- Konu Sahibi BenAybegum
-
yaaaaa bende acaba kullansammı doğum kontrol hapı ya bana dr vermişti adetsancısı için ama ben almamıştım annem aldırmadı daha doğrusu ama buara düşünmüoo deilim haaa dr.a gidip teklifiniz hala geçerlimi desem ne der acaba delikafadulden delikafadulden delikafadulden
st. herb isimli bi firmanın ürünleri var ve reklam olarak cok iyi hatta sitesi süper. bayağı aydınlandım fakat genede işe yarar mı korkusu var.
bu haplardan kullanan var mı?
ben 2 sene önce allbres kullanmıstım ama bir kutu
Göğüs büyütmede etkili olan haplar hormon hapları değilmi ? benim arkadaşım doıgum kontrol hapı kullandı önceden göğüslerini dert ederdi nişanlıydı kadın doguma gitti bişeyler aldı şimdi normal çok güzel göğüsleri var benim göğüslerime laf ediyor? bende hormon testi yaptıracam ama ne zaman Allah bilir iyi bir hastahaneye gitmek istiyorum .
Ne kadar etkisi var bu hapların dogum kontrol hapların ama benim arkadaşıma yasmin hapı verilmişti zar zor söyletmiştim kız çok sinsi söylemedi hiç anlatmadı bana bir zamanlar kendisininde küçüktü ne var söylese yani hııııııhh böyle kötü niyetli işte insanlar ....Neyseee.Allah herkesin gönlüne göre versin yorum bekliyorum canlarım....
teşekkür ederim :kedi:
Sahİl01 acİl dÖn banaaaa :d:d:d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?