- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 178
- 40
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #9.661
İnşallah canım ama işte prematüre de olunca daha korkuyor insan yine yatış yaparlarsa diye bugun 54 günlük olduk ama düzeltilmiş 13 günlüğüz yenidogana girdiği için ilerlerse yatış yapılıyormuşCanım korkma bişey olmaz inşallah dikkat et ama bu kadar sakınma hastalanacaklar elbet bizdende geçeçek bağışıklık kazanmaları gereyor birazda inşallah ilerlemeden toparlar
Maşallah canım geri sayım başladı sağlıkla kavuşun inşallah22.06.22 tarihinde geliyor kelebeğim.
Doktor Tüp Bebek olması sebebiyle ve Haftasına Göre İlerde Olması Sebebiyle Zorunlu Sezaryen dedi. Sağlıkla Gelsin inşallah
Maşallah canım, sağlıkla gelsin güzel kızın22.06.22 tarihinde geliyor kelebeğim.
Doktor Tüp Bebek olması sebebiyle ve Haftasına Göre İlerde Olması Sebebiyle Zorunlu Sezaryen dedi. Sağlıkla Gelsin inşallah
Aynen canım emerken bende fark ettim onu bakalım tuttuğu kadar sık sık emzirmeye çalışıyorum. İşte süt bitince onu da bırakıyor kısır döngü ile geçiyor günlerCanım bebek emmeyince maalesef süt artmıyor sen sık sık emzirmeye çalış,emmiyorsa da yapacak bir şey yok artık sağlıklı olsun yeter canım
Oh oh maşallah22.06.22 tarihinde geliyor kelebeğim.
Ah kuzum ya kesinlikle onlara bişey olmasın yeter ki. İnşallah geçer canım evin nemli mi olması gerekiyor böyle durumda. İnşallah ilerlemez kuzumBiz yine sabah acile gittik korktum hırıltısı ciğerlere iner diye film çekildi kan verdik çok şükür temiz burnunu temizlicem serum fizyolojik ile çekme işini sordum yapabilirsin dedi doktor çekim kuvveti fazla değil onların merak etme dedi takip edicem inşallah daha artmaz ekstra bir durum olursa yine getir dedi ah bebişler hasta olmasın
Eşim hastaydı yaklasmadı maske takti odaları da ayirdik ama bana bile geçti sanırım bende bebisle temasta maske takıyorum inşallah çabucak geçer hergün yeni bisey çıkıyor kalp derken şimdide bu tıkanıklık sinirlerim bozuldu
İnşallah canım bilmiyorumki nem oranı 59da makinada var hava temizliyici nemlendirici yinede böyle Rabbim daha büyük dert vermesin ama işte ufak bisey bile strese sokuyor annelik annelikAynen canım emerken bende fark ettim onu bakalım tuttuğu kadar sık sık emzirmeye çalışıyorum. İşte süt bitince onu da bırakıyor kısır döngü ile geçiyor günler
Oh oh maşallahsağlıkla kavuşun annesi
Ah kuzum ya kesinlikle onlara bişey olmasın yeter ki. İnşallah geçer canım evin nemli mi olması gerekiyor böyle durumda. İnşallah ilerlemez kuzum
Canım çok mutlu oldum. Sağlıkla büyüt bebeğiniSelam kızlar
Biz oğluş ile kavuştuk
3100gr 50cm olmuş canımMaşallah canım benimki inatla gün vermiyor bakalım ne zaman verecel yarın gideceğim kaç kilo senin bebeğin canımartık kavuşalım evlatlarımıza
Maşallah canım bakalım bende yarın gün alacakmıyımm3100gr 50cm olmuş canım
Heyecanla bekliyoruzMaşallah canım bakalım bende yarın gün alacakmıyımm
Kuzum geçmiş olsun ya çok şükür temiz çıkmış tahlilleri valla seni çok iyi anlıyorum bende cok stres yapıyorumBiz yine sabah acile gittik korktum hırıltısı ciğerlere iner diye film çekildi kan verdik çok şükür temiz burnunu temizlicem serum fizyolojik ile çekme işini sordum yapabilirsin dedi doktor çekim kuvveti fazla değil onların merak etme dedi takip edicem inşallah daha artmaz ekstra bir durum olursa yine getir dedi ah bebişler hasta olmasın
Eşim hastaydı yaklasmadı maske takti odaları da ayirdik ama bana bile geçti sanırım bende bebisle temasta maske takıyorum inşallah çabucak geçer hergün yeni bisey çıkıyor kalp derken şimdide bu tıkanıklık sinirlerim bozuldu
Evet kuzum valla bizde konulara karisalim artık ama dur pazartesi den sonra gelsin bebiş
Bende çanta telaşından dün kurtuldum Allah'a şükür. Ne karışık işmiş. Herkes kolay ne var ki diyo ama ikide bir unutulan birşey çıkıyor. Özellikle pişik kremi koy dediler bana.Evet kuzum valla bizde konulara karisalim artık ama dur pazartesi den sonra gelsin bebişbenimde 28 gibi gün verdi ama durcak gibi deil salı gitcem bakalım hastane ye kıpır kıpır kasılma da oluo korkuorum sürekli sakin annecim su pazar evimize geçelim sonra gel vaktinde bakalım ne olur ne olmaz die iki cantamiz var baya içi kalabalık mecburiyetten hastane cantamiz çok dolu oldu tecrübeli annelerim özellikle mutlaka çantada olsun dediğin iz bişe varmı
Çanta hazır evet bende pişik kremi de koydum hersryi koydum şuanda elimin altında olsun die fazla koydum eşim kaç gün kalcaz dio napiyimBende çanta telaşından dün kurtuldum Allah'a şükür. Ne karışık işmiş. Herkes kolay ne var ki diyo ama ikide bir unutulan birşey çıkıyor. Özellikle pişik kremi koy dediler bana.
Benim kız da habire sağ göğsümün altında poposu bastırıyor. Yarın kapı süsü hediyeliklerimiz filan tamamlanacak. 17sinde kontrol dedi ama bakalım o kadar dayanacak mi. Sığmıyor içime
Bugün yanımda nst deki hasta 18 yaşında sancısı vardı normal doğum yapacakmış. Vay be dedim cesarete bak
Bir de ben kalcam galiba. Mayisin sonunu göremem erken dogururum derken Haziranin ortasi olcak nerdeyse. Sicaklara hic dayanamiyorum. Catlamak üzereyim. Rabbim sabir versin hepimize.saglikla dogacaklari zaman gelsinler insallahMaşallah canım ikiz anneleri olarak herkes benden önce doğuracak galiba benim daha günüm tam belli değil hayırlısı olur inşallah
E vitamini sürün gögüs ucunuza.düzenli olarak sürmeye devam edin. Ampulleri kirip sürün. İnternette ebelerin sayfasinda okunustum. Dogum baslamadan bile sürmeye başlamak gerekiyormus.ben başladim kullaniyorum. Dogumdan sonrada devam edicemGüzel sonuçlar olsun inşallahYara basit kalır yarık yarık ağlaya ağlaya emziriyorum hala zeytinyağından kortizonlu kremleri kadar bir çok şey kullandım bir tık hafifledi ama hala geçmedi. Şöyle rahat rahat emziremiyirum dört gözle geçmesini bekliyorum
Aminn canım inşallah hepimiz sağlıkla büyütelimCanım çok mutlu oldum. Sağlıkla büyüt bebeğini
Canım göğüs ucuna sürerken dikkat et. Rahim kasılmalarını tetikliyorE vitamini sürün gögüs ucunuza.düzenli olarak sürmeye devam edin. Ampulleri kirip sürün. İnternette ebelerin sayfasinda okunustum. Dogum baslamadan bile sürmeye başlamak gerekiyormus.ben başladim kullaniyorum. Dogumdan sonrada devam edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?