustum.
Hep halini hatrını soruyorum. Acaba çok mu ilgisizim diye düşündüm daha çok ilgilendim. Demin yine tartıştık. Onunla sohbet ediyorduk gayet normal bir biçimde. Daha iyiyim dedi. Neyse ona bir resim gönderdim bahsettiğim bir şeyle alakalı. “Başım ağrıdı onu ovuyorum” dedi yani şuan bakamam gibisinden. Tamam güzel dedi. Oysa ki bakmamış bile resme. Bakmadan nasıl biliyorsun ki dedim. Anlattıklarına göre dedim dedi. Resmi sildim öadem benim için önemli olan bir şeyi önemsemiyor sileyim bari diye düşündüm. En azından baksaydın ama olsun sildim artık dedim bu seferde “sen tepki koyuyorsun ortaya” diye kavga çıkardı. Hasta insana böyle böyle mi davranılır bilmem ne. Ben de artık dayanamıcağımı söyledim. Sen beni tehdit mi ediyorsun ayrılacakmısın asıl ben böyle huzursuzluk çıkaran eş istemiyorum dedi. Telefonda dır dır dır etti. Sana kitaptan bir hanımın kocasından beklentileri kısmını okuyacağım dedim ve okudum. Sustu. İlgi sevgi alaka yazıyordu ki bunları bana göstermiyor. Eş karısından gizli işler yapmamalı diyordum ki bunu okurken çok iyi biliyor neyi kastettiğimi. Kendisi bundan birkaç ay önce chatten tanıştığı Bir kadınla muhabbet edip buluşmuştu neymiş kadının psikolojik sorunlarını dinlemişmiş kendisi pedagog ya. Ben de yazışmalarını öğrenmiştim. Kesinlikle yanlış bir şey yoktu yani suLanma vs gayet mesafeli bir yazışmaydı bu yüzden uzatmadım ama en azından bana da söyleyebilirdi gizledi. Konu bana sevgisini hissettirmemesine geldi. Sen beni böyle kabul ediyor musun. Öfkeyle karar vermek istemedim. Kendini düzeltmen lazım dedim ayrıca sen sürekli suçlayacak tartışmayı büyütecek şeyler yapıyorsun iğneleyici şeyler söylüyorsun dedim. Bu adamı ben ne yapayım ya. Ararsam kavga çıkarıyor. Aramazsam da ilgisiz eş diyor bana.
kadınla olan yazışmasında hiç şüphelendirici bir şey yoktu. Kadının psikolojik sorunları olduğunu ve kendisinin pedagog olduğu için ondan yardım istediğini söyledi. İnanmadım ona ancak evliliği bitirmek için yeterli bir delil de yok. Benden gizli iş yapmasına kızıyorum.
Kendisi bundan birkaç ay önce chatten tanıştığı Bir kadınla muhabbet edip buluşmuştu neymiş kadının psikolojik sorunlarını dinlemişmiş kendisi pedagog ya.
Siz başkasının PSİKOLOJİK sorunlarını dinleseydiniz şu an dert yanacağınız bir eşiniz olmayacaktı. Size açılmış ve Gideceğiniz bir boşanma davanız olacaktı ve sizi de zina ile suçlayıp rezil edecekti. Allah ın bir olduğundan emin olduğum kadar eminim bundan. Yorumum bu kadarMerhaba arkadaşlar,
Eşim şuan başka şehirde Eğitimi bitince gelecek. Malum şuanki durum yüzünden de her şey durdu oradaki dairede kalıyor. Eşim hastalanmış, kulaklarından boynuna doğru inen bir ağrı varmış ve hasta yatıyor. Ateşi falan yok. telefonlaşıyoruz. Rahat bırakayım dedim belki uyuyordur dedim ve işlerimden dolayı anca saat 4 de aradım öğleden sonra zatende geç kalkmıştım. O kadar huysuz ve çekilmez ki. İlk defa hasta halini görüyorum. İlk önce neden daha önce aramadım diye fırça yedim. Daha sonra geç kalktım peki sen ne yaptın ne zaman kalktın diye sorduğumda ona hesap soruyormuşşum diye bir suçlamada bulundu ve tartışdık. Kendimi anlatırken bana “suuusss başım ağrıdı” diye sesini yükseltti resmen bağırdı. Bana bağıramazsın dedim. Daha sonra telefonu kapatmak zorunda kaldım çünkü dinlemiyordu beni suçlamaları da hala devam ediyordu. Beni tekrar aradı bu sefer de neden hasta bir insanın suratına tlf kapattığımı sordu. Söylediği her şeyde hep bir suçlama var. Sen şöyle yapıyorsun sen böyle yapıyorsun. O gün sonra normal konuştuk. Bir şekilde hallettik. Vedalaşırken birden kocaya nasıl davranışır kitabını okumanı tavsiye ederim dedi tartışmamak için sustum.
Hep halini hatrını soruyorum. Acaba çok mu ilgisizim diye düşündüm daha çok ilgilendim. Demin yine tartıştık. Onunla sohbet ediyorduk gayet normal bir biçimde. Daha iyiyim dedi. Neyse ona bir resim gönderdim bahsettiğim bir şeyle alakalı. “Başım ağrıdı onu ovuyorum” dedi yani şuan bakamam gibisinden. Tamam güzel dedi. Oysa ki bakmamış bile resme. Bakmadan nasıl biliyorsun ki dedim. Anlattıklarına göre dedim dedi. Resmi sildim öadem benim için önemli olan bir şeyi önemsemiyor sileyim bari diye düşündüm. En azından baksaydın ama olsun sildim artık dedim bu seferde “sen tepki koyuyorsun ortaya” diye kavga çıkardı. Hasta insana böyle böyle mi davranılır bilmem ne. Ben de artık dayanamıcağımı söyledim. Sen beni tehdit mi ediyorsun ayrılacakmısın asıl ben böyle huzursuzluk çıkaran eş istemiyorum dedi. Telefonda dır dır dır etti. Sana kitaptan bir hanımın kocasından beklentileri kısmını okuyacağım dedim ve okudum. Sustu. İlgi sevgi alaka yazıyordu ki bunları bana göstermiyor. Eş karısından gizli işler yapmamalı diyordum ki bunu okurken çok iyi biliyor neyi kastettiğimi. Kendisi bundan birkaç ay önce chatten tanıştığı Bir kadınla muhabbet edip buluşmuştu neymiş kadının psikolojik sorunlarını dinlemişmiş kendisi pedagog ya. Ben de yazışmalarını öğrenmiştim. Kesinlikle yanlış bir şey yoktu yani suLanma vs gayet mesafeli bir yazışmaydı bu yüzden uzatmadım ama en azından bana da söyleyebilirdi gizledi. Konu bana sevgisini hissettirmemesine geldi. Sen beni böyle kabul ediyor musun. Öfkeyle karar vermek istemedim. Kendini düzeltmen lazım dedim ayrıca sen sürekli suçlayacak tartışmayı büyütecek şeyler yapıyorsun iğneleyici şeyler söylüyorsun dedim. Bu adamı ben ne yapayım ya. Ararsam kavga çıkarıyor. Aramazsam da ilgisiz eş diyor bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?