inşallah sorunsuz bi hamilelik geçirirsin bebeğini kucağına alırsınbenim daha önce gittiğim kadın doğumcu kesinlikle doğurmamalısın senin için riskli bebek için riskli allah korusun engelli bebek falan olur demişti onun yüzünden senelerce bebek istemedim sonra tesadüfen başka bi doktora gittim o bana ümit verdi bebeğin olur tabiki sürekli kontrol altında olacaksın sorun çıkmaz dedi bende ümitlendim kısmet tabiki rabbim verirse olur inşallah allahtan benim çevremdekiler çok anlayışlı annem bile sormaz bana regl oldun mu diye bi de insanlara cevap vermek geriyo insanı boş ver onları arkadaşım hamileliğin keyfini çıkar
teşekkür ederim arkadaşımmm... Bende ameliyatı olduktan sonra doktorum şöyle dedi bak hamileliğinde mutlaka ilacını düzenli alacaksın almazsan sorun olur bebekte dedi. Senin troid bezin yok bu yüzden ilacını hep alacaksın. Troid hormonu bebeğin gelişiminde çok öenmli dedi. İnan bana bende ameliyatımdan beri saatinde içiyorum ilacımı çok şükür şimdi iyi değerlerim ama hamilelikte ilaca ihtiyaç artarmış çünkü bebekte alırmış ilacı. Her ay kan tahlili yapılıp ilacın dozu ayarlanmalıymış hep azaltılmalı çoğaltılmalıymış yani...İnşallah herşey yolunda gider...
Merhaba,
Bende de benzer bir sıkıntı var ama sizinkinden braz farklı. Paylaşmak istedim.
Benim tirod hormonların normal değerlerde. Herhangi bir sıkıntım da yok.Fakat nodülüm var 4 cm. 3cm'in üstü alınıyormuş.Bende aldırmak istemiyorum.Hormon seviyelerim normalken neden ilaca başlıyaım diyorum. Bebek olduktan sonra aldırırım diyorum.Cumartesi tekrar doktora gidicem bu konuda.
cnm çok sevindim Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin bende troid ve nodul ameliyatı oldum iki ay önce kimyasal gebelik yaşadım şimdi de hamileyim Allahım hayırlısıyla kucağıma almayı nasip ederse .4+3 haftalığım benden kanan geldi dun de yatmamı söyledi şu an yatıyorum ve kanama durdu inşallah bişey olmadan doğum yaparım.hamikeliğin nasıl geçti cnm biraz bilgi verirmisin zor olmuyo demibende 2014 başında toridlerimi ve nodül aldırım ardından üç ay sonra hamile kaldım eğer endokrimciniz iyi ve sizi iyi yönlerdirebiliyorsa hiç problem olmuyor inşallah 2015 ocakta oğluşumu kucağıma alıcam
cnm çok sevindim Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin bende troid ve nodul ameliyatı oldum iki ay önce kimyasal gebelik yaşadım şimdi de hamileyim Allahım hayırlısıyla kucağıma almayı nasip ederse .4+3 haftalığım benden kanan geldi dun de yatmamı söyledi şu an yatıyorum ve kanama durdu inşallah bişey olmadan doğum yaparım.hamikeliğin nasıl geçti cnm biraz bilgi verirmisin zor olmuyo demi
Amin inşallah bende hem kadın doğum hemde endokrin eşliğinde gebe kaldım zaten cnm önce tsh değerlerimi ayarladılar gebeliğe hazır olunca sonuçlar korunmayı bırakabilirsin dediler inşallah hayırlısıyla bebeğimi kucağıma alırım :)ok rahat bir hamilelik geçirdim. ama burda hm kadın doğumcunun hemde endokrin uzmanının çok iyi olnası gerekiyor. endokrincinin verdiği ilaçları çok düzenli içip kontrollerini ksatmamalısınız. ayrlısıyla inşallah bebeğinizi kcağınızı kucağınıza alırsınız.
merhaba bende 1.5 ay sonra ameliyat olacağım ama benim endokrincim ameliyattan sonra 1 sene bekleyeceğiz dedi. göz bulgusu olusur diye senin dr kimdi ve nerde ameliyat oldun lütfen acil bilgi verir misin?bende 2014 başında toridlerimi ve nodül aldırım ardından üç ay sonra hamile kaldım eğer endokrimciniz iyi ve sizi iyi yönlerdirebiliyorsa hiç problem olmuyor inşallah 2015 ocakta oğluşumu kucağıma alıcam
merhaba bende 1.5 ay sonra ameliyat olacağım ama benim endokrincim ameliyattan sonra 1 sene bekleyeceğiz dedi. göz bulgusu olusur diye senin dr kimdi ve nerde ameliyat oldun lütfen acil bilgi verir misin?
Geçmiş olsun cnm bende 2011 yılında ameliyat oldum troid bezim tamamen alındı Allahım nasip ederse bebeğimin doğmasını bekliyorum.Darısı sana ve isteyen herkese olsun inşallah.Yalnız endokrin ve kadın doğum eşliğinde ilaçlarım ayarlandıktan sonra gebe kaldım cnmBende 3 yıl önce guatr ameliyat-ı oldum son 6 aydır yoğun olmakla beraber yaklaşık 1 Yıldır bebek olsun istiyoruz olmadı bi turlu ben 35 eşim 38 Yaşında benimle aynı sorunu yaşayan var mı ameliyat hamile kalmamı etkiler mi 6 Yaşında bi Çocuğum var.çok dert etmeye başladım bu durumu
Amin cnm doktor troid tahlili ister tabikii sen istemini yaptır kanını ver eğer Bi sıkıntı çıkarsa endokrine yonlendirir doktor zatenCanipir senin mesajını görünce rahatladım biraz.allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin. kadın doğum doktoru bi sıkıntı görünmüyor dedi ilaçlarımı düzenli kullanıyorum ama yinede bi doktora gitmeyi düşünüyorum endokrin uzmanı olması Şart mı acaba.dahiliye ya da uzman bi doktor da tiroit tahlili isteyemez mi
merhaba ben 15 ocakm 2015de ameliyat oldum 21 nisanda da hamileydim hiç bir sprun yok simdilik 9 haftalık. ama onerim endokrinciyle mutlaka devam et dahiliyeciler tiroid konusunda yeterli degil hatta unıv. hastanesi olsun cunku tiroid baslı basına bir uzmanlık alanı benim ameliyat oncesi dahiliciyeci ve ozel hastanelerle ilgili bir sürü acı tecrübem oldu..Canipir senin mesajını görünce rahatladım biraz.allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin. kadın doğum doktoru bi sıkıntı görünmüyor dedi ilaçlarımı düzenli kullanıyorum ama yinede bi doktora gitmeyi düşünüyorum endokrin uzmanı olması Şart mı acaba.dahiliye ya da uzman bi doktor da tiroit tahlili isteyemez mi
canipit selam beni hatıtladın mı konsmustuk nasıl gidiyor sürecin? kacıncı hafta ben 9 haftalıgım cok bulantım var onun dısında her sey normal.Amin cnm doktor troid tahlili ister tabikii sen istemini yaptır kanını ver eğer Bi sıkıntı çıkarsa endokrine yonlendirir doktor zaten
Hatırladııııım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin çok sevindim benim 20. Haftam şukur bi sıkıntım yok şimdilik bir hafta sonra ayrıntılı ultrasona gircem cinsiyetimiz erkek ben 12+4 ken öğrendim cinsiyeti darısı sanacanipit selam beni hatıtladın mı konsmustuk nasıl gidiyor sürecin? kacıncı hafta ben 9 haftalıgım cok bulantım var onun dısında her sey normal.
Hatırladııııım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin çok sevindim benim 20. Haftam şukur bi sıkıntım yok şimdilik bir hafta sonra ayrıntılı ultrasona gircem cinsiyetimiz erkek ben 12+4 ken öğrendim cinsiyeti darısı sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?