Guatr ameliyatı geçirip de gebeliği planlayanlar burda buluşalım...

teşekkür ederim arkadaşımmm... Bende ameliyatı olduktan sonra doktorum şöyle dedi bak hamileliğinde mutlaka ilacını düzenli alacaksın almazsan sorun olur bebekte dedi. Senin troid bezin yok bu yüzden ilacını hep alacaksın. Troid hormonu bebeğin gelişiminde çok öenmli dedi. İnan bana bende ameliyatımdan beri saatinde içiyorum ilacımı çok şükür şimdi iyi değerlerim ama hamilelikte ilaca ihtiyaç artarmış çünkü bebekte alırmış ilacı. Her ay kan tahlili yapılıp ilacın dozu ayarlanmalıymış hep azaltılmalı çoğaltılmalıymış yani...İnşallah herşey yolunda gider...

hiç korkma canım ilaçlarını testlerini düzenli yaptırınca sorun olmuyomuş allahın izniyle benim troitim duruyo ameliyatımda sadece nodüllerim alındı doktorum yaşın çok genç ilerleyen zamanlarda alıcaz dedi bende haftaya dr gitmeyi düşünüyorum bakalım hormonlarım ne alemdeymiş

Sanirim senle tipatip ayni dertten muzdaribiz
Bende de 4 cm lik bi nodul var ama hormonal bozuklugum yok
Ameliyat oneriyorlar
Sormak istedegim ameliyat oldun mu acaba? Kime oldun?
Ben ogrenir ogrenmez tesadufen hamile kaldim, saglikli bi bebegim var

bende 2014 başında toridlerimi ve nodül aldırım ardından üç ay sonra hamile kaldım eğer endokrimciniz iyi ve sizi iyi yönlerdirebiliyorsa hiç problem olmuyor inşallah 2015 ocakta oğluşumu kucağıma alıcam

cnm çok sevindim Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin bende troid ve nodul ameliyatı oldum iki ay önce kimyasal gebelik yaşadım şimdi de hamileyim Allahım hayırlısıyla kucağıma almayı nasip ederse .4+3 haftalığım benden kanan geldi dun de yatmamı söyledi şu an yatıyorum ve kanama durdu inşallah bişey olmadan doğum yaparım.hamikeliğin nasıl geçti cnm biraz bilgi verirmisin zor olmuyo demi

bende 2000 yılında 15 yasında zehırlı guatr ameylıyatı gecırdım sureklı levotıron kullanıyorum cok sukur kontrol altında gebelık olmasada doktorlar sorun olmadıgını soyluyor:)

ok rahat bir hamilelik geçirdim. ama burda hm kadın doğumcunun hemde endokrin uzmanının çok iyi olnası gerekiyor. endokrincinin verdiği ilaçları çok düzenli içip kontrollerini ksatmamalısınız. ayrlısıyla inşallah bebeğinizi kcağınızı kucağınıza alırsınız.

Amin inşallah bende hem kadın doğum hemde endokrin eşliğinde gebe kaldım zaten cnm önce tsh değerlerimi ayarladılar gebeliğe hazır olunca sonuçlar korunmayı bırakabilirsin dediler inşallah hayırlısıyla bebeğimi kucağıma alırım :)

merhaba bende 1.5 ay sonra ameliyat olacağım ama benim endokrincim ameliyattan sonra 1 sene bekleyeceğiz dedi. göz bulgusu olusur diye senin dr kimdi ve nerde ameliyat oldun lütfen acil bilgi verir misin?

ben Eskişehir de amliyta oldum. genel cerrahım esk tıp fakültesi ersin hoca, endokrincim ise esk tıp fakültesi belgin efe,göz bulgusundan kastınız nedir.

merhaba bende 1.5 ay sonra ameliyat olacağım ama benim endokrincim ameliyattan sonra 1 sene bekleyeceğiz dedi. göz bulgusu olusur diye senin dr kimdi ve nerde ameliyat oldun lütfen acil bilgi verir misin?

ben Eskişehir de amliyta oldum. genel cerrahım esk tıp fakültesi ersin hoca, endokrincim ise esk tıp fakültesi belgin efe,göz bulgusundan kastınız nedir.

Bende 3 yıl önce guatr ameliyat-ı oldum son 6 aydır yoğun olmakla beraber yaklaşık 1 Yıldır bebek olsun istiyoruz olmadı bi turlu ben 35 eşim 38 Yaşında benimle aynı sorunu yaşayan var mı ameliyat hamile kalmamı etkiler mi 6 Yaşında bi Çocuğum var.çok dert etmeye başladım bu durumu

Geçmiş olsun cnm bende 2011 yılında ameliyat oldum troid bezim tamamen alındı Allahım nasip ederse bebeğimin doğmasını bekliyorum.Darısı sana ve isteyen herkese olsun inşallah.Yalnız endokrin ve kadın doğum eşliğinde ilaçlarım ayarlandıktan sonra gebe kaldım cnm

Canipir senin mesajını görünce rahatladım biraz.allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin. kadın doğum doktoru bi sıkıntı görünmüyor dedi ilaçlarımı düzenli kullanıyorum ama yinede bi doktora gitmeyi düşünüyorum endokrin uzmanı olması Şart mı acaba.dahiliye ya da uzman bi doktor da tiroit tahlili isteyemez mi

Amin cnm doktor troid tahlili ister tabikii sen istemini yaptır kanını ver eğer Bi sıkıntı çıkarsa endokrine yonlendirir doktor zaten

merhaba ben 15 ocakm 2015de ameliyat oldum 21 nisanda da hamileydim hiç bir sprun yok simdilik 9 haftalık. ama onerim endokrinciyle mutlaka devam et dahiliyeciler tiroid konusunda yeterli degil hatta unıv. hastanesi olsun cunku tiroid baslı basına bir uzmanlık alanı benim ameliyat oncesi dahiliciyeci ve ozel hastanelerle ilgili bir sürü acı tecrübem oldu..

Amin cnm doktor troid tahlili ister tabikii sen istemini yaptır kanını ver eğer Bi sıkıntı çıkarsa endokrine yonlendirir doktor zaten
canipit selam beni hatıtladın mı konsmustuk nasıl gidiyor sürecin? kacıncı hafta ben 9 haftalıgım cok bulantım var onun dısında her sey normal.

canipit selam beni hatıtladın mı konsmustuk nasıl gidiyor sürecin? kacıncı hafta ben 9 haftalıgım cok bulantım var onun dısında her sey normal.
Hatırladııııım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin çok sevindim benim 20. Haftam şukur bi sıkıntım yok şimdilik bir hafta sonra ayrıntılı ultrasona gircem cinsiyetimiz erkek ben 12+4 ken öğrendim cinsiyeti darısı sana

ohh şükürler olsun cok sevindim senin icin epey kolaylamıssın. Allah yardımcın olsun kolaylaştırsın saglık versin sana da bebegine de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…