Yok mu arkadaşlar benimle aynı durumda olan...
evet canım var benim de troid im var ben de bir düşük yaptım ikinciyi düşünüyorum ama biraz korkuyorum ben de ömür boyu ilaç kullananlardanım yinede denemeye deymez mi sence doktor hamile kalabilirsin bemişti 10 ay geçti denemedim kendimi toparlamak için artık hazırım ben seni yanlız görünce tutamadım yazdım inşallah daha çok yazanlar olur bizde daha çok bilgileniriz sende okursun inşallah haberleşelim
bende guatr ameliyatı oldum 12 yıl önce ve hep ilaç kullanıyorum kullandığımız ilaçların bebeğe bir zararı olmaz hatta kullanmazsak daha kötü çünkü ilaçlar eksik olan hormonu tamamlıyor kullanmazsak hormon değerleri özellikle tsh yükselir ve bu bebek için daha zararlı
bende daha önce 2 kere hamile kaldım ama kaybettim guatr tahlillerine 2-3 ayda bir baktırmak lazım ve değerlere göre ilaç dozunu ayarlamak lazım
bende doktora gıttım ve troid cıktı ve ilaç kullanmaya başladım ama15 gun falan kullandım hamile kaldım ve bıraktım ilaçları acaba bebektede olurmu
inşallah canım herşey yolundadır ilk bebegımı kaybettım onun için bunun üzerine cok düştüm ama hiç ilacı okumadım yaa hamılelıkte kullanılır mıdıye hamıle oldugumu öğrendıgım gun bıraktım hemen ilacı kullanmayı benım ailemde genellıkle herkesde var 2 akrabamda oldu amelıyat ve neredeyse 3 veye 4 sene olmamıstı bebeklerı ama maşallah şimdi çifter çifter bebişleri var
Arkadaşlar konuyu açmıştım buraya ve bende hamileyim çok mutluyum... Benim gibi guatr ameliyatıolmuş ve hamile olan yada hamilelik geçirmiş olan arkadaşlarımızla tanışalım bilgilerimizi paylaşalım...
Merhaba,
Bende de benzer bir sıkıntı var ama sizinkinden braz farklı. Paylaşmak istedim.
Benim tirod hormonların normal değerlerde. Herhangi bir sıkıntım da yok.Fakat nodülüm var 4 cm. 3cm'in üstü alınıyormuş.Bende aldırmak istemiyorum.Hormon seviyelerim normalken neden ilaca başlıyaım diyorum. Bebek olduktan sonra aldırırım diyorum.Cumartesi tekrar doktora gidicem bu konuda.
merhaba arkadaşlar bende 5 sene önce guatr ameliyatı oldum nodüllerim alındı troitim duruyo zaman zaman test yaptırıyorum son bir senedir değerlerim normal gidiyo bende 5 aydır bebek için uğraşıyorum ama sonuç sıfır olmıcakmış gibi geliyor artık bu arada 15 yaşında bi kızım var troiti olupta hamile kalan arkadaşları okuyunca moralim düzeliyo rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Merhaba arkadaşım sakın stres yapma ben 5 ay önce guatr ameliyatı oldum. kendimi toparlayayım diye 3-4 ay bekledim ve hemen hamile kaldım. sakın stres yapmayın bence. Allah ne yazdıysa inanın onu yaşıyoruz. Rabbim kucağımıza almayı nasip etmiş olsun inşallah... Güzel haberler alıp yazışırız inşallah burdan...
maşalah rabbim kucağınada nasip etsin inşallahbebek düşündüğüm ilk aylarda evet çok stres yaptım yumurtlama günlerimi falan takip ettim hep aklımdaydı gece gündüz bebek fikri ama iki aydır rahatladım çok şükür takmamaya çalışıyorum guatırı olupta hamile kalanları duyunca çok seviniyorum kaç haftalık hamilesin doktorun neler tavsiye ediyo sende yaz arkadaşım birbirimize destek olalım
inşallah sorunsuz bi hamilelik geçirirsin bebeğini kucağına alırsınAslında adete göre 7+4 ama doktor 7+0 dediğine göre getiğimiz hafta gittiğimde önümüzdeki hafta içinde tekrar gideceğim. başka bir doktor gideceğim( kısmet olursa doğumumu yapmak istediğim doktor) bakalım o doktor ne kadarlık diyecek. İlk önerdiği şey ilacını sakın aksatma firde vitamin verdi şimdilik. kalp atışlarını duyamadık daha doktor gösterdi işte şu kıpırtı dedi umarım haftaya bende duyarım... pazartesi de endokrine gideceğim tahlil yaptıracağım ilacın dozunu ayrtlatmak için. umarım iyi çıkar. şuanda levotiron kulanıyorum 125 mg. İnan bana stres yapma Bana çevremdekiler dedilerr ayy ameliyat oldun hemen olur mu acaba çocuğun diye biliyor musun? o kadar üzülmüştüm ki öyle dediklerine ama belli de etmedim karşımdakilere. Allah nasip ederse herşey olur. Şimdi beni arayıp doktora gititn mi falan diye soruyorlar. Yok ben kendim teşhis koydum hamileyim diye diyesim geliyor inan. Yeter ki rabbim yazmış olsun. Seninde güzel haberlerini bekliyorumm zamanı geldiğinde inşalalhh sakın stres yapma inan o çok önemliymiş ben nasılsa hemen olmaz demiştim ama çift çizgiyi görünce insan inanamıyorr ben hala inanamıyorum biliyor musun:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?