- 16 Nisan 2021
- 3.196
- 5.972
- 108
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #11.701
Evet dışarıyı sevio bebek arabasiyla yormak lazim normalde gaz sanci si oluo tuvaletini yapmak ta zorlanmiodu gece neden öyle oldu anlamadım sabahta zorla masajlarla çok az yaptı şimdide gece uyumadı die uyuyabilio ama tetikte her an uyanioCanım benimkide durmuyordu kındakta sıkılıyordu küvezde çığlaklığı alıştığı için10 gündür kollarına yarım kundak yapıyorum ayakta sallarken poposuna pışpışlıyorum 5 dk sonra dalmaya geçiyor bazen direk dalıyor çok sancılı değilse bazen bırakıyorum kalkıyor sırf uykusunu alsın diye ayağımda uzun sallıyorum kriz anlarında da sana tavsiyem ben evdeydim hep bu hafta gene oldu aldım bebek arabasını parkta tur attım sakinleşti bebek arabası durunca geme ağladı bankta oturup bebek arabasıyla git gel yaptım çünkü evde daha çok ağlıyor yoruluyor böyle böyle atlatacaz bide ayşe ebenin masajını araştır youtubeden ben bi çok masaj yaptım bi tek bu işe yaradı bide son olarak doktoruna söyle gleserin sabun var doğal eğer tuvaletini yapmakta yada bazen gaz çıkarmakta zorlanıyorsa bu sabunu zeytinyağla bir kere makatına yap gaz çıkarsın biraz bide zeytinyağını günde bir kaç defa çay kaşığıyla ver kabız olmasın ama gaz danlasıyla aynı anda verme gaz damlası etki etmez bi öğün gaz damlsı veriyordan aç karınla bi öğünde zeytinyağı ver hemen emzir ardından