gripken burun ameliyati yapilirmi

brnestetik

Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2016
834
405
23
37
allahtan bisey olmassa cuma.ameliyatim. var ama suan cok.hastayim.galiba grip.oluyorum kardesimden gecti buyuk.ihtimal cumaya kadar gecmesse ameliyat ertelenirmi

iyileşmezsen ertelenebilir. Ameliyat öncesi test yapılıyor zaten vucutta enfeksiyon yoksa birşey olmaz.

Ertelenir gibi
Adam salya sümük temizlicek yoksa bi dünya düşünsene ameliyatta

Buyuk ihtimal ertelenir gripken yapilmiyor

iyileşmezsen ertelenebilir. Ameliyat öncesi test yapılıyor zaten vucutta enfeksiyon yoksa birşey olmaz.

Ertelenir bence.
Yine de doktorunuz en iyisini bilir de.
Bir enfeksiyon söz konusuyken, ameliyat yapılmaz.

Ertelenir gibi
Adam salya sümük temizlicek yoksa bi dünya düşünsene ameliyatta

Bağışıklık sistemini güçlendiren seyler ye nane limon iç mandalina gibi başlamadan bitsin gribin
kizlar suan salya sumuk grip degilim burnum.gayet kuru safece bogazim sis sirtlarim.cigerlerim aciyor yutkunurlen falan surekli corba falan iciyorum bu durumda da yapmazmo

kizlar suan salya sumuk grip degilim burnum.gayet kuru safece bogazim sis sirtlarim.cigerlerim aciyor yutkunurlen falan surekli corba falan iciyorum bu durumda da yapmazmo

Dediğim gibi mikrobik bir durum varsa, enfeksiyon varsa yapmaz.
O riski almaz, burnunun akması veya akmaması ile alakalı birşey değil bu.
Fakat sana en doğru cevabı senin doktorun verecektir, biz varsayımsal konuşuyoruz.
Belki doktorun diyecek ki, sakınca yok yapalım ameliyatı...
Hayırlısı olsun diyelim, nasıl sağlıklı olacaksan o şekilde olsun inşallah...

Yapmaz ve yapmamasi inan daha hayirli cunku sonraki surecte zaten hasta gibi oluyosun cigerkerin aciyor burnun tikali oluyor saglamken girince bile ciktiginds bitkin yorgun hissediyosun grip gibi oluyosun e bide su durumda girince sirec zor olur sana nolcak kii en fazla bi hafta daha beklersin her iste vardir bi hayir

Bence bi doktorunu ara ve durumu bildir belki bir ilaç verir ve o vakite kadar iyileşirsin.

evet canim.dogrudur sen hemen ayaklandinmi konunu takip ediyorum burnun mukemmel ben ucretsiz devlette yaptiricam bilinmedik bi doktora hic icim rahat degil ama bunada sukur yoksa hic yaptiramicaktim

Ilk 4 un zorlandim baya yalan yok ayy nerden girdim bu islere dedim cok morardim agrimda oldu dilim damagim kurudu nefesi agizdan almak berbat bisey
Sonra 5.gun mucizevi sekilde hizla duzelmeye basladi hersey 10.gun alci cikti ve yenidwn dogmus gibiydim

ama degdi senin sonucun harika
ben okadar aciyi cekip ayni burunla da yada daha berbatiyla da cikabilirim.cunju devlette ucretsiz yaotiricam

Devletle alamasi yok benim doktorumda devlet hastanesinde orda hastanede olanlarda memnun 2 ay gun atiyo diye disarda oldum ben kendisine
Yani hic oyle dusunme ne paralar veriyolar hic iyi cikmayabiliyor tecrubesi onemli insanlarda memnunsa tamamdir
Onyargili olma iyi olacak de kendine ve basta ameliyattan cikinca degerlendirme ilk bastaki gibi kalmiyor

canim sevindim bu yazdina nebilim.hani para odemiyoruz ya devlette ciddi rakamlar onlarda oyuzden ozenmez saniyorum...cok.korkuyorum.yarin tahlile gidicem bakalim.neler olucak burn.seninki gibi olsa keske ah ah nerde doktora yarin dicem.kavisli yap diye ama diyemiyom.yuzum.yok tanis vasitasiyla yapiyo adam pek ilgilwbmiyo ondan

allahtan bisey olmassa cuma.ameliyatim. var ama suan cok.hastayim.galiba grip.oluyorum kardesimden gecti buyuk.ihtimal cumaya kadar gecmesse ameliyat ertelenirmi

Merhaba aynı şeyi şu an bende yaşıyorum acaba neler oldu ameliyat sonrasında grip yüzünden daha çok rahatsız oldunuz mu cuma günü ameliyatim var ve hasta oldum antibiyotik vs alıyorum ama perşembe gidip duruma göre doktorla bakcaz sizin nasıl ilerledi süreçler

merhaba ben de hastaydım. yani hasta olur gibiydim:) dr um bana ilaç başlattı.
ameliyata iki gün kala tetkike gittim anestezi uzmanı baktı. şu anda engel sorun görünmüyor. ameliyat sabahı bi daha bakıcam karar vericem dedi. neticede engel bi durum çıkmamıştı. sen de doktorlara danış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…