Güçlü kadını oynuyormuşum

Ben de hiçbir işimi isteyemem kimseden. Çok çok zorda kalmam gerek.
Eşimle tanıştığımızda da aynıydım, yalnız yaşıyordum her işimi kendim yapıyordum.
O kadar alıştı ki bu duruma annesigilin yanında beni övüyor sözde: Bu var ya bu aslann aslan, iki damacanayı hop diye kaldırıyor omzuna

E ben bu.ya hu gecen gun senj alayim diye tutturdu bi erkek arkadasim.hayir dedim ben gelirim.yolu da ters.yaninistedigim saatte kalkar donerim neyicede kendi arackmla gidersem niye ona gebe kalayim ki...

Evet naz yaptığım tek insan eşim o kadar lüksüm olsun diye düşünüyorum. Eşimden birşey isterken de rahatsız olmam çok abartmamak kaydıyla tabi.

Bu beni güçsüz de yapmıyor. Yani güç tanımı da kisiden kişiye değişir zaten. Güçlü kadınlar şöyle olur gibi bir tanımlama yapıp da, kategorize etmeninde doğru olduğunu düşünmüyorum.

Bende herşeyi üzerime almamanın rahatlığını yaşıyorum evlilik hayatımda.

Bende bu kadınlardanım belki isteyerek belki mecbur bırakılarak her işimi kendim hallederim her şeyimi kendim alırım ev taşırım, tadilat yaparım hastaneye kendim giderim kocamın yapacağı şeyleri bile çoğu zaman ben yaparım sen yaparsın aslansın kaplansın erkek gibi kadınsın diye diye resmen tukeniyorsun ve karsindaki de (aile,eş,sevgili)buna güvenip yayıyor rahatına bakıyor

Bence bu güçlüydü oynamak değil.
Ben de bu şekilde yapıyorum.
Eşim nöbete gider nefret ederim korkuyorsan bilmem kim kalsın yanında demesinden mesela. 5 yaşında mıyım ben derim.
Bi yere gidecek olurum ben bırakayım der elim ayağım var derim mesela
Gerektiği yerde zaten şunu yap diyorum.
Ama ben sevmem çıt kırıldım kadınları

Bu erkekten erkeğe değişir ama. Ben çok nazlı büyüdüm. Hala da öyleyim ve eşimi de öyle alıştırdım. O da halinden memnun fakat aynı yerde çalıştığım bir arkadaşım var. Güçsüz ve nazlı kadınla asla yapamaz. Ben güçlü çata çat kavga edeceğim kadın isterim diyor ki sevgilisi de aynı öyle bir kadın. Geçen anlatıyordu kız; adamın biri bunu takip etme gafletinde bulunmuş. Kız da bunu farketmiş ve adamı hastanelik etmiş. Erkek arkadaşı ise bunu gururlanarak anlatıyor. Şimdi ben öyle bir durumda kalsam direkt eşimi ararım. Varsayalım ki eşim şehir dışında o zaman da çevreden falan yardım isterim herhalde ama asla o kız gibi olamam ben. Tamamen kişilik ve beklenti meselesi.

Sürekli güçlü olduğunu belirten kadınların içten içe mutsuz olduğunu görüyorum ben. Güç bence her yere kendin gitmek hesabını ödemek değil güç istemediğin şeylerin karşısında koyduğun tavır, erkeğin hareket ve isteklerine göre değişmeyen huy

Yazılanların çoğuna katılıyorum. Taktik naz vs bir yere kadar. Ne kadar rol yapabilir ki insan. Yapabildiğim şeyleri ben de talep etme taraftarı değilim. Ama şoyle düşünüyorum. O bir jest yapmak istiyorsa, bir yardım teklifinde bulunuyorsa, eşi ya da kız arkadaşı için için bir işi halledecek ise, hayır dememek lazım. Ay yük olmayayım, ay yazık diye diye ölecek oluyoruz bazen. Kaprisli olmak güzel değil ama erkeklerin bizler için bir şeyler yapmalarına da izin vermek gerekiyor diye düşünüyorum.

Erkekler prenses kendilerinin tabiri ile para harcadıkları nazlı kadınları daha ayrı seviyor

Ben de aynısını yapıyorum ben giderim ben ederim merak etme düzgün birisiyse zaten bir şekilde sana yardım etmenin bir yolunu bulur

bu taktik taktuk işlerinden ben de hiç anlayamadım. neysem oyum. serum yiyecek kadar hasta olsam kendim gider hallederim işimi.
açıkçası erkekler de içten içe güçlü kadını istiyor ama bazıları kompleks yapıp tahammül edemiyor. sizin gücünüz ve becerinizden kompleks yapmayacak bir erkekle karşılaştığınızda zaten sizin istemenize gerek kalmadan o da birşeyler yapacak sizin için.
diğer tipler de tırnağı kırılınca ağlayan kadınların yanında erkekçilik oynayacak.

Erkekler kendisine ihtiyaç duyulsun istiyor biraz.
Kadın bu durumu ilişkinin başında kendi lehine çevirdi çevirdi, yok çeviremedi erkek alışıyor buna.Aslında bu şekilde daha iyiymiş kıvamına geliyor. Sonra eşi için en ufak bir şey yapmak bile çok büyük bir yük gibi geliyor erkeğe.Neden çünkü alışmış kudurmuştan beterdir.
Ben evli değilim sevgilim var. Sevgilimden maddi hiçbir şey istemedim bu güne kadar çünkü neden isteyeyim. Ama bana ufak jestler yapmasına da müsade ediyorum. Beni bir yere bırakması gibi mesela.Benim o jestlere ihtiyacım yok gideceğim yere bu güne kadar nasıl gidiyorsam yine aynı şekilde giderim ama onun bu jesti yapmaya ihtiyacı var.
İlişkim için iyi olacaksa bunu yapmaktan kaçınmıyorum yani.
Bunun güçlü kadın profiliyle bir ilgisi olduğunu da düşünmüyorum açıkçası. Piremses gibi davranmadığımız sürece tabii ki.

Sonra cokkk üzüleceksin
Maalesefki arkadasınız haklı.
Evlenince yine bi derece ama cock olunca hepten sen yaprsına dönüyor is.
Maddi manevi cocugun yükünü aldım adam nerdeyse sadece seviyor
Sonuc yapmasaydın

Ahahaha :))))))

En iyisini yapıyorsunuz. Biz zaten güçlüyüz. Doğada güçsüz mıymıntı dişi hayvan görüyor muyuz? Hepsi savaşıyor. Aksi türlü olunca da kötü oluyor.

Bdv de her gün yeni bir konu var güçsüz kadınla ilgili. Kocam bana şöyle yaptı, beyim bana böyle yaptı. Yok elti ters baktı. Yok kv dudak büktü.
Belki de güçlü insanlar liginde değilsinizdir. Çevrenizde hep güçsüz erkek vardır. İki tarafın da güçlü olduğu, aklının başında olduğu ilişkileriniz olur inşallah.

Ben de senin gibiyim ve hep bunun acısını çektim. Sürekli beni almaya gelme ben gelirim, ben giderim ben yaparım derdim. Bir süre sonra karşındaki adam nasılsa bu halleder diye umursamaz oluyor. Eski eşim bile bana sen gidersin derdi ve gerizekalı eltim olacak kadin üç durak yurumesin diye abi beni şuraya bırakır misin diye arar eşim de onu götürür du. Ama çok hataymis anladım.

Arkadaşınız sizi çok yanlis yönlendiriyor. Ne demek eşek gibi eve bıraksın? Erkekler yeme içme ulaşım için ihtiyaç mi? Ben de sizin gibiyim. Asla tenezzül etmedim bu zamana kadar yemeye icmeye eve birakilmaya. Bu yönüm hep de takdir edildi. Geçmişimizdekiler bu gururlu yaninizi kullanıp, degenizi bilmedilerse zaten yanlış kisilermis. Onlar yüzünden ileride karşınıza çıkacak adama kendinizi olmadığınız biri gibi tanitmayin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…