Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar o kadar mutsuzim ki anlatamam.26 yaşında kendi ayakları üzürinde durabilen 5 yıllık memurum.Eşimle 8 yıl görüşerek birbirimizi çok severek (en azından ben) evlendik.4 yıllık evliyim 2 yaşında kızım var.Eşim çocuk olana kadar bana her konuda yardımcı olan bana ilgi gösteren bir insandı.Çocuk olduktan sonra bana çok yardımcı olmadığı için (daha önce konu açmıştım) işten eve gelince evi toparlayayım bulaşıkları halledim çocuğu uyutayım derken saat 10 buçuk oluyor ve uykum geliyordu.Yatıyordum.Burada benim de hatam çok.Ben yatınca eşim kendince 2-3 saat internette vakit geçiriyordu.İnternette grubun birinden çıkardılar diye inadına facede iki grup açtı.Her şey o zaman basladı.Kızlarla yazısmaya basladı.Yakaladım inkar etti.Kıza erkekler sarkmasın diye sevgili numarası yapıyoruz dedi tamam dedım sıldı kızı engelledi.Tabi bırakmadım takıp etmeyı.Bugün elime telını bı aldım grupta sadece arkadasız dedığı grupta hiç yazısmadığı bır kızla özelde bel altı sohbetlere girmişler.Okuyunca elim ayağım titredı ne yapacağımı şaşırdım.Arabaya bindim zaten acemiyim elim titreyerek zor geldım işe.Sinirden ne yapacağımı şaşırdım.Sahte profille gruba girerek bıseyler yazdım.Tabi beni engelledıler.Kız da gözümle görmeme rağmen ınkar ederek yok öle bır sey nerden uyduruyorsun ne sacmalıyorsun deyip duruyor.Eşimin bi an nası yaptıysam facesını actım kız hemen ömrüm o kım hemen engelle demeye basladı.Ağzıma gelenı yazdım tabı yıne gerı aldı faceyı.Şu an sınırden ne yapacağımı şaşırıyorum.Kayınvaledeme bahsetmem normalde ama dayanamadım anlattım sen de ben de onun yüzüne bıle bakmayalım dedı de hıç ıse yaramaz.Bugün eve gitmıcem annem bakıyıor zaten kızıma orda kalırım ama kızım babasını aşırı arayan bor çocuk sadece onu üzülüyorum.Başkası böle bır konu açsa anında boşan derım.Kendemı gelınce herkesın ımrendığı bir çiftiz baskalarına karsı utanıyorum nedense bahsedemıyorum kımseye.Neden evli çocuklu bır erkek evıne aılesıne sadık kalmak yerıne böle seyler yapar ki inanın sıze anlatıp rahatlamak istedım bır nebze...
Çekirge sen yeni gelmedin mi ya? Ne oldu yine?Sürekli takip edemeyeceğine göre yapılacak belli
Zaten memursun kızına annen bakıyor
Bu kamburu sırtından atmak zor olmamalı
Evet 7 yil sevgili 1 yil nisanli universiteyi bitirdik calismaya basladik evlendik.o bnden iki yas buyuk 28 yasinda.Zaten affetmicem cunku ilk defa ailelere de anlattim herks tavir aldi ona ailem de gel yanimiza sakin donme dedi kayinvalidem de arkamda tamamen.14 yaşında tanışıp 8 yıl sevgili mi kaldınız yani? O da mı 22 idi evlendiğinde? Böyle olur diye genellenmez tabi, ama adam muhtemelen heyecan peşinde. Çocuktan sonra bu kafaya girmesi çok üzücü.
Çekirge sen yeni gelmedin mi ya? Ne oldu yine?
Çok doğru anlatmissimiz esas hata o erkekleri yetiştiren annelerde çocuk yaştan itibaren erkekleri hep bu yönde yetiştiriyorlar kızları ise tam tersi allah bana erkek evlat nasip ederse kız erkek ayrımı yapmadan ikisini de namuslu yetistirmek ve iş yapmaya alıştırmak istiyorumEvet çok yıkıcı bi durum ama toprak solucan yapar diye evde çiçek bakmaktan vazgeçiyomuyuz?hayır bile bile seve seve bakıyoruz erkeklerde malesef böyle ben biraz bu durumlara bir çoğunun aksine yerden yere vurmak yerine anlamaya çalışıp mantıklı düşünmeye çalışıyorum kadın bekarken hiçbir zaman çok sevgilili olmuyo ilişki belki çok nadir ama erkekler öyle değil beyinleri 5 cm bi organda çalışmaya başladığından itibaren çok çok çok eşli oluyolar ve değerverip sevdikleri kadın dahi olsa bir kişiyle yetinemiyolar bir ilişki kurmasalarda flört ederek bir kadını hala tavlayabilmenin egosunu yaşıyolar ailelerine ne denli zarar verebileceklerini bencilce hiç düşünmeden bebek gibi ilgiyi şımartılmayı hatta egolarını en çok yükselten kadının yanında olmaktan zevk alıyolar bizimde tek hatamız onların bu yanlarını kabullenmeyip görmezden gelip kendimizi anne olmaya adamak oluyo bu adamlar bize böyle aşık olmadı bir süre sonra annelerinden tek farkımız koyunlarına girmemiz oluyo sonra diyoruz ki saçımı süpürge ettim 2-3 çocuk verdim ben öyle sövdim böyle sevdim ama olay o değil erkek dişi kadın seviyo tek kelimeyle çok uzattım belki,hatta beni taşada tutabilirsiniz erkekte değilim hemcinsimi savunayım gayet 30 yaşında 3 çocuk annesi bir kadınım.Acı ama kabul etsek etmesek gerçek bu kocalarımızı istiyorsak dişi olmaktan vazgeçmememiz gerekiyo...
Evet çok yıkıcı bi durum ama toprak solucan yapar diye evde çiçek bakmaktan vazgeçiyomuyuz?hayır bile bile seve seve bakıyoruz erkeklerde malesef böyle ben biraz bu durumlara bir çoğunun aksine yerden yere vurmak yerine anlamaya çalışıp mantıklı düşünmeye çalışıyorum kadın bekarken hiçbir zaman çok sevgilili olmuyo ilişki belki çok nadir ama erkekler öyle değil beyinleri 5 cm bi organda çalışmaya başladığından itibaren çok çok çok eşli oluyolar ve değerverip sevdikleri kadın dahi olsa bir kişiyle yetinemiyolar bir ilişki kurmasalarda flört ederek bir kadını hala tavlayabilmenin egosunu yaşıyolar ailelerine ne denli zarar verebileceklerini bencilce hiç düşünmeden bebek gibi ilgiyi şımartılmayı hatta egolarını en çok yükselten kadının yanında olmaktan zevk alıyolar bizimde tek hatamız onların bu yanlarını kabullenmeyip görmezden gelip kendimizi anne olmaya adamak oluyo bu adamlar bize böyle aşık olmadı bir süre sonra annelerinden tek farkımız koyunlarına girmemiz oluyo sonra diyoruz ki saçımı süpürge ettim 2-3 çocuk verdim ben öyle sövdim böyle sevdim ama olay o değil erkek dişi kadın seviyo tek kelimeyle çok uzattım belki,hatta beni taşada tutabilirsiniz erkekte değilim hemcinsimi savunayım gayet 30 yaşında 3 çocuk annesi bir kadınım.Acı ama kabul etsek etmesek gerçek bu kocalarımızı istiyorsak dişi olmaktan vazgeçmememiz gerekiyo...
Evet 7 yil sevgili 1 yil nisanli universiteyi bitirdik calismaya basladik evlendik.o bnden iki yas buyuk 28 yasinda.Zaten affetmicem cunku ilk defa ailelere de anlattim herks tavir aldi ona ailem de gel yanimiza sakin donme dedi kayinvalidem de arkamda tamamen.
benim gibi yanibekar yada evli olup çocuğu olmayan bayanlara söylüyorum.dikkat edin hanımlar.çocuk doğunca sorumluluğu tek başınıza üstlenmeyin eşinizede yıkın hatta öel bir yıkınki etrafa bakacak hal kalmasın eşinizde.yoksa hemen hemen çoğu aldatıyor.bahanede hazır ee bebek doğdu bana ilgisi azaldı kendini saldı hep yorgun gibi vicdanszca nedenlerle aldatıyorlar.çocuk yapmıcaksın bunlara.hak etmiyorlar.elimizden tutmadıkları gibi düşmanca sebepşlerden açıklardan aldatıp bir tekmede çocuk büyütürken eşlerimizden yiyoruz.
canım moralin bozulmasın dikkat et sadece prenses gibi davrandır kendine safa yat beceriksiz ol yardım etsin eşinbenim gibi yani![]()
Benim eşim gayet sadık bir aile babası etrafımdada öyle erkekler olmadığı için şanslıyım ama kk ya konu açan kadınlar farklı bişeyde yakınmıyor ve bende o zihniyetteki erkeklerden bahsediyorum ayrıca avrupalaşıcaz diye kadınlık görevlerini unutup feministliğin dibine vuran kadınlar için yazdım.siz erkekleri yanlış tanımlamışsınız. ben çok erkek tanıyorum nefsine hakim eşini seven, çocuğunu seven.
belli sizin tanıdıklarınız eş değil evde sadece parazit..
bu söylediklerinize asla katılmıyorum. bunları kadınlar kabullenirse insanlığından çıkar. insanla hayvanı ayıran bir özelliktir eşine yuvasına sadakat.
Evet bunu yapanda kadınlar işte aslında bebeklikten egolarını yükseltiyolar sonrada ah erkekler benimde 11 aylık oğlum var elimden geldiğince eğitmeye çalışıcam teşekkürlerÇok doğru anlatmissimiz esas hata o erkekleri yetiştiren annelerde çocuk yaştan itibaren erkekleri hep bu yönde yetiştiriyorlar kızları ise tam tersi allah bana erkek evlat nasip ederse kız erkek ayrımı yapmadan ikisini de namuslu yetistirmek ve iş yapmaya alıştırmak istiyorum