• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Canım benimkide durmuyordu kındakta sıkılıyordu küvezde çığlaklığı alıştığı için10 gündür kollarına yarım kundak yapıyorum ayakta sallarken poposuna pışpışlıyorum 5 dk sonra dalmaya geçiyor bazen direk dalıyor çok sancılı değilse bazen bırakıyorum kalkıyor sırf uykusunu alsın diye ayağımda uzun sallıyorum kriz anlarında da sana tavsiyem ben evdeydim hep bu hafta gene oldu aldım bebek arabasını parkta tur attım sakinleşti bebek arabası durunca geme ağladı bankta oturup bebek arabasıyla git gel yaptım çünkü evde daha çok ağlıyor yoruluyor böyle böyle atlatacaz bide ayşe ebenin masajını araştır youtubeden ben bi çok masaj yaptım bi tek bu işe yaradı bide son olarak doktoruna söyle gleserin sabun var doğal eğer tuvaletini yapmakta yada bazen gaz çıkarmakta zorlanıyorsa bu sabunu zeytinyağla bir kere makatına yap gaz çıkarsın biraz bide zeytinyağını günde bir kaç defa çay kaşığıyla ver kabız olmasın ama gaz danlasıyla aynı anda verme gaz damlası etki etmez bi öğün gaz damlsı veriyordan aç karınla bi öğünde zeytinyağı ver hemen emzir ardından
Evet dışarıyı sevio bebek arabasiyla yormak lazim normalde gaz sanci si oluo tuvaletini yapmak ta zorlanmiodu gece neden öyle oldu anlamadım sabahta zorla masajlarla çok az yaptı şimdide gece uyumadı die uyuyabilio ama tetikte her an uyanio 😔kollar kipirdamsida etken.dedigin masaja bakaim canım.zeytinyagi direk kullanabiliomuyuz denemedim hiç. yavrum ikinmaktan sürekli kustu çok da emmedi halbuki bugün

Kız arkadaşlar demişti göğüs ucuna zeytinyağı sür hem krem niyetine hem de emince rahat yapsın ve yeşil yapraklı sebze şeyleri ye. Kimyon çayını da iç miss. Bizde gazla uğraşıyoruz. Çocuğum ne güzel rahattı ya her gün farklı atak🙄🙄
Evet ne güzel dedin hergun farklı atak ben bı ben yasiorum saniorum biseleri yanlış yapip aglatiorum sanıorum. Bitaraftan da herkes bu aşamalar olucak 3 4 aya kadar kolik sancılar olucak diolar sağlık ocağıda ebe en son gittiğimizde baktın durmuo çik bin arabaya gezin gelin dedi🤭🤭 kimyon cayinida hiç içmedim normal kimyonmu kuzum

Evet dışarıyı sevio bebek arabasiyla yormak lazim normalde gaz sanci si oluo tuvaletini yapmak ta zorlanmiodu gece neden öyle oldu anlamadım sabahta zorla masajlarla çok az yaptı şimdide gece uyumadı die uyuyabilio ama tetikte her an uyanio 😔kollar kipirdamsida etken.dedigin masaja bakaim canım.zeytinyagi direk kullanabiliomuyuz denemedim hiç. yavrum ikinmaktan sürekli kustu çok da emmedi halbuki bugün
Gaz tuvaletini yapmasına engel oluyor kolları benimkide öyle o yüzden kundak daha iyi zeytinyağıda doktorum söyledi mamanın içine koy diye ama mamada karışmıyordu hiç sonra doktorum çay kaşığıyla verebilirsin dedi canım masajla oluyor ben her altını açmada masaj yapıyorum biraz gaz çıkarsın diye zeytinyağın hep yanında olsun ayaklarına karnına belind masaj yap sürekli duş alırken özellikle karnıma yap masajı

Gaz tuvaletini yapmasına engel oluyor kolları benimkide öyle o yüzden kundak daha iyi zeytinyağıda doktorum söyledi mamanın içine koy diye ama mamada karışmıyordu hiç sonra doktorum çay kaşığıyla verebilirsin dedi canım masajla oluyor ben her altını açmada masaj yapıyorum biraz gaz çıkarsın diye zeytinyağın hep yanında olsun ayaklarına karnına belind masaj yap sürekli duş alırken özellikle karnıma yap masajı
Tamam canım o saat şeklinde masajı yapiorum ama dün çok ikindi gece uyuyamdi agladi sancidan deneyim zeytinyağı ni denemedim kuzum saol

Ya yerim o kizceyi ben maşallah ona ahh bu gaz li bebeler 🥰🥰
Altını değiştirirken popoya zeytinyağı sürdüm tam ayaklarını kaldırdım... Sonrası komedi filmi...
Maşallah canım senle bebişlerimiz aynı hemen hemen günleri aynı sorunları çekiyorym ben kızıma gazmanya diyorum 🙈🤣
Evet yaa sap simplex veriyorum o güzel gaz çıkarttiriyo. Bı de bio diye bı damla o da bağırsaklari düzenledi bayağı çocuğum rahat yapiyo tuvaletini. Hatta fışkırtıyooo 😂😂
Evet ne güzel dedin hergun farklı atak ben bı ben yasiorum saniorum biseleri yanlış yapip aglatiorum sanıorum. Bitaraftan da herkes bu aşamalar olucak 3 4 aya kadar kolik sancılar olucak diolar sağlık ocağıda ebe en son gittiğimizde baktın durmuo çik bin arabaya gezin gelin dedi🤭🤭 kimyon cayinida hiç içmedim normal kimyonmu kuzum
Kolik sancı değil bizimkiler dua et. Bnm görümceminki kolik. Hep memede ikiniyor mosmor oluyo. Bizimkiler normal maşallah. Bu kadar da olsun bebek onlar. Kolay mı. İlk başlarda bizden aldılar endişeleri korkuları.... Hatırlar mısın demiştik Sana kurabiye ile iyi düşün rahat ol bebekte rahat olsun. Keşke ben eşim yokken 2 aylık dönemde ne yaşadıysam şimdi kızımda aynılarını görüyorum.

Kimyonu toz alma tane al . 1 yemek kaşığı 1 kula kaybar su koy demle istersen biraz şeker. Sende rahatlarsın bebekte canım .

uyku düzeni oluştur cnm
neden uyanabileceğini takip et
henüz böyle olması için cok erken

yaa maşallah
tüp bebekmi ?

Kız ne düzeni 😂😂😂
Tureed Tureed normalll bence.
Dün savah 7 de kalkti. 3 te 10 dk yattı.
6 da yattı 1 saat sonra yıkadım 11 de sabahaaa kadarrr 😂😂😂
Huzursuz olunca yıka cnm . Suyu seviyorsa ver eşinin kucağına duşta dursun suyun altında ☺️

Bizimki öyle bı duruyo. Çıkınca agliyo ara ara.

Evet canım. En pahalı markadan 😂😂😂

Yaa sen demş tek bakıyorsun.
Nasıl yapıyorsun peki?
İkisi aynı anda acıkınca vs. Çok zor oluyor. Eşim geldikten sonra sorun yok ama gündüz falan tek ben 3 saat falan kalıyorum inanılmaz bir durum yaşanıyor 😌
Tek bakiyorum canim. Ilk 15 gün annem vardi. Sonrasi hep tekim. Ayni anda acikinca mecbur mama veriyorum. Tek tek acıkınca emziriyorum ama sütüm cok az. Gerçekten yoruluyorum. Yorulmamda önemli degilde bari sütüm olsaydı. Sagmaya bile vakit bulamıyorum bazen.
Aksamlari uyuyorum esim bakiyor, sonra o uyuyor ben bakiyorum. Günler böyle geçiyor. Bugun günlerden ne ayin kaçı hangi aydayiz hiçbir fikrim yok.
Yinede hersey güzel Allaha şükür

Back
X