- 23 Kasım 2015
- 3.362
- 9.000
- 78
- Konu Sahibi queenofhaters
Bunu gerçekten istiyor musun peki ? Güçlü durcam diye de istemediğiniz bişeyi yapmayın canım ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnanır misiniz enerjim yok yoksa yazardım. Bi de konu kapnmasin.Haklısın canım. Ben yapılan yoruma dayanamadım. Ne fark eder hangi dine mensup? Benim için insan ön planda.
Bu kısımla ilgili yorum yapmayacağım. Konu kapanmasın
Yok açıkçası bunu ben istemiyorum, eşim istiyor.Bunu gerçekten istiyor musun peki ? Güçlü durcam diye de istemediğiniz bişeyi yapmayın canım ya
Senden kaynaklı olduğunu kabullendiğine göre artık böyle olmayı istemiyorsun demektir ... Bişeyleri değiştirebilirsin demektir ... Elinden geleni yap canım. Hiç çekinme ...Yok açıkçası bunu ben istemiyorum, eşim istiyor.
Yoruldu, hayatı boyunca benim arkamı toplamak ve beni yatıştırmakla geçirdiği için yoruldu.
Ne yaptıysam ne b*k yediysem onu da dahil ettim zira.
O yüzden durum bu şimdilik.
Yanlış msj alıntılamışsınız. Ben bu msjı konu sahibine yazdım. Bence de konu kapanmasın.İnanır misiniz enerjim yok yoksa yazardım. Bi de konu kapnmasin.
Alintilayanlara. .
Yok açıkçası bunu ben istemiyorum, eşim istiyor.
Yoruldu, hayatı boyunca benim arkamı toplamak ve beni yatıştırmakla geçirdiği için yoruldu.
Ne yaptıysam ne b*k yediysem onu da dahil ettim zira.
O yüzden durum bu şimdilik.
Agla bebis ya agla bi sal kendiniSelam,
Bu metin biraz iç döküş, biraz da serzeniş içerir.
Uzun olacaktır şimdiden biline.
Durum bu. Yıllarca insanların karşısında dik durabilmeye çalışmak, kuyruğunu kıçının altına sıkıştırmak ama kaçmamak, bir şeyler yapmaya çalışmak şahsıma münhasır.
Çocukken de böyleydim ben, ağlarsam bana okulda ağlak sümüklü derler diye asla ağlayamazdım.
Büyüdüm, çok aldatıldım, çok sepet yedim.Millet ağzıma mıçıp bıraktı. İlk beraber olduğum adam 2 gün sonra benden ayrıldı, hahaha nasıl da yalvarttım ahhahaha demesin diye tek bir mesaj bile yazamadım.
Arkadaşlarına anlattı, okulun itiraf sitelerinde yayınladı, msn konuşmalarımızı herkese gösterdi.
Anneme anlatmakla tehdit etti, defalarca taciz etti. Millet yüzüme bakıp resmen o..u dedi, defalarca kantinde kütüphanede her yerde.
Büyüdüm herkes gibi sorunlar da büyüdü, ama ben de büyümüştüm.
Bu defa da ağlayanlara, mızmızlananlara saldırgan bir tavır takınmaya başladım ve bunu şu ana kadar da asla dizginleyemedim. Her zaman güçlü bir kadın olmaya çalıştım, bana yanlış yapana hadi yallah diye diye çevremde az ve öz 2-3 kişi kaldı. Ağlayan kadına ya da erkeğe ezik muamelesi yaptım ve bunu da resmen milletin gözünün içine baka baka yaptım. Pişmanım.
Sonra bu adamla tanıştım. Uzun yıllardır mok püsür devam eden bir ilişkim ve evliliğim var, kendimi asla ezdirmemeye çalıştığım, bana bir şey söylerse iki katını söylediğim ve bağırdığım cingar çıkardığım beğenmiyorsan s...r git o zaman dediğim. O adam da bana hep tahammül edecek sandım, yanıldım. O da çok yoruldu. Ben de ne tür girdap içinde olduğumu o zaman anladım.
Takıntılarım var hepiniz biliyorsunuz en ufak bir sorunu büyütür büyütürüm, forumda öğrenmişsinizdir acaip çirkef ve kindar bir kadınımdır. Bu beni çok yordu, artık çok yoruldum. Ben çok nadir ağladım hayatım boyunca, şimdi de ağlıyorum. Aşmak istiyorum ama zor gibi.
Herkes gibi benim de hayatım b.k. Senelerdir şu psikoloğa gidiyorum bir türlü de geçmedi. Adını hatırlayamadığım bir arkadaşın önerisiyle meditasyona başladım. Buradaysa yazsın. Çok tenk yu. Dün de bazı arkadaşlara tek tek yazarak haksız yere kalplerini kırdıysam özür dilediğimi söyledim.
Ama haksız yere, kadın düşmanlarına ne söylediysem hala arkasındayım. Herkese yazmak zor olacak belki diye hem kendimi ifade etmek hem de gerçekten öküzlük yaptığım insanlardan özür dilemek istedim.
Kusura bakmayın ne olur, valla ağlamak çokzel.
Valla çok haklısın ahterim, ben de üyelere saldırdığımı fark ettim.Aslında burda bile bazı konularda üyelere böyle saldırdığınizi düşünüyordum öz eleştiriniz için teşekkür ederiz..
Ama şunu da belirtmek isterim biraz insanlara karşı tutumunuz değişirse sizde değişirsiniz ben inanıyorum.
Bugün sizde o potansiyeli gördüm.
Bide maneviyat çok önemli Mevlana'nın da dediği gibi "Ne olursan ol yine de gel"
Rabbim huzur versin.
boşanma arefesinde bile kahretsin boşanıyorum ne yapacağım modunda değilsin ve gayet güçlü görünüyorsun burdan. bu ne kadar iyi ki ama pray. senelerdir psikolojik destek aldın ama hiç mi bir şeyleri değiştirmedi? sen kendinden yorulmuşsun ki en zoru bu bence..Yani ben biraz abartmış olabilirim.
Ama biraz hehe,
Kendimi aşmaya çalışıyorum
Yorumun için teşekkür ederim.
Bu arada bu konuyu açmamın etkenini sormuş özelden bazı arkadaşlar
Ne yazık ki boşanıyoruz galiba. Bu yüzden bir sarsıldım.
Yorulmuş olabilirsin ama güçlü olmaktan vazgeçemezsin, bu sensin zira.
Ağlamak da güçsüz yapmaz zaten insanı. Bazen yatağımda gizli gizli ağlarım ama bence ben de güçlü bir kadınım.
Ama hayatımızdaki insanları yipratiyor olmamız hususu önemli. Ve ne halt yediğimizi onları kaybettiğimizde/ kaybetmek üzere olduğumuzda anlıyoruz işin kötüsü.
Mesafeler iyi gelir bazen. Sizde ters mi tepti?
Kesinlikle böyle.
Çok yıpratıyorum insanları çok
Annem bile aynı evde katlanamıyor bana
Olur öyle bazen sıkma canını.
Buradaki yorumlarindan azicik tanidiysam, sen de sıklıkla katlanamıyorsundur insanlara.
Huzursuz ruh sendromluyuz bence biz. Işimizden sıkılırız, eşimizle ilişkileri sarpa sardiririz. Valla zor be.
Estağfurullah öyle demek istemedimValla çok haklısın ahterim, ben de üyelere saldırdığımı fark ettim.
Sapık mısın kızım sen dedim ve titreyerek kendime geldim.
Bundan sonra daha ılımlı olmaya çalışacağım, yoksa katlanılmaz bir hayatım olur.