- 16 Nisan 2021
- 3.196
- 5.972
- 108
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #9.681
Bı tane küçük el havlusu koydum kuzum yeterli olur demi.buyuklerden de alayimmi ki. Kahve cidden ise yariyormumus ordan alsinlar artıkTureed canım çantanda minik bir havlu mutlaka olsun. Sıcak su ile ıslatıp göğsüme koyuyordm ben. Damarları açsın diye. Genel olarak da tamdır bence senin çantan kahveyi mutlaka öneririm yanına almasan bile otomatlar var. İlk yürüyüştrn önce mutlaka iç narkozu atmaya çok iyi oluyor
Çanta hazır evet bende pişik kremi de koydum hersryi koydum şuanda elimin altında olsun die fazla koydum eşim kaç gün kalcaz dio napiyimbenimde bugün kapı susum geldi ben hediyelik yaptırmadım valla bakalım ne kadar durcaklar bende korkuorum nst de sancı cikcak die öyle olunca napcaz bilmiom o anda
Benimkide portakal suyuna en son çok tepki verdi bende anlamadım dedim o otmelere makine nin sancı çıktı bı suru ama değilmiş şükürBen nstden önce çikolata ve karışık meyva suyu içtim. Hemşire diyo napio bu içerde ne verdinmakine bı ötmeye başladı. Dedim noluyo doğum mu başlıyor. Yok dedi bebek çok hareketli makine yetişemiyor
Tek sorunum enfeksiyonBenimkide portakal suyuna en son çok tepki verdi bende anlamadım dedim o otmelere makine nin sancı çıktı bı suru ama değilmiş şükür
İyi yapmış doktorun bende iki ay önce içtim önce bı şase sonra bı antibiyotik içtim bidaha bakilcakmi acaba tahlil idrar yapmadı bidaha genel tahlil yapıldı ama idrar yaptırmadı geçen ay.seninde benim gibi bebek gelmeden gece nöbetler in başlamış kuzumTek sorunum enfeksiyon
Şimdi bi şase verdi içtim mafetti beni full şeker ve boğazimi yaktıama doğuma enfeksiyonsuz girelim xok daha iyi olur dedi.
Gün vermiyorlar canimmm ama 15 20 gün gibi kaldıSenin ne zaman çıkacak hastaneden belli mi canım maşallah artık kocaman oldu annesi sana tepki veriyordur fazlasıyla
Öyle teyzesiMaşallah maşallahbizim mucizemiz o
İnşallah canım benimAz kaldı senin de inşallah kısa bir süre sonra kavuşacaksınız evimizde bol.bol koklasacaksiniz
İnsallahhh az kaldı canim gün söylemiyorlarÇok şükür canım benimpaşam bide evine geldi mi tadından yenmez ne kadar kaldı kavuşmaya
Cook geçmiş olsun nefesimBiz yine sabah acile gittik korktum hırıltısı ciğerlere iner diye film çekildi kan verdik çok şükür temiz burnunu temizlicem serum fizyolojik ile çekme işini sordum yapabilirsin dedi doktor çekim kuvveti fazla değil onların merak etme dedi takip edicem inşallah daha artmaz ekstra bir durum olursa yine getir dedi ah bebişler hasta olmasın
Eşim hastaydı yaklasmadı maske takti odaları da ayirdik ama bana bile geçti sanırım bende bebisle temasta maske takıyorum inşallah çabucak geçer hergün yeni bisey çıkıyor kalp derken şimdide bu tıkanıklık sinirlerim bozuldu
Ah canım hemen hemen aynıyız zaten inşallah doğururuz da rahatlarız bende sıkıntıdan nefesim kesiliyor hayırlı bi şekilde kucağımıza alırız inşallahBir de ben kalcam galiba. Mayisin sonunu göremem erken dogururum derken Haziranin ortasi olcak nerdeyse. Sicaklara hic dayanamiyorum. Catlamak üzereyim. Rabbim sabir versin hepimize.saglikla dogacaklari zaman gelsinler insallah
Evet canim ya.İyi yapmış doktorun bende iki ay önce içtim önce bı şase sonra bı antibiyotik içtim bidaha bakilcakmi acaba tahlil idrar yapmadı bidaha genel tahlil yapıldı ama idrar yaptırmadı geçen ay.seninde benim gibi bebek gelmeden gece nöbetler in başlamış kuzum
Amin canım benim. Bir de buraya yazıyorum sanki beni şikayet ediyon der gibi tekme yiyomAh canım hemen hemen aynıyız zaten inşallah doğururuz da rahatlarız bende sıkıntıdan nefesim kesiliyor hayırlı bi şekilde kucağımıza alırız inşallah
Ordaki sağlık ocağı tüp bebek olduğu için sıkı takipli oluyorum diye kendi doktormun istediği kanları aliolardi burdakiyle telefonda tanıştık aradılar yeni ev sağlık ocağı oda tüp bebekse 38 e bırakmaz belki deyip dogdunda 72 saatte getirin bebeği dedi doktor kan idrar tahlili istedik ce verdim kuzumEvet canim ya.
Ama bu şase başka Kırmızı meyveli. Ama nasıl bir tatlı. Sen sağlık ocağına gitmiyor musun takibe. Orda her ay kan ve idrar veriliyor. Bizimki 22sini bekler mi onu düşünüyorum. Dönemiyorum yuvarlanıyorum yataktadönmem 5 dakika sürüyor o da uykum kaçıyor
Amin canım benim. Bir de buraya yazıyorum sanki beni şikayet ediyon der gibi tekme yiyom
Benimde sağlık ocağındaki kontroller bitti.Ordaki sağlık ocağı tüp bebek olduğu için sıkı takipli oluyorum diye kendi doktormun istediği kanları aliolardi burdakiyle telefonda tanıştık aradılar yeni ev sağlık ocağı oda tüp bebekse 38 e bırakmaz belki deyip dogdunda 72 saatte getirin bebeği dedi doktor kan idrar tahlili istedik ce verdim kuzum
Salı günü gitcem kuzumBenimde sağlık ocağındaki kontroller bitti.
Doğumdan sonraki 5. Gün gelin topuk kanı için dedi. O evrelere yaklaşıyoruzsenin kontrol günün ne zaman ,
HatırlıyorumSalı günü gitcem kuzumçok heycanli beni neden erken çağırdı ki sağlık ocağı evet valla hala rüya gibi geliyor aylar oncesi hele benim ilk test sonucum tutmadığına emindim sonucu almaya giderken sigara kahve alıp gelcektim öyle planlamistim kendimi hazirlamistim mucizem benim hepimizin ki sağlıkla gelsin inşallah
Sağlıcakla gelsin inşallah.Kucagina alıp evine gitmek nasip olsun canım22.06.22 tarihinde geliyor kelebeğim.
Doktor Tüp Bebek olması sebebiyle ve Haftasına Göre İlerde Olması Sebebiyle Zorunlu Sezaryen dedi. Sağlıkla Gelsin inşallah
Amin inşallah canımSağlıcakla gelsin inşallah.Kucagina alıp evine gitmek nasip olsun canım
Yeterli olur canım küçük havlu. Evet kahve kesinlikle işe yarıyor beni ilk kaldırdılar başım döndü tansiyon düşecek gibi oldum hemen geri yatırdılar ama kahve içtim biraz bekledim sonra tekrar kalktım. Sıkıntı olmadı. Yani ilk yürüyüşten önce mutlaka iç derim benBı tane küçük el havlusu koydum kuzum yeterli olur demi.buyuklerden de alayimmi ki. Kahve cidden ise yariyormumus ordan alsinlar artıkona yerim yok kuzum bide bu yuruyuyusu hemen yaptiriolarmi ve bide oglusla neler yapiosun ben bide ona bakabilirmiyim die korkmaya başladım yanlış bişe yapmam inşallah bnde benim için kokla paşayı annesi
İçeyim kuzum bende ozaman kahve .kıyamam oglusa oturur zamanla duzeniz annesiYeterli olur canım küçük havlu. Evet kahve kesinlikle işe yarıyor beni ilk kaldırdılar başım döndü tansiyon düşecek gibi oldum hemen geri yatırdılar ama kahve içtim biraz bekledim sonra tekrar kalktım. Sıkıntı olmadı. Yani ilk yürüyüşten önce mutlaka iç derim ben
Oğluşla ne yapim emzirme mücadelesi uyandırma altını değiştirme boşluk bulunca hemen kendim uyumaya çalışıyorum gün nasıl geçiyor anlamıyorum. Zaten süt ve emme sorunu olduğu için çoğu zamanım emzirme mücadelesinde geçiyor
Öyle oluyor canım ben yaptığım bütün araştırmaları izlediğim videoları unuttumİçeyim kuzum bende ozaman kahve .kıyamam oglusa oturur zamanla duzeniz annesibende dusunuom napcam die alt alma emzirme bakalım bide ilk zamanlar gelmese mama ne vericem yada az gelirse mama bunları napcam hiç bilmiorum. Aynı transfer öncesi diodum ya bildiğimi unuttum buda öyle oldu zaten bilmediğim bı konu şimdi Diom napcam pipipet kullandınmi oğlan annesi
Analık yuklenio ozaman gerçekten buna sevindimÖyle oluyor canım ben yaptığım bütün araştırmaları izlediğim videoları unuttumama Rabbim bir güç veriyor ben hayatta dokunamazdım yeni doğan bebeğe. Ama kendi çocuğun olunca başka oluyormuş pipiped hazır duruyor alt değiştirirken baktık pipisi kalktı hemen takıyorum bir iki kazamız oldu tabi
Bizim ki sürekli mücadele içinde geçiyor canım sonra uykusuzluktan zombi gibi dolaşıyorum ortalıktaAnalık yuklenio ozaman gerçekten buna sevindimo altını alırken kazayı hepimiz bı yasicaz anlaşılan arada tecrübeleriniz paylaşın kuzum biz de taze anne olana kadar kopya çekelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?