Grip olunca çekilmez bir eş

İnanmadım asla...ben de dedim hastaysa gitsin tedavi olsun sen öğretmensin ne alaka dedim

Evet doktora yapıyor o alanda. Bir de öğretmenlik yapıyor
Ona pedegogluğu Layık Görenin Diploma verenin...... Kendisinin psikolojisi manyak... birde çocuklarla muhataap olacak çok sakıncalı bir durum. Sen manipülasyon narsist vb. gibi şeyleri araştır Karşısına güçlü çık yoksa bu seni TIR gibi ezer.. Sakın Manipüle etmesine izin verme. Ters psikoloji de uygular bu manyak sana...

Ne kadar aşık olunursa olunsun insanın içinden canavar çıkar o an arkadaşın sızmasına kabullenesiye ve eşinin grip olup triplenmesine üzülüşü veni üzdü düşündürdü
Yok be ask sevgi falan ihaneti affetmek ıcın asla bahane olmaz. Bıkere gururun kırılır onurun kırılır, sen severken ustune baska kadına ilgi duyması bulusması ya da sevısmesı farketmez affedemezsın.
Dusunmesı bile affedilmiyor.
Kadını manıpule etmıs bu Cakal.

Allah kimseye vermesin ama ben muhtemelen o durum da düşünemiyorum kendimi aldatilma bende büyük bir travmadir (aileden oturu) ne kadar manipüle ederse etsin konu sahibinin hiç mi mantığı yok hadi yoluna deyip resti çekebilirdi..
Neyse olmuş bitmiş geçmiş gitmiş anladığım kadarıyla konu sahibi affetmiş ki halen konuşuyorlar eşim diyerek bahsediyor..
Dedim ya haklarında hayırlısı olsun daha fazla yorum yapamayacağım sasķinim çünkü

Bu nasıl ilişki karşılıklı olarak söylüyorum sizce o buluşma aldatma degilmiydi yani
Siz aynı şekilde nette tanışıp görüşseniz dertlerini dinleseniz tepkisi aynı mi olacak

Cok sıkıcı bir tip. Bu ne boyle cekilmez. Ne olmus yani grip olduysa? Kadinlar grip oldugunda cogu zaman kocalarin haberi bile olmuyor. Kendi kendimize iyilesiyoruz.
Kocaya nasil davranilir ne demek? Evlilik benim uzerime sekillenmeli, merkezde ben olmaliyim demek. Cok bencilce

Afedersiniz ama hastaysa zıbarsın.Hastanın konuşmaya mecali olmaz bu laf yetiştirme peşinde.Ben olsam aramam ne hali varsa görsün Ayrıca erkek milleti bize naif derler kendileri gripte yıkılırlar birde doğum falan yapsalar ne olacak acaba

Kendisi bundan birkaç ay önce chatten tanıştığı Bir kadınla muhabbet edip buluşmuştu neymiş kadının psikolojik sorunlarını dinlemişmiş kendisi pedagog ya.

Yanlış anlamayın ama pedagog olmakla netten kız düşürmek ve görüşmenin hiç ama hiç alakası yok. Bunu onun netten bulduğu kadın bile inanmamışken siz nasıl inandınız? Eşinizin ciddi psikolojik problemleri var. Manipülatif, bencil, kendine aşık biri. Siz de fazla empati yapan, naif birisiniz. Belli ki ilgiye de sevgiye de çabuk kanmışsınız. Yeni evli biri neden internetten oturup kadınlarla konuşur ki? Hümanist vs değil kesinlikle. Öyle olsa gir cezaevlerinde, koruma evlerinde bir sürü çocuk var, onlara yardım ederdi. Pedagog demek yoldan geçene terapi yapma şansı vermiyor. Branşı ile alakasız zaten.

Devamı gelmemiş olabilir diğer kadınla ama şansı olsa yakalasa kaçırmayacak. Siz bunu öğrenince de sizi bastırmak için ne yollar düşünmüş, sizi kendinizden şüphelendirmiştir.
Şimdi de sizi manipüle etmek ve bastırmak için böyle yapıyor. Hasta diye sizi kötü hissettirecek, duygu sömürüsü yapacak. Aslında biraz bir azım geriye atıp çerçeveye uzaktan baksanız, daha önce yaptığı bir sürü şeyi görürsünüz. Bir süre sonra eğer hiç oralı olmazsanız hemen başka taktiklerle ilginizi çekmeye çalışır. Lütfen kendinizi koruyun. Manipülatif insanlarla alakalı okuyun, taktikleri öğrenin. Sevgiyle değil şu an dışardan birini inceler gibi inceleyin.

Son düzenleme:
Siz başkasının PSİKOLOJİK sorunlarını dinleseydiniz şu an dert yanacağınız bir eşiniz olmayacaktı. Size açılmış ve Gideceğiniz bir boşanma davanız olacaktı ve sizi de zina ile suçlayıp rezil edecekti. Allah ın bir olduğundan emin olduğum kadar eminim bundan. Yorumum bu kadar

Valla biz kadınlar her ay adet olup onum sancısını sıkıntısını çekiyoruz biz de eşlerimize naz niyaz yapalım saçma sapan öyle kadınlar var ki yatak döşek yatmalik oluyor. Beyimiz bir grip olmuş afra tafraya bak ya nerenin şehzadesi bu.

Aldatılmışsınız ama yeterli gelmemiş, yarın bi gün daha acı bi ihanet yasatırsa onun da mutlaka bir bahanesini bulup meşrulaştırmaya çalışır. Size mahcup olması gerekirken hala üste cıkıp sizi yaralıyor. Tipik manipülatif, sevginizi kullanıyor. Cünkü hastayken insan sevdiklerine karsı daha nazik olur erkeği kadını yok bu böyledir. Bosuna mı söz veriyoruz hastalıkta sağlıkta diye? İkili iliskilerde manipülasyon kitabını bi okuyun şaşırtıcı bi aydınlanma yasayacaksınız Durumu en iyi siz degerlendirirsiniz esinizin iyi yönleri bizden cok size iyi görünür, kötü yönleri bizden cok size kötü görünür.. Umarım uyanırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…