- 27 Eylül 2020
- 151
- 98
- 33
- 24
- Konu Sahibi Venuslukedi
-
Belki de gruptan bir arkadasını bu sekilde cumlelendirmedigi icindir?Kesinlikle en güzelimiz değil ya da en konuşkanımız. Biraz kekeme hatta
5 kişilik kız grubumuz var. İçlerinden bir kız diğerlerinden çok farklı. Kesinlikle en güzelimiz değil ya da en konuşkanımız. Biraz kekeme hatta. Ama sanki diğer kızlar en çok kendini Ayşeye (temsili isim) sevdirmeye çalışıyor. Her şeyi o planladığı için mi başka bir şey mi var anlamadım. Sizce neden kaynaklı? Neden o kızın yeri farklı
Ooo 5 kisilik kız grubu tam bir jungle5 kişilik kız grubumuz var. İçlerinden bir kız diğerlerinden çok farklı. Kesinlikle en güzelimiz değil ya da en konuşkanımız. Biraz kekeme hatta. Ama sanki diğer kızlar en çok kendini Ayşeye (temsili isim) sevdirmeye çalışıyor. Her şeyi o planladığı için mi başka bir şey mi var anlamadım. Sizce neden kaynaklı? Neden o kızın yeri farklı?
Kararları nettir. Kekeme olması önemli değil ne istediğini biliyordur muhtemelen böyle bir durumda fikir almak için o tarz kişilere gidilir genelde. Ve en önemlisi özgüveni vardır.5 kişilik kız grubumuz var. İçlerinden bir kız diğerlerinden çok farklı. Kesinlikle en güzelimiz değil ya da en konuşkanımız. Biraz kekeme hatta. Ama sanki diğer kızlar en çok kendini Ayşeye (temsili isim) sevdirmeye çalışıyor. Her şeyi o planladığı için mi başka bir şey mi var anlamadım. Sizce neden kaynaklı? Neden o kızın yeri farklı?
Iyi kalplidir. Mesela arkadasina kekeme demiyordur sizin gibi5 kişilik kız grubumuz var. İçlerinden bir kız diğerlerinden çok farklı. Kesinlikle en güzelimiz değil ya da en konuşkanımız. Biraz kekeme hatta. Ama sanki diğer kızlar en çok kendini Ayşeye (temsili isim) sevdirmeye çalışıyor. Her şeyi o planladığı için mi başka bir şey mi var anlamadım. Sizce neden kaynaklı? Neden o kızın yeri farklı?
5 kişilik kız grubumuz var. İçlerinden bir kız diğerlerinden çok farklı. Kesinlikle en güzelimiz değil ya da en konuşkanımız. Biraz kekeme hatta. Ama sanki diğer kızlar en çok kendini Ayşeye (temsili isim) sevdirmeye çalışıyor. Her şeyi o planladığı için mi başka bir şey mi var anlamadım. Sizce neden kaynaklı? Neden o kızın yeri farklı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?