Grup içerisinde en sevilen kız olmak

Doğal. İnce hesapları yok, içi dışında biri. Aurası temiz geldi bana. O yüzden.
Aurayla pek alakası yok çok içten pazarlıklı biiz bir yoldan götürüyorsa mutlaka o yolda başka biriyle karşılaşıyoruz. Bir de Buse diye arkadaşım var boyu uzunn sarışın çok güzel içi dışı bir içten pazarlıklı değil ama o kadar sevilmiyor

O zaman o arkadaşınızla olan yapmayın

Bazılarında şeytan tüyü olur, kendini sevdirir. Çok güzel olmasına, çok konuşkan olmasına gerek yok.

Niye bunu merak ettiniz bende bunu merak ettim valla
Ağır kiskanlik hali bence..
Muhtemelen söz konusu bir de erkek var.
Bu kızımıza bakmak yerine ; kekeme,güzel olmayan ve konuşmak konusunda pek de basarili olamayan temsili Ayseden hoşlanıyor.
Soru arkadas grubu değil bence..
Mesele 5 kız içersinde kendilerince çirkin buldukları kızın yakisikli oğlanı kapmasi

Tam olarak bu işte. Yorumunuz için teşekkür ederim

Abartmayın yahuuu çok güzel giden bir ilişkim var Ayşenin de çok mutlu olmasını isterim. Mesele erkek meselesi değil. Sosyolojik psikolojik çıkarım yapmak istiyorum

Karakter olarak baskın biridir kimse onunla ters düşmemek için idare ediyor da olabilir bu çok sevilmekten değil saygı kazanmaktan da olur çekindiğimiz insanlara saygı duyarız ya onun gibi
Evet saygı önemli bir etken. Yorumunuz için teşekkür ederim. Bir de sadece Ayşenin evi var. Hep orda toplandığımız için merkezde

İki kere içten pazarlıklı demiş bir yorumda çünkü bir yerden gecekerken muhakkak orda başka biriyle karşılaşıyorlarmis onun götürdügi yolda. Bunun anlamı ne bilmiyorum . Ama Ayşe den sağlam nefret ediyor . Konunun kekeme olmasıyla ne alakası var onu da anlamadım zaten çok ilginç bir konu

Abartmayın yahuuu çok güzel giden bir ilişkim var Ayşenin de çok mutlu olmasını isterim. Mesele erkek meselesi değil. Sosyolojik psikolojik çıkarım yapmak istiyorum
Mutlu olmasını istersiniz . Şu içten pazarlıklı mesajıni yazana kadar inanırdım . Ama tanımadığımız insanla ilgili nasıl çıkarım yapalım. Sizinle ilgili çıkarım yapabiliriz mesela . Çok dost canlısı biri değilsiniz . Üstelik insanları dış görünüşü ,konuşması ile fazlaca yargılayan birisiniz keşke yapmasaniz .

Abartmayın lütfen. Ayşeyi ben de diğer kızlar gibi çok seviyorum. Ama neden başka kızı değil de ayşeyi seviyorum diye kendime sorduğumda sebep bulamıyorum. Sebebini merak ediyorum. Ve gerçekten yaptığı her şey planlı oluyor. Hareketlerini oturup düşünüyorsunuz network genişletmek gibi düşünün

Buse sen misin?

Arkadaşını sevmekle, boyunun, güzelliğinin ne alakası var ayrıca?

Tam ergen kafaları.

Güzel olmayan," kekeme" olmasına rağmen grubun en sevilen üyesi olan arkadaşını tebrik ediyorum.

Abartmıyorum,sizin verdiğiniz yetersiz bilgilerle yaptığım çıkarım bu.
Ben bu şekilde düşünüyorum.
Size kalsa kekeme olan,hafifçe çirkin olan kimseleri kimse sevmemeli..
Süslü cümlelere gerek yok.
Sizinkisi bildiğiniz haset.
Bana göre pek tabi..

Malesef beni de tanımıyorsunuz. Sorumu da anlamayıp kendi çerçevenizden değerlendirmişsiniz

Buse sen misin?

Arkadaşını sevmekle, boyunun, güzelliğinin ne alakası var ayrıca?

Tam ergen kafaları.

Güzel olmayan,kekeme! haliyle grubun en sevilen üyesi olan arkadaşını tebrik ediyorum.
Buse ben değilim o da gruptan yakın bir arkadaşım kötü düşünmeyin. Sadece bizi bu kadar çeken ne sebebini arıyorum. Buseyi bile Ayşe kadar sevmiyorum Ayşenin yeri hepimizde farklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…