- 18 Kasım 2013
- 1.520
- 438
- 123
- Konu Sahibi papatyasevilir
-
Ne kadar güZel bu cümleniz..Yalnız olmak yalnız hissetmekten daha kolay olmalı.
Peki hocam arada bir saflık yapıp bazen de sert olursak, bizi güçlü kadın olmaktan men ederler mi?Bir şeyler yaşayıp bir sonuçlara varmışsınız ama o işler öyle olmuyor.
20-25-30 yaşlarımda güçlü birey tanımlarım farklıydı.
33 yaşındayım, yine farklı.
anne olmadan önce farklıydı, anne olduktan sonra farklı.
Hayatımdaki kişiler değiştikçe farklılaştı.
değişmeyen şey şu,
gücünüzü bencillikten ve altı boş özgüvenden alıyorsanız, 3 gün falan sürüyor :)
Bir yolculuk gibi dusunun. Dinamik bir süreç hayat, iniş çıkış olacak. Siz buna uyum Sağlamaya ne kadar hazırsanız, o kadar rahatlarsınız.
çok sert olursanız kırılır, çok yumuşak olursanız dağılırsınız.
dengeyi unutmayın.
iyi niyetli olun, saf olmayın.
Çok sevin ama sevginiz gözünüzü kör etmesin
Fedakarlık yaparken karşılık beklemeyecek kadarını yapın.
Yalnızken de güçlü olursunuz ama birlikteyken daha kolay güçlü olursunuz :)
Niye güçlü kadın olmak zorundayız onu da hiç anlamıyorum.Peki hocam arada bir saflık yapıp bazen de sert olursak, bizi güçlü kadın olmaktan men ederler mi?
Burada dert nerde ?Benim en zayıf yanım( ben son 2 senedir böyle görüyorum), sıcakkanlı, kanaatkar,kin tutmayip yumuşak yüzlü olmam.. Kendimden önce hep birilerini düşünürüm.Hatta kendimi zorlarim kabul görülmek için Amma....30 yaşından sonra bir şeyler oldu bana artık samimiyete inanmıyorum yeni tanığım insanların yarısından fazlası,açık aramak, yaralamak derdinde.. Bu saatten sonra ne kadar değişirim bilmem ama hiçbir şey yapmamak da bana yeterli gelir..Yalnız olmak yalnız hissetmekten daha kolay olmalı.En son olarak şunu anladım ben en çok kendimi sevmiyormuşum.Once kendini ilk sıraya almakmiş sır..Burdan özellikle 20 li yaşlardaki ben lere (!) Sesleniyorum... (Söz Alıntıdır)
Olmadığim biri gibi davranmak zorunda hissettirilmem ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?