- 25 Haziran 2016
- 7.484
- 13.292
- 248
- Konu Sahibi Venuslukedi
-
Aurayla pek alakası yok çok içten pazarlıklı biiz bir yoldan götürüyorsa mutlaka o yolda başka biriyle karşılaşıyoruz. Bir de Buse diye arkadaşım var boyu uzunn sarışın çok güzel içi dışı bir içten pazarlıklı değil ama o kadar sevilmiyorDoğal. İnce hesapları yok, içi dışında biri. Aurası temiz geldi bana. O yüzden.
Sadece merak ettimSize bir zararı oluyor mu bu durumun oluyorsa durumu dile getirin sonuçta arkadaşlarınız sizi de dinler bi zararı yoksa hiç bu duruma takılmayın yani grup içinde bu rekabete ne gerek var
Evet özgüveni ve kararlı biriKararları nettir. Kekeme olması önemli değil ne istediğini biliyordur muhtemelen böyle bir durumda fikir almak için o tarz kişilere gidilir genelde. Ve en önemlisi özgüveni vardır.
O zaman o arkadaşınızla olan yapmayınAurayla pek alakası yok çok içten pazarlıklı biiz bir yoldan götürüyorsa mutlaka o yolda başka biriyle karşılaşıyoruz. Bir de Buse diye arkadaşım var boyu uzunn sarışın çok güzel içi dışı bir içten pazarlıklı değil ama o kadar sevilmiyor
Yerinde olmak değil ama merak ettim neden diye yoksa sevdiğim bir insan tabikiKekeme falan ama grubunuz lideri olmuş ve içten içe kıskanılan.
Enerjisi temiz demekki. Siz onun yerinde mi olmak istiyorsunuz?
Ağır kiskanlik hali bence..Niye bunu merak ettiniz bende bunu merak ettim valla
Tam olarak bu işte. Yorumunuz için teşekkür ederimAyşe'nin bağlantıları iyidir muhtemelen, olayların merkezidir veya merkezi olan kişileri tanıyordur. Hani olur ya her grupta "lisedeki herkesi tanıyan hafif kilolu merve" , muhtemelen odur.
İnsanlar da olayların içinde yer alabilmek için ona yanaşıyordur. Bunun gibi şeyler işte...
Karakter olarak baskın biridir kimse onunla ters düşmemek için idare ediyor da olabilir bu çok sevilmekten değil saygı kazanmaktan da olur çekindiğimiz insanlara saygı duyarız ya onun gibiSadece merak ettim
Abartmayın yahuuuAğır kiskanlik hali bence..
Muhtemelen söz konusu bir de erkek var.
Bu kızımıza bakmak yerine ; kekeme,güzel olmayan ve konuşmak konusunda pek de basarili olamayan temsili Ayseden hoşlanıyor.
Soru arkadas grubu değil bence..
Mesele 5 kız içersinde kendilerince çirkin buldukları kızın yakisikli oğlanı kapmasi
Evet saygı önemli bir etken. Yorumunuz için teşekkür ederim. Bir de sadece Ayşenin evi var. Hep orda toplandığımız için merkezdeKarakter olarak baskın biridir kimse onunla ters düşmemek için idare ediyor da olabilir bu çok sevilmekten değil saygı kazanmaktan da olur çekindiğimiz insanlara saygı duyarız ya onun gibi
İki kere içten pazarlıklı demiş bir yorumdaAğır kiskanlik hali bence..
Muhtemelen söz konusu bir de erkek var.
Bu kızımıza bakmak yerine ; kekeme,güzel olmayan ve konuşmak konusunda pek de basarili olamayan temsili Ayseden hoşlanıyor.
Soru arkadas grubu değil bence..
Mesele 5 kız içersinde kendilerince çirkin buldukları kızın yakisikli oğlanı kapmasi
Mutlu olmasını istersiniz . Şu içten pazarlıklı mesajıni yazana kadar inanırdım . Ama tanımadığımız insanla ilgili nasıl çıkarım yapalım. Sizinle ilgili çıkarım yapabiliriz mesela . Çok dost canlısı biri değilsiniz . Üstelik insanları dış görünüşü ,konuşması ile fazlaca yargılayan birisiniz keşke yapmasaniz .Abartmayın yahuuuçok güzel giden bir ilişkim var Ayşenin de çok mutlu olmasını isterim. Mesele erkek meselesi değil. Sosyolojik psikolojik çıkarım yapmak istiyorum
Abartmayın lütfen. Ayşeyi ben de diğer kızlar gibi çok seviyorum. Ama neden başka kızı değil de ayşeyi seviyorum diye kendime sorduğumda sebep bulamıyorum. Sebebini merak ediyorum. Ve gerçekten yaptığı her şey planlı oluyor. Hareketlerini oturup düşünüyorsunuz network genişletmek gibi düşününİki kere içten pazarlıklı demiş bir yorumdaçünkü bir yerden gecekerken muhakkak orda başka biriyle karşılaşıyorlarmis onun götürdügi yolda. Bunun anlamı ne bilmiyorum . Ama Ayşe den sağlam nefret ediyor . Konunun kekeme olmasıyla ne alakası var onu da anlamadım zaten çok ilginç bir konu
Buse sen misin?Aurayla pek alakası yok çok içten pazarlıklı biiz bir yoldan götürüyorsa mutlaka o yolda başka biriyle karşılaşıyoruz. Bir de Buse diye arkadaşım var boyu uzunn sarışın çok güzel içi dışı bir içten pazarlıklı değil ama o kadar sevilmiyor
Abartmıyorum,sizin verdiğiniz yetersiz bilgilerle yaptığım çıkarım bu.Abartmayın yahuuuçok güzel giden bir ilişkim var Ayşenin de çok mutlu olmasını isterim. Mesele erkek meselesi değil. Sosyolojik psikolojik çıkarım yapmak istiyorum
Malesef beni de tanımıyorsunuz. Sorumu da anlamayıp kendi çerçevenizden değerlendirmişsinizMutlu olmasını istersiniz . Şu içten pazarlıklı mesajıni yazana kadar inanırdım . Ama tanımadığımız insanla ilgili nasıl çıkarım yapalım. Sizinle ilgili çıkarım yapabiliriz mesela . Çok dost canlısı biri değilsiniz . Üstelik insanları dış görünüşü ,konuşması ile fazlaca yargılayan birisiniz keşke yapmasaniz .
Buse ben değilim o da gruptan yakın bir arkadaşım kötü düşünmeyin. Sadece bizi bu kadar çeken ne sebebini arıyorum. Buseyi bile Ayşe kadar sevmiyorum Ayşenin yeri hepimizde farklıBuse sen misin?
Arkadaşını sevmekle, boyunun, güzelliğinin ne alakası var ayrıca?
Tam ergen kafaları.
Güzel olmayan,kekeme! haliyle grubun en sevilen üyesi olan arkadaşını tebrik ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?