- 19 Mart 2023
- 43
- -26
- 16
- 23
- Konu Sahibi Karakediii122
Hepinize merhaba.22 yaşına yeni girmiş iki çocuk sahibi bir anneyim. Radyoloji teknikeriyim fakat henüz atanamadım. Çok sorunlu bir ailede yetiştim 16 yaşında sözlendim kendi isteğimle halbuki okul hayatında bir o kadar başarılı öğrenciydim üniversiteye giderken ayrıldım tüm bağları koparmışken hamile olduğumu öğrendim ve evlendim.. O zamanlar covid dönemlerine denk geldiğinden uzaktan eğitimle okulumdan mezun oldum bebeğim 6 aylıkken ilk adetimi görür görmez gebe kaldım ve gerçekten neye uğradığım şaşırmıştım o süreçleri de atlattım şu an biri 2 yaşında diğeri 8 aylık iki kızım var . Ancak ben kendimi geliştirmek konusunda geri kaldım öyle adımlar atmak istiyorum ki gerçekten saygı gören belirli bir konuma gelmiş birey olarak hayatımı devam ettirip kızlarımı da güzel güzel yetiştirmek istiyorum. Çok başka hayallerim varken bu kadar alt üst olmam benim hatam farkındayım fakat bunların başıma gelmesinde de vardır bir hayır diyorum harakete geçmek istiyorum .. Güzellik sektörüne atılmak gibi planlarım var ama bunun yanında atanıp okulumu uzatmalı mıyım bilemiyorum sizce nasıl hareket etmeliyim? Bu konuda başarı öyküsü olan kadınlarımız var mı merakla bekliyorum?