Güçlü Olmam Lazım...

Kendine yeten, güvenen bir kadınsın. Artık başka heyecanlara kapı açmış bir adam var karşınızda, bitmiş bu iş. Yalvarsa yakarsa affetsen yine yapacak ki başta yalan söylemiş sizde tamam demişsiniz ama devam etmiş. Bel altı muhabbetler, ömrüm filan demeler. Kocanız da pek bi kalitesiz pek bi haysiyetsiz bir adammış. Bebeğin için üzüleceğin birşey yok, bebeğin sağlıklı bir anneye sağlıklı bir ortama ihtiyacı var. Babalık başka kadınlarla oynaşmak değil zaten. Çok sinirlendim ama tabiki bunu yaşayan sensin. Güçlü ol arkadaşım ve sakın bi hata edip ikinci üçüncü bi şans vermeye kalkma. Nasıl bir kere bir insanı öldüren katil oluyorsa ömür boyu, bir kere karısını aldatan adam da ömür boyu karaktersiz olacaktır.

Ayrıca başka insanlarne der diye düşünerek yol alırsan hiçbir yere varamazsın.

Baştan sona katılıyorum bu yoruma.Bana dicek bişey kalmamış.Başkalarını düşünerek yaşamak, sana sürekli aldatılan bir kadın olmaktan baska hic birsey kazandırmaz.Üstelik yasınızda daha 26 . Çok yanlış düşünüyorsunuz.

ben de anladım zaten anlamadım değil. ama sizin söylediğiniz gibi olmayan erkeklerde var. misal benim eşim asla öyle değil olamaz da olmamalı da . ben böyle birşeyi kabul de etmem. kabul edene de elbette ki şaşırırım..
Canım benim şanslısın çok şükür ama farzı misal sen tecavüze uğramadın diye tecavüz yok sokaklar güvenli diyebilirmisin işte ben bundan bahsediyorum . Derdim polemik yaratmak değil sadece bu benim düşüncem yanlış anlaşılmasın ben düşüncelerinize saygı duyuyorum

Ben kadın bakımsız diye aldatılıyo dediğimi hatırlamıyorum erkeklerin doyumsuzluğundan ve bencilliğinden bahsediyorum evet belki bunu genellemek doğru değil ama bi gerçek varki erkek verilen tek nefs ine hakim olamazken kadın 9 una hakim olabilir ve ucundan kıyısından erkek aldatır net. İlla fiziksel olması gerekmiyo onlar için aldatma fiziksel bi eylem benim için bakmak ta bir ihanet soruna gelince kardeşim her insan birbirine hitap etmez bazen çok çirkin bi kadın çok güzel bi kadına tercih edilebilir belki güzel yemek yapıyodur belki sohpeti iyidir belki yatakta marifetlidir yada belki sadece susmayı biliyodur

Yoo siz demediniz ben dedm
Siz sadece cinsel yonden aktif olalım manasinda dediniz

Benim demek istediğim kadın 4×4 lukte olsa sizin deyiminizle susmayi da bilse aldatacak adam aldatır

Ve yine sizin deyiminizle o bir nefislerine karşı koyamayarak aldatır erkekler (bir tek bu dediginize katılıyorum)

Bence aldatilmak kadının değil erkeğin problemli olduğunu gösterir

Bugün kızlarla yazısan yarın fiiliyata döker kişinin niyeti bozuk olmayagorsun yazık ya evlisin çocuğun var napmaya çalışıyo anlamadım Afedersin bi hayvana benzeticem eşini d...z gibi

Kızlar o kadar mutsuzim ki anlatamam.26 yaşında kendi ayakları üzürinde durabilen 5 yıllık memurum.Eşimle 8 yıl görüşerek birbirimizi çok severek (en azından ben) evlendik.4 yıllık evliyim 2 yaşında kızım var.Eşim çocuk olana kadar bana her konuda yardımcı olan bana ilgi gösteren bir insandı.Çocuk olduktan sonra bana çok yardımcı olmadığı için (daha önce konu açmıştım) işten eve gelince evi toparlayayım bulaşıkları halledim çocuğu uyutayım derken saat 10 buçuk oluyor ve uykum geliyordu.Yatıyordum.Burada benim de hatam çok.Ben yatınca eşim kendince 2-3 saat internette vakit geçiriyordu.İnternette grubun birinden çıkardılar diye inadına facede iki grup açtı.Her şey o zaman basladı.Kızlarla yazısmaya basladı.Yakaladım inkar etti.Kıza erkekler sarkmasın diye sevgili numarası yapıyoruz dedi tamam dedım sıldı kızı engelledi.Tabi bırakmadım takıp etmeyı.Bugün elime telını bı aldım grupta sadece arkadasız dedığı grupta hiç yazısmadığı bır kızla özelde bel altı sohbetlere girmişler.Okuyunca elim ayağım titredı ne yapacağımı şaşırdım.Arabaya bindim zaten acemiyim elim titreyerek zor geldım işe.Sinirden ne yapacağımı şaşırdım.Sahte profille gruba girerek bıseyler yazdım.Tabi beni engelledıler.Kız da gözümle görmeme rağmen ınkar ederek yok öle bır sey nerden uyduruyorsun ne sacmalıyorsun deyip duruyor.Eşimin bi an nası yaptıysam facesını actım kız hemen ömrüm o kım hemen engelle demeye basladı.Ağzıma gelenı yazdım tabı yıne gerı aldı faceyı.Şu an sınırden ne yapacağımı şaşırıyorum.Kayınvaledeme bahsetmem normalde ama dayanamadım anlattım sen de ben de onun yüzüne bıle bakmayalım dedı de hıç ıse yaramaz.Bugün eve gitmıcem annem bakıyıor zaten kızıma orda kalırım ama kızım babasını aşırı arayan bor çocuk sadece onu üzülüyorum.Başkası böle bır konu açsa anında boşan derım.Kendemı gelınce herkesın ımrendığı bir çiftiz baskalarına karsı utanıyorum nedense bahsedemıyorum kımseye.Neden evli çocuklu bır erkek evıne aılesıne sadık kalmak yerıne böle seyler yapar ki inanın sıze anlatıp rahatlamak istedım bır nebze...
Abes olacak biraz ama o.pluk kadına yaftalanmis biseyken erkeğin bu yaptığı ne oluyor

Ben biraz acımasız olacağım malesef.boşanmazsan yine yapacak.canın her seferinde daha çok acıyacak.dersen ki görmemezlikten gelirim kızım için diye ozaman biZi konu açıp yorma..

Yoo siz demediniz ben dedm
Siz sadece cinsel yonden aktif olalım manasinda dediniz

Benim demek istediğim kadın 4×4 lukte olsa sizin deyiminizle susmayi da bilse aldatacak adam aldatır

Ve yine sizin deyiminizle o bir nefislerine karşı koyamayarak aldatır erkekler (bir tek bu dediginize katılıyorum)

Bence aldatilmak kadının değil erkeğin problemli olduğunu gösterir
Evet bende buna katılıyorum;)

Ömrüm mu bi de ömrüm mu diyor o kıza. Adamdaki keyfe bak ya. Yemin ediyorum sallandircaksin bi tanesini bak bi daha yapabiliyorlar mi.

Reelde bisey yapmadiysa ve pişmansa affedilebilir belki cocugun hatrina ama ilk hatası da degil herhalde sanırım. Şaşkın herif ya. Tüy dikmiş bi de.

Canım benim şanslısın çok şükür ama farzı misal sen tecavüze uğramadın diye tecavüz yok sokaklar güvenli diyebilirmisin işte ben bundan bahsediyorum . Derdim polemik yaratmak değil sadece bu benim düşüncem yanlış anlaşılmasın ben düşüncelerinize saygı duyuyorum

Allah kimsenin başına vermesin tabi ki.. kesinlikle ben de polemik içerisine girmiyorum ama erkeklerin bu halini biz kabul edersek normalleşir bunlar.. ewt var bu tarzlar hem de haddinden fazla ama kabul etmeyelim diyorum ben. hadlerini bilsinler. erkek değil insan olsunlar diye diyorum ;)

Kızlar o kadar mutsuzim ki anlatamam.26 yaşında kendi ayakları üzürinde durabilen 5 yıllık memurum.Eşimle 8 yıl görüşerek birbirimizi çok severek (en azından ben) evlendik.4 yıllık evliyim 2 yaşında kızım var.Eşim çocuk olana kadar bana her konuda yardımcı olan bana ilgi gösteren bir insandı.Çocuk olduktan sonra bana çok yardımcı olmadığı için (daha önce konu açmıştım) işten eve gelince evi toparlayayım bulaşıkları halledim çocuğu uyutayım derken saat 10 buçuk oluyor ve uykum geliyordu.Yatıyordum.Burada benim de hatam çok.Ben yatınca eşim kendince 2-3 saat internette vakit geçiriyordu.İnternette grubun birinden çıkardılar diye inadına facede iki grup açtı.Her şey o zaman basladı.Kızlarla yazısmaya basladı.Yakaladım inkar etti.Kıza erkekler sarkmasın diye sevgili numarası yapıyoruz dedi tamam dedım sıldı kızı engelledi.Tabi bırakmadım takıp etmeyı.Bugün elime telını bı aldım grupta sadece arkadasız dedığı grupta hiç yazısmadığı bır kızla özelde bel altı sohbetlere girmişler.Okuyunca elim ayağım titredı ne yapacağımı şaşırdım.Arabaya bindim zaten acemiyim elim titreyerek zor geldım işe.Sinirden ne yapacağımı şaşırdım.Sahte profille gruba girerek bıseyler yazdım.Tabi beni engelledıler.Kız da gözümle görmeme rağmen ınkar ederek yok öle bır sey nerden uyduruyorsun ne sacmalıyorsun deyip duruyor.Eşimin bi an nası yaptıysam facesını actım kız hemen ömrüm o kım hemen engelle demeye basladı.Ağzıma gelenı yazdım tabı yıne gerı aldı faceyı.Şu an sınırden ne yapacağımı şaşırıyorum.Kayınvaledeme bahsetmem normalde ama dayanamadım anlattım sen de ben de onun yüzüne bıle bakmayalım dedı de hıç ıse yaramaz.Bugün eve gitmıcem annem bakıyıor zaten kızıma orda kalırım ama kızım babasını aşırı arayan bor çocuk sadece onu üzülüyorum.Başkası böle bır konu açsa anında boşan derım.Kendemı gelınce herkesın ımrendığı bir çiftiz baskalarına karsı utanıyorum nedense bahsedemıyorum kımseye.Neden evli çocuklu bır erkek evıne aılesıne sadık kalmak yerıne böle seyler yapar ki inanın sıze anlatıp rahatlamak istedım bır nebze...
Artık affetseniz bile bu işin sonu gelmez.Çoknüzüldüm adınıza artık daha da çoğaldı bu vakalar...:KK12:

Back
X