- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 178
- 40
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #5.801
Sür ama dikkat et nazik davranEvet canım ben ilk çatlak için krem sorduğumda doktor yanlış anlamış göğüs ucu krem ismi verdi iki tane ikisi de baktım iyi yorumları son aylar alırım diodum ama bende yavaş yavaş süreyim yara olmasın
İnşallah canım haberdar et bizi de. Tatlı yiyip sola yattın mı
Tatlı yedim artık stresten sanırım hissetmiyorum yarın haber veririm mutlaka dia edin nolurİnşallah iyilerdir canım tatlı biseyler ye uzan her zaman aynı olmuyor hareketleri gidince bizide haberdar et
Daha kucukler canım normal olabilir hissetmemen ama ıcın rahat olsun yine sen baktı ınsallah guzel haberler ile gelirsin yarın benımde kontrolum var bakalım bana neler dıyecek6
Tatlı yedim artık stresten sanırım hissetmiyorum yarın haber veririm mutlaka dia edin nolur
Evet ben bu kelimeyi çok sevdim sürekli soyluorum çok güçlü kadınım anneyim hepimiz çok güçlüyüz sabrettikTeşekkür ederiz teyzesi Amin inşallah hayallerimiz gerçek oluyor sabrettik elhamdülillah Rabbim nasip etti bizler güçlü anneleriz
Canım senin haftalarda aynı şekilde bende öyleydim korktum hatta ama biz stres yaptıkça daha da saklanıo bebisler6
Tatlı yedim artık stresten sanırım hissetmiyorum yarın haber veririm mutlaka dia edin nolur
Evet çok da ellesmemek lazımSür ama dikkat et nazik davran
Merhaba canım tedirgin olma bazen az yada hiç hissetmediğin olur o zamanlarda bide yemekten sonra soluna yat mutlaka bi kıpırtı hissedersenKizlar 18 haftalık olduk 1 haftadır bebek hareketini hissediyordum günde 5 6 defa hissediuordum bugün hic hisetmedim korktum açıkçası sizinde hissetmediginkz gunler oldu mu
YaaTeyzosları bizim odamız geldi aşk yaşıyorumsağlıkla zamanında da kucağıma alıp içinde yatırdığım günleri de görürüm inşallah
Hadi bakalım sağlıkla inşallahOzaman benimde üç hafta kaldıtakipteyim seni
Tamam canım benim aynen strestendir henüz çok küçükler6
Bende öyle hissediorum inşallah sağlıkla kucağımıza alırız kuzumHadi bakalım sağlıkla inşallahher adımımız aynı gidiyor aynı gün doğuracakmışız gibi bir his var içimde
Tamam canım benim aynen strestendir henüz çok küçükler
Canim her zaman hissedilmiyor. Hareket etmeyince bende öksürüp, mincikliyorum anca oyle hareket ediyor. Mesela kiz sol tarafta benim 3 gündür hareketi yok :) aslinda mutlaka vardir ama biz sadece güçlü olan tekmeleri hissediyoruz.6
Maşallah canımm sağlıklı olsunda sen çıktığında doya doya sevip koklarsın annesi stres yapma hissetmesin güçlü ol bebeğin Rabbim bu güzel günlerde sağlıka çıkmayı kucağıba almanı nasip etsinHayırlı akşamlar canlarım bugün 4 ile 5 arası hastaneye gittim Dr ile görüştük durumu iyi stabil uzun bir süreç bekliyor dedi Dr hemşiresi ne sordum uyuyor dedi bırakıp gelmek çok zor oluyor kapıda yatıp kalkasim var yoğun bakımda çalışan bile olmak istiyorum oraya girip çıkıyorlar hemsiresiyle el ele tutustup ne olur camına degermsiin geldiğimi bilsin dedim yoğun bakımın kapısından konuştum yavrumla.buradayim geldim annem dedim yarın covid testi verip Çarşamba ya ona gireyim diyorum hissetsin bnei
Yaaa yerim onu ben odası gelmiş paşamızın sağlıkla büyüsün yatağında inşallah ❤Teyzosları bizim odamız geldi aşk yaşıyorumsağlıkla zamanında da kucağıma alıp içinde yatırdığım günleri de görürüm inşallah
Valla alınacaklar hiç bitmiyor ben çok şükür bitti bisey kalmadı diyorum muhakkak bisey çıkıyorİyi akşamlar canlar..
Bugün işte inanılmaz yoğundu. Çok şükür 8 nisanda bitiyor artık. Sonrası Nisan sonu a kadar yıllık izin. 1 mayıs itibari ile 5 ay raporluyum inşallah..
Bebek alışveriş listesi videoları izliyorum. Dün ebebek e gittik. Öyle ıvırtı zıbırtı bakayım dedim.
Phılıps avent ın biberon setini aldım. 400 tl idi. Ama cam diye aldım değilmiş yaa.
Emzik, yumuşatıcı, biberon temizleyici, kulak pamuğu, oda kokusu, banyo süngeri, önlük,bol bol temizleme pamuğu falan aldım.
Göğüs pompası alacaktım ki görevli kız doğum yapınca almamı söyledi. Sütün az gelirse elektrikli alman lazım şimdi alma boşuna dedi.
Çok eksik var daha reflu yatavu nevresim bebek bakım ürünleri almam lazım.
Mustelanın pişik kremi yağı ve şampuanı öneriliyor. Oyle bir set alacağım.
1 takım pijama alındı. Lohusa için 3 lü set bakıyorum. Ama bulamadım daha..
Durumlar böyle işte
Canim benim rabbim güç kuvvet versin sana inşallah senin geldiğini muhakkak hissetmiştir paşamız yanınada fırsatın oldukça muhakkak gir ❤Hayırlı akşamlar canlarım bugün 4 ile 5 arası hastaneye gittim Dr ile görüştük durumu iyi stabil uzun bir süreç bekliyor dedi Dr hemşiresi ne sordum uyuyor dedi bırakıp gelmek çok zor oluyor kapıda yatıp kalkasim var yoğun bakımda çalışan bile olmak istiyorum oraya girip çıkıyorlar hemsiresiyle el ele tutustup ne olur camına degermsiin geldiğimi bilsin dedim yoğun bakımın kapısından konuştum yavrumla.buradayim geldim annem dedim yarın covid testi verip Çarşamba ya ona gireyim diyorum hissetsin bnei
Sen yazınca her aldıklarım gozumun onunden gectı Vala canım alıncak cok sey var dedıgın gıbı yavas yavas almaya bak canım hepsi birden alınır diyorlar ama bızımkıler ıkız olunca bıde maliyet ister istemez cok oluyor pahalı zaten hersey sen yavastan basla canım ben anca bitirdim yavas yavas ala ala bı kac bısey kaldı artıkİyi akşamlar canlar..
Bugün işte inanılmaz yoğundu. Çok şükür 8 nisanda bitiyor artık. Sonrası Nisan sonu a kadar yıllık izin. 1 mayıs itibari ile 5 ay raporluyum inşallah..
Bebek alışveriş listesi videoları izliyorum. Dün ebebek e gittik. Öyle ıvırtı zıbırtı bakayım dedim.
Phılıps avent ın biberon setini aldım. 400 tl idi. Ama cam diye aldım değilmiş yaa.
Emzik, yumuşatıcı, biberon temizleyici, kulak pamuğu, oda kokusu, banyo süngeri, önlük,bol bol temizleme pamuğu falan aldım.
Göğüs pompası alacaktım ki görevli kız doğum yapınca almamı söyledi. Sütün az gelirse elektrikli alman lazım şimdi alma boşuna dedi.
Çok eksik var daha reflu yatavu nevresim bebek bakım ürünleri almam lazım.
Mustelanın pişik kremi yağı ve şampuanı öneriliyor. Oyle bir set alacağım.
1 takım pijama alındı. Lohusa için 3 lü set bakıyorum. Ama bulamadım daha..
Durumlar böyle işte
Rabbim ikinizin de gücünü kuvvetini artırsın canım. Paşamız sağlıkla büyümeye devam etsin. Çok şükür her şeyi yolunda. İyi düşünmüşsün canım çarşamba girersin yanına ikinize de iyi gelirHayırlı akşamlar canlarım bugün 4 ile 5 arası hastaneye gittim Dr ile görüştük durumu iyi stabil uzun bir süreç bekliyor dedi Dr hemşiresi ne sordum uyuyor dedi bırakıp gelmek çok zor oluyor kapıda yatıp kalkasim var yoğun bakımda çalışan bile olmak istiyorum oraya girip çıkıyorlar hemsiresiyle el ele tutustup ne olur camına degermsiin geldiğimi bilsin dedim yoğun bakımın kapısından konuştum yavrumla.buradayim geldim annem dedim yarın covid testi verip Çarşamba ya ona gireyim diyorum hissetsin bnei
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?