Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Son yıllarda bir de televizyon faktörü var tabi. TV de insanlara ahlaksızlığı ve şiddeti asiliyor çocuklara izletmemek lazım benceEvet bunu yapanda kadınlar işte aslında bebeklikten egolarını yükseltiyolar sonrada ah erkekler benimde 11 aylık oğlum var elimden geldiğince eğitmeye çalışıcam teşekkürler![]()
8 yıllık arkadaşlık 4 yıllık evlilik koskoca 12 yıl ve ayakları üzerinde durabilen ve eşini seven bir kadın.Fatmasu kardeşim Türkiyede aldatmıyan erkek oranın %2 olduğu söyleniyor ama ben bunun daha fazla olduğuna inanıyorum.Dışarıdan davulun sesi hoş gelir derler .Dışardan ne söylenirse söylensin ben de dahil :)) sen kendi duygu ve düşüncelerinle hareket etmelisin .Sen güçlüsün neden bir kadınla savaşamıyasın neden meydanı ona bırakasın.Belliki eşin çok ilgi bekliyen istiyen bir yapıya sahip.Bir şeyi daha kulağına küpe et erkek anaları çocuklarını 2.kez evlendirmeye pek meraklıdırlar onlara güvenme evine dön hiçbişey olmamış gibi kendine bak giyin süslen püslen çocuğunu babasız bırakma .Unutmaki burda ahkam kesenlerin çoğuda en az bir kez aldatılmıştır dermişim :)) . Gördüğün bir çok şeyi görmemezlikten gel imalı sözlerden ve üstü kapalı eleştirilerden vazgeç bağışlayıcı ol bağışlamak kalbinin yükünü hafiletecektir.Denemelisin .Kızlar o kadar mutsuzim ki anlatamam.26 yaşında kendi ayakları üzürinde durabilen 5 yıllık memurum.Eşimle 8 yıl görüşerek birbirimizi çok severek (en azından ben) evlendik.4 yıllık evliyim 2 yaşında kızım var.Eşim çocuk olana kadar bana her konuda yardımcı olan bana ilgi gösteren bir insandı.Çocuk olduktan sonra bana çok yardımcı olmadığı için (daha önce konu açmıştım) işten eve gelince evi toparlayayım bulaşıkları halledim çocuğu uyutayım derken saat 10 buçuk oluyor ve uykum geliyordu.Yatıyordum.Burada benim de hatam çok.Ben yatınca eşim kendince 2-3 saat internette vakit geçiriyordu.İnternette...
Benim eşim gayet sadık bir aile babası etrafımdada öyle erkekler olmadığı için şanslıyım ama kk ya konu açan kadınlar farklı bişeyde yakınmıyor ve bende o zihniyetteki erkeklerden bahsediyorum ayrıca avrupalaşıcaz diye kadınlık görevlerini unutup feministliğin dibine vuran kadınlar için yazdım.
Aksini düşünenler bahsettiğim düşüncedeki kadınlar malesef hemcinslerimi yere vurmuyorum fakat buda bir gerçek kabul etsenizde etmesenizde
Benim eşim gayet sadık bir aile babası etrafımdada öyle erkekler olmadığı için şanslıyım ama kk ya konu açan kadınlar farklı bişeyde yakınmıyor ve bende o zihniyetteki erkeklerden bahsediyorum ayrıca avrupalaşıcaz diye kadınlık görevlerini unutup feministliğin dibine vuran kadınlar için yazdım.
Aksini düşünenler bahsettiğim düşüncedeki kadınlar malesef hemcinslerimi yere vurmuyorum fakat buda bir gerçek kabul etsenizde etmesenizde
Ne demek istediğimi anlamak isteyen anladı siz anlamadıysanız bu benim sorunum değilyaşamadığınız, yaşayamayacağınız, etrafınızda canı kanlı bu durumları yaşayan görmediğiniz halde nasıl gerçek diye kabul ediyorsunuz anlayamadım.
sadece sanal da gördüklerinizle eşiniz de dahil erkekleri nasıl gömdüğünüzü de anlayamadım üzgünüm..
Ne demek istediğimi anlamak isteyen anladı siz anlamadıysanız bu benim sorunum değil
valla alakası yok. biz 6 ayda sözlendik bir bucuk yil ıcınde evkendık. ve eşimle evlenelı bu sene 10 yıl olacak. hıc zamanla vs alakası yok adam gıbı adam olacak bu şans meselesi gercekten. eşimın facesı bıle yok benım var mesela . gözü kapalı güvenıyorum ona.Hepiniz haklısınız.Affedilecek bir şey değil zaten bu.Sadece tek istedığım sızden beni motıve edecek güçlü olmamı sağlayacak kelimeler.Evlenmeden önce iyi tanıyın eşlerinizi deniliyor.Tam 8 sene tanıdım gözü benden başkasını görmeyen bir adam.Sadece onu bu hale ben getirdim galiba aşırı değer verdim.İşi özel söktör benim maaşımın yarısı alıyor.Bunun eksikliğini yaşamasın diye sürekli ona sürprizler yaparım.Kendim 500 tl lık telefon kullanırken ona 2000 tl lık alırım.Hak ettım ben bunu.
Evet çok yıkıcı bi durum ama toprak solucan yapar diye evde çiçek bakmaktan vazgeçiyomuyuz?hayır bile bile seve seve bakıyoruz erkeklerde malesef böyle ben biraz bu durumlara bir çoğunun aksine yerden yere vurmak yerine anlamaya çalışıp mantıklı düşünmeye çalışıyorum kadın bekarken hiçbir zaman çok sevgilili olmuyo ilişki belki çok nadir ama erkekler öyle değil beyinleri 5 cm bi organda çalışmaya başladığından itibaren çok çok çok eşli oluyolar ve değerverip sevdikleri kadın dahi olsa bir kişiyle yetinemiyolar bir ilişki kurmasalarda flört ederek bir kadını hala tavlayabilmenin egosunu yaşıyolar ailelerine ne denli zarar verebileceklerini bencilce hiç düşünmeden bebek gibi ilgiyi şımartılmayı hatta egolarını en çok yükselten kadının yanında olmaktan zevk alıyolar bizimde tek hatamız onların bu yanlarını kabullenmeyip görmezden gelip kendimizi anne olmaya adamak oluyo bu adamlar bize böyle aşık olmadı bir süre sonra annelerinden tek farkımız koyunlarına girmemiz oluyo sonra diyoruz ki saçımı süpürge ettim 2-3 çocuk verdim ben öyle sövdim böyle sevdim ama olay o değil erkek dişi kadın seviyo tek kelimeyle çok uzattım belki,hatta beni taşada tutabilirsiniz erkekte değilim hemcinsimi savunayım gayet 30 yaşında 3 çocuk annesi bir kadınım.Acı ama kabul etsek etmesek gerçek bu kocalarımızı istiyorsak dişi olmaktan vazgeçmememiz gerekiyo...
Teşekkür ederim hepinize yorumlarınız için.Tek tek alıntı yapıp cevaplayamadım iş yerindeyim çok yoğunum kusura bakmayın.Şu an ailemle kalıyorum.Bu iki günlük sürede bile inanılmaz değişme oldu.O kadar gururlu davranan eşim o gün akşamı üç kez aradı açmadım dün iş yerinden aradı cevap vermedim.Bugün de msj atıp kesinlikle bir daha böle bir şey olmayacağını sırf bana kızdığı için bi anlık sinirle yaptığını bir daha kesinlikle olmayacağını söledi.Tabi ki ben de saf olmadığımı bahanelerine asla inanmayacağımı alıp karşısına bir sıkıntı varsa benimle konuşabileceğini anlattım.Bunların hepsinin bahane olduğunu affedilecek bir sey olmadığını söledim.En azından baska zaman her seyde grur yapan bir insanın özür dilemesinden bile keyif aldım.İlk defa bir olayı da ailelere anlattım.O da onun için büyük etki yarattı.Kızımızı çok özlediğini bugün biraz gösterebilir miyim diye sordu eve gelemezmiş ailemden çekiniyormuş.Akşam gösterecem bakalım.Çocuğunu her zaman görebilir zaten onda hiç bir sıkıntımız yok.Zaman ne gösterecek bakalımm.
Kızlar o kadar mutsuzim ki anlatamam.26 yaşında kendi ayakları üzürinde durabilen 5 yıllık memurum.Eşimle 8 yıl görüşerek birbirimizi çok severek (en azından ben) evlendik.4 yıllık evliyim 2 yaşında kızım var.Eşim çocuk olana kadar bana her konuda yardımcı olan bana ilgi gösteren bir insandı.Çocuk olduktan sonra bana çok yardımcı olmadığı için (daha önce konu açmıştım) işten eve gelince evi toparlayayım bulaşıkları halledim çocuğu uyutayım derken saat 10 buçuk oluyor ve uykum geliyordu.Yatıyordum.Burada benim de hatam çok.Ben yatınca eşim kendince 2-3 saat internette vakit geçiriyordu.İnternette grubun birinden çıkardılar diye inadına facede iki grup açtı.Her şey o zaman basladı.Kızlarla yazısmaya basladı.Yakaladım inkar etti.Kıza erkekler sarkmasın diye sevgili numarası yapıyoruz dedi tamam dedım sıldı kızı engelledi.Tabi bırakmadım takıp etmeyı.Bugün elime telını bı aldım grupta sadece arkadasız dedığı grupta hiç yazısmadığı bır kızla özelde bel altı sohbetlere girmişler.Okuyunca elim ayağım titredı ne yapacağımı şaşırdım.Arabaya bindim zaten acemiyim elim titreyerek zor geldım işe.Sinirden ne yapacağımı şaşırdım.Sahte profille gruba girerek bıseyler yazdım.Tabi beni engelledıler.Kız da gözümle görmeme rağmen ınkar ederek yok öle bır sey nerden uyduruyorsun ne sacmalıyorsun deyip duruyor.Eşimin bi an nası yaptıysam facesını actım kız hemen ömrüm o kım hemen engelle demeye basladı.Ağzıma gelenı yazdım tabı yıne gerı aldı faceyı.Şu an sınırden ne yapacağımı şaşırıyorum.Kayınvaledeme bahsetmem normalde ama dayanamadım anlattım sen de ben de onun yüzüne bıle bakmayalım dedı de hıç ıse yaramaz.Bugün eve gitmıcem annem bakıyıor zaten kızıma orda kalırım ama kızım babasını aşırı arayan bor çocuk sadece onu üzülüyorum.Başkası böle bır konu açsa anında boşan derım.Kendemı gelınce herkesın ımrendığı bir çiftiz baskalarına karsı utanıyorum nedense bahsedemıyorum kımseye.Neden evli çocuklu bır erkek evıne aılesıne sadık kalmak yerıne böle seyler yapar ki inanın sıze anlatıp rahatlamak istedım bır n
ıcımden neler soylemek gectı ama yazamıyorm maesef..........
Ben kadın bakımsız diye aldatılıyo dediğimi hatırlamıyorum erkeklerin doyumsuzluğundan ve bencilliğinden bahsediyorum evet belki bunu genellemek doğru değil ama bi gerçek varki erkek verilen tek nefs ine hakim olamazken kadın 9 una hakim olabilir ve ucundan kıyısından erkek aldatır net. İlla fiziksel olması gerekmiyo onlar için aldatma fiziksel bi eylem benim için bakmak ta bir ihanet soruna gelince kardeşim her insan birbirine hitap etmez bazen çok çirkin bi kadın çok güzel bi kadına tercih edilebilir belki güzel yemek yapıyodur belki sohpeti iyidir belki yatakta marifetlidir yada belki sadece susmayı biliyodurPeki bakımlı guzel cinsel yonden aktif bayanlar da aldatiliyor buna ne diyeceksin![]()