- 19 Mayıs 2020
- 47.318
- 212.576
- 548
- Konu Sahibi Venuslukedi
-
Ama birtakım bağlantıları ve yetenekleri için siz de ona bir yerde mecbursunuz , herkes gibi. Şu an yüzüne güldüğünüz kişi hakkındaki asıl fikirlerinizi bilmek çok ürpertici.Aurayla pek alakası yok çok içten pazarlıklı biiz bir yoldan götürüyorsa mutlaka o yolda başka biriyle karşılaşıyoruz. Bir de Buse diye arkadaşım var boyu uzunn sarışın çok güzel içi dışı bir içten pazarlıklı değil ama o kadar sevilmiyor
Konuyu anlatırken Ayşe diye bir kız var davranışlarını sevmiyorum bütün arkadaşlarım da onun sözünü gayet dinlerler oysa ki içten pazarlıklı davranışlarını görüyorum nasıl yaklasmaliyim yazsaydiniz farklı yorum alirdinizMalesef beni de tanımıyorsunuz. Sorumu da anlamayıp kendi çerçevenizden değerlendirmişsiniz
Diğer arkadaşım ondan daha başarılı ve içi dışı bir ama onu o kadar önemsemiyoruz. Bir arkadaşımın iletişim becerileri çok iyi. Diğer arkadaşımın tanıdıkları çok. Ama tüm planlar böyle kurulunca sebebini merak ediyorumAma birtakım bağlantıları ve yetenekleri için siz de ona bir yerde mecbursunuz , herkes gibi. Şu an yüzüne güldüğünüz kişi hakkındaki asıl fikirlerinizi bilmek çok ürpertici.
İçten pazarlığı bize karşı değil. Grupça iyi anlaşıyoruz. Ayşeyle de yakınım iletişimimiz iyi ve gayet seviyorum. Sizin benim hakkımda değil olay hakkındaki çıkarımlarınızı merak ettimKonuyu anlatırken Ayşe diye bir kız var davranışlarını sevmiyorum bütün arkadaşlarım da onun sözünü gayet dinlerler oysa ki içten pazarlıklı davranışlarını görüyorum nasıl yaklasmaliyim yazsaydiniz farklı yorum alirdiniz
Kendinin farkında ve saklamıyor . Reklam becerileri de var . Diğer arkadaşınız bu konuda zayıf.Diğer arkadaşım ondan daha başarılı ve içi dışı bir ama onu o kadar önemsemiyoruz. Bir arkadaşımın iletişim becerileri çok iyi. Diğer arkadaşımın tanıdıkları çok. Ama tüm planlar böyle kurulunca sebebini merak ediyorum
Aurayla pek alakası yok çok içten pazarlıklı biiz bir yoldan götürüyorsa mutlaka o yolda başka biriyle karşılaşıyoruz. Bir de Buse diye arkadaşım var boyu uzunn sarışın çok güzel içi dışı bir içten pazarlıklı değil ama o kadar sevilmiyor
Sağda solda kızı göm..Görüşmeyin öyleyse? Hakkında böyle düşündüğünüz biriyle sürekli buluşup sohbet etmek hoş değil.
Sağda solda kızı göm..
Sonra canım cicim diyerek boynuna saril.
En tehlikeli insan modeli
Hayır cidden böyle bir durum var ise üzerinde düşünmek yerine uzaklasirsin olur biter yani..Hadi iş ortamı olsa bir nebze anlarız mecbur yüz yüze bakarsın da, sosyal ortam yahu görüşme-buluşma o zaman, madem bu kadar içten pazarlıklı ve kötü biri di mi ama?
Olay hakkındaki çıkarımim şu ki insanların dış görüntüsüyle ya da fiziksel özellikleri ile onlara duyulan saygı önemli olmuyor . Bir ortama girdiğinde ilk başka kıyafetinle agirlanirken nasıl fikirlerinde uğurlanıyorsan demek ki Ayşe de kendini saydiran bir insan . Bu sebeple ondan güzel olan kızın değil de onun dediğinin yapılması normal .İçten pazarlığı bize karşı değil. Grupça iyi anlaşıyoruz. Ayşeyle de yakınım iletişimimiz iyi ve gayet seviyorum. Sizin benim hakkımda değil olay hakkındaki çıkarımlarınızı merak ettim
Kıskanmayın boşuna belki yönetici ruhu var, belki anaç yapısı var, belki doğası gereği bir çekiciliği var hepsi bir neden olabilir. Bir grupta öen çıkmak için çok güzel ya da konuşkan olması gerekmez kişinin.5 kişilik kız grubumuz var. İçlerinden bir kız diğerlerinden çok farklı. Kesinlikle en güzelimiz değil ya da en konuşkanımız. Biraz kekeme hatta. Ama sanki diğer kızlar en çok kendini Ayşeye (temsili isim) sevdirmeye çalışıyor. Her şeyi o planladığı için mi başka bir şey mi var anlamadım. Sizce neden kaynaklı? Neden o kızın yeri farklı?
Neden ve niçinlere en iyi cevap verebilecek siz ve grup üyelerisiniz.5 kişilik kız grubumuz var. İçlerinden bir kız diğerlerinden çok farklı. Kesinlikle en güzelimiz değil ya da en konuşkanımız. Biraz kekeme hatta. Ama sanki diğer kızlar en çok kendini Ayşeye (temsili isim) sevdirmeye çalışıyor. Her şeyi o planladığı için mi başka bir şey mi var anlamadım. Sizce neden kaynaklı? Neden o kızın yeri farklı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?