Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Canım korkma bişey olmaz inşallah dikkat et ama bu kadar sakınma hastalanacaklar elbet bizdende geçeçek bağışıklık kazanmaları gereyor birazda inşallah ilerlemeden toparlar
İnşallah canım ama işte prematüre de olunca daha korkuyor insan yine yatış yaparlarsa diye bugun 54 günlük olduk ama düzeltilmiş 13 günlüğüz yenidogana girdiği için ilerlerse yatış yapılıyormuş

Canım bebek emmeyince maalesef süt artmıyor sen sık sık emzirmeye çalış,emmiyorsa da yapacak bir şey yok artık sağlıklı olsun yeter canım
Aynen canım emerken bende fark ettim onu bakalım tuttuğu kadar sık sık emzirmeye çalışıyorum. İşte süt bitince onu da bırakıyor kısır döngü ile geçiyor günler
22.06.22 tarihinde geliyor kelebeğim.
Doktor Tüp Bebek olması sebebiyle ve Haftasına Göre İlerde Olması Sebebiyle Zorunlu Sezaryen dedi. Sağlıkla Gelsin inşallah
Oh oh maşallah sağlıkla kavuşun annesi
Ah kuzum ya kesinlikle onlara bişey olmasın yeter ki. İnşallah geçer canım evin nemli mi olması gerekiyor böyle durumda. İnşallah ilerlemez kuzum

İnşallah canım bilmiyorumki nem oranı 59da makinada var hava temizliyici nemlendirici yinede böyle Rabbim daha büyük dert vermesin ama işte ufak bisey bile strese sokuyor annelik annelik

Kuzum geçmiş olsun ya çok şükür temiz çıkmış tahlilleri valla seni çok iyi anlıyorum bende cok stres yapıyorum

Herkes doğurdu bı biz kaldık Tureed
Evet kuzum valla bizde konulara karisalim artık ama dur pazartesi den sonra gelsin bebiş benimde 28 gibi gün verdi ama durcak gibi deil salı gitcem bakalım hastane ye kıpır kıpır kasılma da oluo korkuorum sürekli sakin annecim su pazar evimize geçelim sonra gel vaktinde bakalım ne olur ne olmaz die iki cantamiz var baya içi kalabalık mecburiyetten hastane cantamiz çok dolu oldutecrübeli annelerim özellikle mutlaka çantada olsun dediğin iz bişe varmı

Bende çanta telaşından dün kurtuldum Allah'a şükür. Ne karışık işmiş. Herkes kolay ne var ki diyo ama ikide bir unutulan birşey çıkıyor. Özellikle pişik kremi koy dediler bana.
Benim kız da habire sağ göğsümün altında poposu bastırıyor. Yarın kapı süsü hediyeliklerimiz filan tamamlanacak. 17sinde kontrol dedi ama bakalım o kadar dayanacak mi. Sığmıyor içime
Bugün yanımda nst deki hasta 18 yaşında sancısı vardı normal doğum yapacakmış. Vay be dedim cesarete bak

Çanta hazır evet bende pişik kremi de koydum hersryi koydum şuanda elimin altında olsun die fazla koydum eşim kaç gün kalcaz dio napiyim benimde bugün kapı susum geldi ben hediyelik yaptırmadım valla bakalım ne kadar durcaklar bende korkuorum nst de sancı cikcak die öyle olunca napcaz bilmiom o anda

Maşallah canım ikiz anneleri olarak herkes benden önce doğuracak galiba benim daha günüm tam belli değil hayırlısı olur inşallah
Bir de ben kalcam galiba. Mayisin sonunu göremem erken dogururum derken Haziranin ortasi olcak nerdeyse. Sicaklara hic dayanamiyorum. Catlamak üzereyim. Rabbim sabir versin hepimize.saglikla dogacaklari zaman gelsinler insallah

E vitamini sürün gögüs ucunuza.düzenli olarak sürmeye devam edin. Ampulleri kirip sürün. İnternette ebelerin sayfasinda okunustum. Dogum baslamadan bile sürmeye başlamak gerekiyormus.ben başladim kullaniyorum. Dogumdan sonrada devam edicem

Canım göğüs ucuna sürerken dikkat et. Rahim kasılmalarını tetikliyor

Tureed canım çantanda minik bir havlu mutlaka olsun. Sıcak su ile ıslatıp göğsüme koyuyordm ben. Damarları açsın diye. Genel olarak da tamdır bence senin çantan kahveyi mutlaka öneririm yanına almasan bile otomatlar var. İlk yürüyüştrn önce mutlaka iç narkozu atmaya çok iyi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…