Gs byten haplar... Kullanan var m?

ya evt yonjayla konuştum türkiyedeki distrubütörü biziz ama yinede bandrolünü bile sahte yapanlar var dikkat edin ded işimiz allaha kaldı napalım :) küç ten fayda gördünüzmü kullanmak istiyorumda

müjdeci bak sana şöyle diyeyim, bu ilaç meme bezlerini buyutuyor, yani vucuda ek bir hormon takviyesi yapiyoruz ve masum şeyler deil bunlar, kanser nasil olur, normalde buyuyup vakti gelip yikilan hucrelerin kontrolunu kaybedip, fazla fazla buyumesiyle olur. Fito östrojen aslinda östrojenin bitkisel formudur, yani nar çekirdeğinde, ada çayinda, rezene de var.. Yani doğal olarak da aliyoruz, ama ilaçlar aslinda birer zehirdir, en masum aspirin bile fazla kullanilirsa kanama bozukluğu yapar.. Ama ben çok da buyuk yan etki yapacagini sanmiyorum, ha adaçayi içmişiz, ha östrojen aliyoruz vucuda, östrojen kadinlik hormonudur, cildi guzelleştirir, vucut kivrimlarinin oluşmasina yardimcidir, mesela bizim goguslerimiz neden küçük? Ergenlik doneminde yetersiz hormona sahip oladugumuzdan, tabiki genetik durumlar goz ardiedilemez ama, çevresel ve bedesel faktorler de mutlaka etkili.. Yani demem o ki, vucudunu serbest birak, ben oyle denicem, buyudu buyudu, buyumedi napalim yani... Hayatimda ilk kez ilaç yontemini kullanicam, tecrube olacak.. Umarim iyi bir tecrube olur. Ama sana tavsiyem bol sivi tuketmen ve bol bol hareket etmen, ben progesteron desteği yapicam düşük doz, etkili olursa size bilgi veririm... şimdilik bukadar, aklina takilan ne olursa yaz, birileri cevap verir burda...

sağol doctor bunları duymak iyi oldu aslında çok araştırma yaparak başladım öyle körükürüne değil ama yinede insanın aklına takılıyo heleki kanser bu kadar yaygınken.. bende çok zorlamayı düşünmüyorum ztn 1 kutu bittiğinde hiç bi fayda görmezsem devam etmeyi düşünmüyorum. Allah yardımcımız olsun.. ara ara uğrar bakarım paylaşırız gelişmeleri öptüm hepinizi..

kızlar benim ilacımda bugün geldi ben sabah 11 öğleden sonra 5 ve akşam 11 de almayı düşünüyorum yani 6 saat ara ile lim10 arkadaşımız sütle içmişti galiba siz nasıl yapıyorsunuz benimde bir sürü endişelerim var aslında zararı olurmu diye deneyen arkadaşlara güvendim açıkçası yan etki görmediklerini söylediler umarım öyledir sizin aldıklarınız gibi benimkide üzerinde 30 yazıyor içinde 90 kapsül var yonja amblemi var bayan orjinal olduğunu söylüyor breast success değil b-success yazıyor üzerinde lim10 sen hapı bıraktınmı ne kadar süre kullandın veya ne kadar kullandıktan sonra bırakılıyor sanırım dozu azaltılıyor değilmi sitelerde 3 ay 6 ay yazıyor o kadar uzun süre kullanırsak vücuda zarar vermezmi acaba kanser olmasak bari

doctor arkadaşım farlutalı neden kullanıyorsun ilacın olumsuz etkilerine karşımı bizdemi kullansak acaba sen doktorsun sanırım daha iyi bilirsin

ben hiç denemedim bu ilaçları ve karışımları ama ameliyat ne kadara mal oluyor? yani para biriktirmeyle olacak gibi mi?

selam crazy, canım bu ilaç östrojen içeriyor ya, vucutta karşılanmayan östrojenin çok yan etkii olabilir, hani uzun sure adet gormezsin ya, vucudunda o donem östrojen fazladır, yumurtlama olduktan sonra 14 gun vucutta progesteron salınmaya başlar canım , farlutalde progesteron var, ben hastalarıma uzun donem adet gormediklerinde başlıyorum, ama benim zaten onceye ait bir problemim var, yani yumurtalıklarımda kist vardı onceden, o yüzden ostrojen etkisine çok maruz kaldım ben, açıkçası progesteronla rahimde kalınlaşma olmasını onlemek için kullanıcam, ben 10 gun kullanıcam, zaten bırakınca adet olucam, o yüzden adete 14 gun kala başlayıp 10 gun kullanıcam.... bırakınca 3 gun içinde adet olunuyor...
bu arada crazy hayırlı olasun canım, senin önceleri yazdığın olumsuz yazılardan tanıyorum, sen pek inanmıyorsun bu tip çözümlere, doğru ben de aslında istemiyodum bu yöntemi kullanmayı
ama şu var ki canım bu yöntem silikon taktırmaktan daha rahat geldi, ben demişimdir daha önce de ben hapa başlamadan 4 gun onceye kadar ameliyatla ilgili herşeyi hazırlamıştım, ama ne olduysa vazgeçtim bi anda... bilmiyorum, 4 gun sonra da urunu sipariş ettim.. kısacası ameliyatın sonrası beni ürküttü, ben şimdilik memnunum, goguslerimde doolgunluk var gerçekten , kaldı ki daha 1 hafta olmadı, ayrıca deişik bir güzellik var sanki.. ben bugun nar yemedim diye kzıyorum kendime, sen de nar, hurma ye mutlaka, onların da etkisi olacaktır.. ben yarın donmayan jel paketlerden alıp, masaj da yapmak istiyorum, masajın da etkisi olur bence... umarım açıklayıcı olmuştur... sorularınız olursa cevap vermeye çalışırım... ben de bu ara baya sivilce oluştu... ama sorun etmiyorum, regl olmadan once de olurdu.... yani çok takmıyorum

doctor arkadaşım ilacı kullanmaya başladım ama bir sürü korkularım var kötü bişey olacakmış gibi vücuduma haddinden fazla östrojen yükleyip başıma kötü bişey gelecekmiş gibi endişeler içindeyim rahat olmaya çalışıyorum ama bi taraftanda elimde değil ama etkisi olacağına da inanıyorum gerçi lim10 arkadaşımız uzun süre kullandı pek bir yan etkisini görmedi sanırım bende kist falan yok ama şu farlutal ilacı kullanmam gerekirmi diye düşünüyorum sen doktor olduğun için bi bildiğin vardır bide benim regl im az olur genelde kansızlık var çünkü sen sivilcede yaptı diyorsun heryerimizi sivilceler kaplamasın sonra of ya umarım kötü bişey olmaz inşallah etki eder bide uzun süre kullanmamız gerekecek tabi ilk ay etkisini görürsem görmezsem devam etmem heralde vücudun dengesini bozmasak bari burdan bir arkadaş o ilaç yüzünden hormon tedavisi görüyorum şimdi demiş yaptığımız doğru bişeymi bilmiyorum göğüs uğruna kullandıktan sonra testler yaptırmak lazım simir testi ve göğüs ultrasonu bişey varmı diye öyle değil mi?

doctor arkadaşım ne doktoru olduğunu bilmiyorum ama böyle ilaçlardaki östrojen seviyesi kanser olmaya yada vücudun ciddi anlamda dengesini bozmaya yetermi yani olumsuz etkisine karşı yapabileceğimiz bişeyler varmı?

Bu bölümdeki yazıları hergün okuyorum bitkisel olarak tavsiye edilen çoğu şeyi uygulamaya çalışıyorum fakat istediğim büyüklüğe ulaşamadım henüz doctor_doctor arkadaşım daha önce de sordum ama cevap alamadım branşınız nedir acaba daha önce meslek olarak doktor yazıyordu şimdi programcı. Burada bize yardımcı olacak bir doktor olsa keşke ne iyi olur hiç olmazsa ezbere bir iş yapmamış oluruz. İlaçların yan etkisinden falan korkuyorum. Farlutal denilen ilacın muhakkak sağlıklı kişiler tarafından kullanılması sakıncalı olmalı hiç bir şikayeti olmadan böyle ilaç kullanmak yan etki yapabilir.En iyisi bitkilerden şaşmamak. Eğer doktorsanız bir test yaptırıp size danışabilirmiyiz. Başka doktora gidip söylemeye utanıyorum başka derdin kalmadımı sağlıksın işte daha ne istiyorsun bu kadar kanserli hasta varken niye zorluyorsun diyecek diye utanıyorum. Birtek burda paylaşabiliyorum derdimi. Bence psikolojik açıdan çok önemli ameliyattan da korkuyorum istediğim sonuç olmaz diye ne olur artık bunun bir çaresi bulunsun yeter artık. Para için insanları sömürenlerle dolu ortalık bıktım artık....................

Canım farlutal vücutta salınan progesteronun hapı..östrojenin kötü etkilerindne vücudu koruyor. Fazla östrojeni karşılama maksadıyla alınmasında bence bir zarar olmaz, faydası olur..bend ehapı alınca kullanmayı düşünüyorum. Ama için rahat etsin istiyorsan önyargısıyla konuşmayacağına emin olduğun bir hekime sor derim.

merhaba arkadaşlar, kusura bakmayın geç cevap verdim. evet dr,um, branşım henüz yok, mesleği deiştirdim çunku doktor yazmak istemedim açıkçası.. hoş gerçi kocaman 2 tane nickim var doctor yazıyo:) şöyle soyleyeyim, bende sivilce yaptı, 2 gun sonra geçti canım ya, vucuda farklı bişey aldım, ondandır yani, benim cildim de hassastır.. şimdi şunu da soyleyeyim ben biraz duşundukten sonra anımsadım ki aslında sivilceyi östrojen yapmaz, progesteron yapar, adetin ilk gununden 14. gune kadar östrojen giderek artar, son 14 gun de progesteron artar ve sivilcesi olanlar bilir regl olacagı zaman sivilce oluşur. ben yanlış düşünmüştüm onceleri ama sanırım bu ilacın progesteron etkisi de mevcut kızlar. çunku meme bezleri sadece ostrojen etkisiyle gelişmiyor ki son 14 gun adet oncesi yani gogusler dolgunlaşır, yani bu progesteron etkisi, zaten ben eskiden boyle duşundugum için haptan kaçıyodum çunku hep fito östrojen diyordu içeriklerinde.. ama şimdi anlıyorum ki dengeli biçimde birazda progesteron etki,si olmalı ki buyume saglasın, tek başına ostrojen bi işe yaramaz.. şimdi hamile hanımları duşunun gogusleri buyur , çunku progesteron gebelik boyunca yukselir, ayrıca tabi gebelikte prolaktin vs gibi farklı hormonlarda mevcuttur. gebelikte salınan estrojen E3 tur, bizim yani gebe olmayan adet gorenlerde salınan östrojenE2, ergenliğe girmeyen ve menapoz çagındakilerde E1 salınır. yani şunu unutmayalım gebelerdeki hormonal duzenleme farklı, sadece bir ornek vermek istedim.. kızlar ben krem almıştım 5 6 ay önce anlıyorum endişeleri, kremde fitoostrojen var diye kullanmaya ne çok korkmuştum, bırakmıştım.. ama ben bu hapa bi anda karar vermedim açıkçası, okudum, araştırdım. bir etki olacaksa da olumsuz anlamda bu hemen ortaya çıkmayacaktır bunu da belirteyim, ama hapı kullanmadan once karaciğer ve bobrek fonksiyon testleri yaptırmalısınız. açıkçası herhangibir hekime sorarsanız kesinlikle onermez, biz hekimler östrojenin olumsuz etkisinden korkarız ama tedavi amacıyla da kadın dogumcular kullanır .. yani yarar zarar oranına bakmak lazım... açıkçası benim de endişelerim mevcut ama birkere başladım ve ben yararını goruyorum kızlar, ameliyattan kılpayı vazgeçtim, 4 gun kala yani:) size tavsiyem gozunuzu karartıp kullancaksınız.. ha size şunu da soylemek isterim ilaç amerikan kaynaklı, biliyosunuz bu tip urunlere sonradan dava açma olasılığı oldugu için gozden geçiriliyordur, tabi inş. benim aldıklarım sahte urun deildir... benim dolgunluk saglandı az da olsa.. e vitamini, hurma, nar, meyve, su , süt, biraz da yaglı yemek oneririm, emilim,i artsın, etkinliği yukselsin...

Açıklamaların için teşekkür ederim. gelişmeleri bize bildirmeye devam edin hapı alıp kullanan arkadaşlar nolur. ben umutluyum işe yarayacak. bende almayı düşünüyorum çoğunluk işe yaradı derse. Sizi takip edicem.şimdilik sadece lim 10 arkadaşımız var. kolaylıklar dilerim inşallah iyi sonuçları hep birlikte görürüz .......tekrar teşekkür..........lim 10 arkadaşım pazarlamacı olacağını sanmıyorum çünkü ben hapı sorduğumda öyle bişey olsaydı bana hemen al kullan derdi. benim kullanmamı bekle demezdi. öyle insanlar hemen kendilerini belli ediyor zaten.

Sen iyi bir hekimsin doktoruma.s
Peki şimdi farlutal kullanmayı düşünüyor musun? Yoksa gelişen zamanla etkilere bakıpda mı karar verirsin kullanmaya? Ben farlutalı da alıp almada yinede kararsızım. Nar, hurma ve ısırgan çayını kullnadığım 1 haftanın sonunda resmen rahimimin kazındığını hissetmiştim, aklıma benimde rahimim mi kalınlaşıyor fikri geldi, ne de olsa bol östrojenim salındı. Sonra ısırganı hemoroidimi ishalle azdırdığı için kesince bu his geçti. Adetimin ilk gününde sadece bir gece hafif yine kazınma hissettim o kadar. Şimdi yok.

doktor arkadaşım bu söylediklerine göre farlutal almaktan vazmıgeçtin yani ilacın içinde progesteron da olduğuna inanıyorsun bu ilaç bende baş ve karın ağrısı yaptı kullanalı 4 gün oluyor ilaçtan diye tahmin ediyorum bi taraftanda çok endişeliyim ya vücuduma zarar verirse diye bu düşünceler yakamı bırakmıyor yinede kullanıyorum

kızlar merhaba, ya ben de anlamadığpım bir şekilde karın ağrısı ve şişkinlik hissi vardı ilk gunler, ama sanırım ilacı kullanırken yediğim nar, hurma, süt kombinasyonu etkiledi beni, şimdilerde nar yemiyorum ya harbi yemesi zor bir meyve:), hurma yiyiorum ama onu da azalttım, şişkinlik yapan hurmaydı sanırım, kızlar e vit ile kullanıyorum müthiş bir sızlama oldu gogus uçlarımda, ve hacim kazandı.. neyse ilk bir kaç gun inanılmaz bir yumurtalık agrısı oldu bende ama şimdilerde yok, geçti.. ben farlutal kullanıcam kızlar haftaya başlıcam ya bvir de benim özel bi durumum var demiştim, adet duzensizliği vardı, kist vardı bende , şimdi adetime 2 hafta var ama ben riske atmıyorum, adet gormek için kullanmak istiyorum ama şu da varki bu tip ilaçlar adeti duzeltebilir, lim10 diyodu, adetlerim düğzene girdi diye.. neyse kızlar, ben şu an memnunum, foto çekmiştim tam 1 hafta oldu ve gelişme iyi yonde kızlar,ben şimdi baktım baya buyumuş bi haftada, ben şu an mutluyum...

ya arkadaşlar doktor tavsiye etmeden kullanmayın ilaç falan yapmayın vüzut dengenizle oynamayın ya hem arkadaş doktorum ama bi branşım yok diyo belliki daha öğrenci bu kişi ne kadar bilgili olabilirki biz bile doktora gidince operator değilde uzman tercih ediyoruz yapmayın Allah aşkına ya netten biri doktorum diyo iki üç tane tıp diliyle süsülüyo işi ama siz birebir doktorla görüşün ne gibi yan etkileri oluyo ya böle hapları kullanların Allah korusun ilerde çocuk problemi oluyo herşeyin fazlası zarar bende sizinle aynı dertten muzdaribim inanın bende çare arıyorum ama küçü bile bıraktım ben sol göğsümden süt geliyo doktor ilaç verdi bende küçten olabilir diye düşündüm ve bıraktım küç yemeyi ama sonuçta o doğal bişe zararlı olacağını pek sanmıyorum ama ilaçlar kimyevi oluyo içinde etkisi kadar yan etkiside var böbreklere çok zararlı zaten ilaçlar o yüzden riske atmayın hayat bu sağlık bulunmaz inanın hepinizin mutlu olmasını bende isterim....

noktalama işaretlerini kullansaydım daha açık olacaktı yazım gecenin bi yarısı yazınca böle oluyo herkese kolay gelsin ii geceler

bak canım sen bence bu tıp olaylarından anlamıyorsun, yani turkiyedeki yüm doktorların branşı oldugunu sanıyorsan yanılıyorsun, branşı olmayan doktor öğrenci midir yani?? bence sen tavsiyelerini kendine sakla, ben kimseye kullan demiyorum, bana sorlan soruları yanıtlıyorum umarım anlayabilmişsindir, ben tıp diliyle bişey de süslemiyorum canım, ama sana şu doktorluk hakkında bilgi vereyim, okulu bitiren her hekim doktordur, pratisyen hekimdir, bu öğrencilik değildir canım ben şu an devlete bağlı devlet hastanesinde faal olarak çalışmaktayım, gunde 100ün üstünde hasta bakmaktayım, doktorlar uzmanlaşmak istediğinde uzmanlık sınavı denen(TUS) sınavına katılır, ve eger puanı yeterli gelirse istediği bölümü tercih eder, istediği üniversitenin ya da eğitim araştırma hastanesinin, ve ona bağlı olarak 5 ya da 6 yıl seçtiği branşta asistan olarak görev yapar.. yani sana şunu söyleyeyim, benim buraya yazdığım bilgileri bilmek için uzman hekim olmaya gerek yok canım, uzmanlıkla alakası yok. ben henüz tus sınavından istediğim puanı alamadım ve ona bağlı olarak istediğim üniversitenin istediğim bölümünü tercih edemedim, aldığım puanla başka bi üniversite olurdu ama istedğim yer olsun dedim.. yani sana şunu da söyleyeyim zaten bu sitedeki bayanlar oldukça bilinçli, oldukça da yaş olarak yeterli, yazılarından da akıllı olduklarını anlayabilirsin.. yani burda kimse biri tavsiye etti diye körü körüne herhangi birşeyi yapmaz, eger inanırlarsa o ilacı kullanırlar, ayrıca da ben burda hiçbirşeyin reklamını yapmadım, kimseye de kullan demiyorum, burada kullandığım ilaçla ilgili paylaşımda bulunuyodum, kaldıki ben başladığımda burda kimse o ilacı kullanmıyordu, sadece bir arkadaş kullanmıştı, onun burdaki paylaşımlarıyla benim kafamda birşey şekillendi ve ben de başladım, şu an kullanan bir kaç arkadaş da var ve onlar da bana soru soruyorlar , ilaconce başladığım için ve tabi ki de mesleğimden dolayı... benim doktor olduğuma güvenmeyen de lütfen soru sormasın arkadaşlar.. ben kimseyi yanlış yönlendirmek ya da vucuduna zarar verecek birşeye sebep olmak istemem, ben zaten ,ilaçla ilgili düşüncelerimi yazmıştım, olumsuz anlamda benim düşüncelerim ve endişelerim var.. ben de bu tip ilaçlara kesinlikle karşıydım, ama araştırdım bana olabilir, kullanılabilir geldi, ben başladım, kimse araştırma yapmadan , kimse ailesinde , kendisinde kanser hikayesi, meme de kist, yumurtalıklarında kist olan , sistemik herhangibir hastalığı olan , erişkin olmayan kullanmasın.. ben bunu defalarca da söyledim... bundan sonrası herkesin özgür iradesi.. herkes erişkin , herkes aklı başında.. kimseyi yanlış yönlendirip vebalini almak istemem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…