GÜÇLÜ BİR KADIIN OLMAKTAN ÇOK YORULDUM

@prayforlosers Seni böyle bir hesaplaşmaya eşinin tavrı ve onu kaybetme endişesi sevketmiş sanıyorum. Yanlışsam düzelt..

Bu hesaplaşmayı yapman bile bazı şeyleri değiştirebileceginin bir göstergesi bence.
Eğer eşini kaybetmek sana ciddi anlamda mutsuzluk verecekse,hayatında doldurulamaz bir boşluk yaratacaksa,işte güçlü kadın rolünü rafa kaldırma zamanın gelmiş demektir..
Eşini konuşarak ya da davranışlarınla ikna etmen hatta O'nsuzlugun seni üzecegini açıkça söylemen gerekli..
Güçlü olmaya çalışmak insanın hayatında bazen telafisi ve geri dönüşü mümkün olmayan durumlar doğurabilir o nedenle iç sesinle hareket etmeni tavsiye ederim..
:( Üzüldüm açıkçası, onsuz yaşayamam demiyorum ama onla mutluyum o yüzden de kaybetmek istemem.
O da kendine gel bir on gün konuşmayalım diyor.

:KK43: Üzüldüm açıkçası, onsuz yaşayamam demiyorum ama onla mutluyum o yüzden de kaybetmek istemem.
O da kendine gel bir on gün konuşmayalım diyor.

Bence bu süreyi kendine de eşine de vermelisin..Sanırım eşinin de buna ihtiyacı var bu süreçte hırçınlık ya da mağrurluk yaparsan tamamiyle kaybedebilirsin.
O da kendisini dinlesin kefeli terazide tartsın bişeyleri,eminim ki senden yorulsa da vazgeçmesi kolay olmaz aşk,sevgi var ise..
Sen de kaybetmek istemiyorsun madem, bu sürede kendini değiştirmenin yollarını ara,törpülemeye çalış sivri taraflarını..ve süre bittiğinde eşine tüm hislerini anlat..
Tekrar ediyorum herşeyden önce mutlaka iç sesine kulak ver..

Güçlü insanlar kavga hırgür yapan insan değil
Güçlü duruşlu insan çevresini idâre edebilme özelliğine sahip kendisini ve çevresini saran enerjisi yüksek kişilerdir
Aslında sizin bu güçlü duruşun altında bir çocuk var

Hırpalama kendini bu kadar pray.
Tam mükemmel olmayabilirsin ama yerden yere de vurma.. Azıcık törpülersen her şey hallolur.

Praayyy, cok onlinesin hadi esinle ilgilen, eminim o tahmin ettiginden de cok seviyor seni.
Cok merak ediyorum ben seni yok mu instagram falan?:KK200:

Güçlü insanlar kavga hırgür yapan insan değil
Güçlü duruşlu insan çevresini idâre edebilme özelliğine sahip kendisini ve çevresini saran enerjisi yüksek kişilerdir
Aslında sizin bu güçlü duruşun altında bir çocuk var
Teşekkür ederim, bazen benden nefret ettiğini düşünüyorum:anneadayı:

Ağşa yukarı beni anlattın sen...6 yıl öncesine kadar ki halimi....şimdi yeniden böyle olmayı isterdim...epey yumuşadım sus pus oldum amannn kimse bana bulaşmasın modundayım

@prayforlosers senin derdin tam olarak ne?
Güçlü kadın modelinden sıyrılmak mı?
Güçlü kalıp daha nazik olabilmeyi öğrenmek mi?
Yoksa bu zamana kadar memmun olduğun halinden sırf eşin yoruldu diye değişime gitmek mi?

Ya da eşini kaybetmek istemiyorsun?

Evet insanın illa bir derdi olmaz.
Ama en önemli bir tanesi olur.

Birbirinizi sevme tarzınızı değiştirin.
Birbirinize yetiyor musunuz? Bence bunu gözlemlemelisin. Mesele ayrılmamaksa eşinin sen ne yaptığında memmun kalıyor o kısmı iyi bilmen gerek. Eşine artık seninle alakalı bir şeyleri toplamak zorunda kalmayacağını anlat.

Güçlü kadın meselesine ise diyorum ki, hep güçlü kal ama kırma. Daha nazik ve anlayışlı olabilirsin. O sert kabuğunu kır. Ağlamak zayıflık değil, insanın rahatlama mekanizmasıdır. Herkes içinde ağlama ama ağla.

Güç ve kibiri birbirinden ayır.
Sana mutsuzluk getiren şeylerin listesini yap ve onları yapmamak için kendine zaman tanı.

İyi olacağını umuyorum.

@prayforlosers senin derdin tam olarak ne?
Güçlü kadın modelinden sıyrılmak mı?
Güçlü kalıp daha nazik olabilmeyi öğrenmek mi?
Yoksa bu zamana kadar memmun olduğun halinden sırf eşin yoruldu diye değişime gitmek mi?

Ya da eşini kaybetmek istemiyorsun?

Evet insanın illa bir derdi olmaz.
Ama en önemli bir tanesi olur.

Birbirinizi sevme tarzınızı değiştirin.
Birbirinize yetiyor musunuz? Bence bunu gözlemlemelisin. Mesele ayrılmamaksa eşinin sen ne yaptığında memmun kalıyor o kısmı iyi bilmen gerek. Eşine artık seninle alakalı bir şeyleri toplamak zorunda kalmayacağını anlat.

Güçlü kadın meselesine ise diyorum ki, hep güçlü kal ama kırma. Daha nazik ve anlayışlı olabilirsin. O sert kabuğunu kır. Ağlamak zayıflık değil, insanın rahatlama mekanizmasıdır. Herkes içinde ağlama ama ağla.

Güç ve kibiri birbirinden ayır.
Sana mutsuzluk getiren şeylerin listesini yap ve onları yapmamak için kendine zaman tanı.

İyi olacağını umuyorum.
+15000
Sahiden benim derdim hangisi acaba.
Bazen gerçekte çok gerizekalı olduğumu düşünüyorum.

Sence gerçekten kibirli miyim?

+15000
Sahiden benim derdim hangisi acaba.
Bazen gerçekte çok gerizekalı olduğumu düşünüyorum.

Sence gerçekten kibirli miyim?

Belki değilsindir bilmiyorum ama anlattıklarına bakarak öyle geldi.
İnsanlara hor davranmak, küçük görmek gibi davranışların varsa araya kaynamış olabilir.

Sen en önce bundan sıyrıl.

Güçlü ol ama mütevazi de ol mesela.

Yapabilirsin pray.

Ben de sizin gibiyim. Kendimi ezdirmemeye çalışırım aşırı bi gururum vardır. Böyle kendini ezdiren kadınlardan ataerkil toplumu körükledikleri için nefret ederim bazen hatta söylerim nasıl yapabiliyorsun bu kadar şeyi. Hatta az önce eşim telefonda bana ben de senin hayatının zorlaştırmak için elimden geleni yapıcam bundan sonra dedi. Ciddi değildi biliyorum ama gün gelip ciddi de olabilir. Bu konu şu anki ruh halime çok uyuyor.

Ah bide ozur diliyor, kiyamam ya.
Pray galiba su an evliligin sallantida.
Cift terapiyemi gitsen?
Yada bosanmismiydin ya sen?
Hafizam iyi degildir kusura bakmayin

Ilki gençlik hatasi olmus bedeli de agir olmus dilerim ki sürüm sürüm sürünur o yaratık. ..

Ben de cok sert bir kadinim esim bir soylese ben on söylerim bagirrim .Küfür yok adama git denir mi onlarsiz da olmaz ki hayat ...

Güçlü olmak yoruyordu beni de esime siginmayi kesfettim.Surekli güçlü olmak zorunda değiliz .Bazen sarilip aglamak da cok guzel tavsiye ederim. ..

Back
X