bak canım sen bence bu tıp olaylarından anlamıyorsun, yani turkiyedeki yüm doktorların branşı oldugunu sanıyorsan yanılıyorsun, branşı olmayan doktor öğrenci midir yani?? bence sen tavsiyelerini kendine sakla, ben kimseye kullan demiyorum, bana sorlan soruları yanıtlıyorum umarım anlayabilmişsindir, ben tıp diliyle bişey de süslemiyorum canım, ama sana şu doktorluk hakkında bilgi vereyim, okulu bitiren her hekim doktordur, pratisyen hekimdir, bu öğrencilik değildir canım ben şu an devlete bağlı devlet hastanesinde faal olarak çalışmaktayım, gunde 100ün üstünde hasta bakmaktayım, doktorlar uzmanlaşmak istediğinde uzmanlık sınavı denen(TUS) sınavına katılır, ve eger puanı yeterli gelirse istediği bölümü tercih eder, istediği üniversitenin ya da eğitim araştırma hastanesinin, ve ona bağlı olarak 5 ya da 6 yıl seçtiği branşta asistan olarak görev yapar.. yani sana şunu söyleyeyim, benim buraya yazdığım bilgileri bilmek için uzman hekim olmaya gerek yok canım, uzmanlıkla alakası yok. ben henüz tus sınavından istediğim puanı alamadım ve ona bağlı olarak istediğim üniversitenin istediğim bölümünü tercih edemedim, aldığım puanla başka bi üniversite olurdu ama istedğim yer olsun dedim.. yani sana şunu da söyleyeyim zaten bu sitedeki bayanlar oldukça bilinçli, oldukça da yaş olarak yeterli, yazılarından da akıllı olduklarını anlayabilirsin.. yani burda kimse biri tavsiye etti diye körü körüne herhangi birşeyi yapmaz, eger inanırlarsa o ilacı kullanırlar, ayrıca da ben burda hiçbirşeyin reklamını yapmadım, kimseye de kullan demiyorum, burada kullandığım ilaçla ilgili paylaşımda bulunuyodum, kaldıki ben başladığımda burda kimse o ilacı kullanmıyordu, sadece bir arkadaş kullanmıştı, onun burdaki paylaşımlarıyla benim kafamda birşey şekillendi ve ben de başladım, şu an kullanan bir kaç arkadaş da var ve onlar da bana soru soruyorlar , ilaconce başladığım için ve tabi ki de mesleğimden dolayı... benim doktor olduğuma güvenmeyen de lütfen soru sormasın arkadaşlar.. ben kimseyi yanlış yönlendirmek ya da vucuduna zarar verecek birşeye sebep olmak istemem, ben zaten ,ilaçla ilgili düşüncelerimi yazmıştım, olumsuz anlamda benim düşüncelerim ve endişelerim var.. ben de bu tip ilaçlara kesinlikle karşıydım, ama araştırdım bana olabilir, kullanılabilir geldi, ben başladım, kimse araştırma yapmadan , kimse ailesinde , kendisinde kanser hikayesi, meme de kist, yumurtalıklarında kist olan , sistemik herhangibir hastalığı olan , erişkin olmayan kullanmasın.. ben bunu defalarca da söyledim... bundan sonrası herkesin özgür iradesi.. herkes erişkin , herkes aklı başında.. kimseyi yanlış yönlendirip vebalini almak istemem..