• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güçlüyüm,anneme birseyler yapmak istiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

esmaeslem

Annem . ∞. ♥
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2013
861
20
53
İstanbul
Yakında annemi kaybedeli tam 8 ay olucak.. onu unutmuyorum unutmayida asla istemiyorum ama burdaki cogu ablamin dedigi gibi ilk baslardaki kadar kötü değilim ama arada da geliyolar..

Bugun suana kadar açtığım konulara baktım iyiye gittigimi fark ettim biliyorum tuuum konularım ölümle felab ilgili ama bu oyle degil ..degisiyorum..

mesela vücudumda ki kesiklerden rahatsiz oluyodum onlarin gecmesini istiyodum bi kac krem tavsiyesi oldu alcaktim ama almadim cunku bu izlerin artik gitmesini istemiyorum ilerde pisman olcagimida zannetmiyorum eger bi gun evlenirsemde boyle kabul edilmeliyim kimsenin bana bunlarla laf atmaya hakki yok hic birseyi bosa yapmadim 16 yasindayim annemi kaybetmeye dayanamadim bi donem gecirdim bunlarda kalintilari ..

Kilomdan sikayetciydim normal olmama ragmen buna takinti yapmistim illa kafami kurcaliycak birseyler ariyodum ama bundanda kurtuldum .. Sanirim yavas yavas iyi oluyorum . Iyi olmak zorundayim annem icin...

Artık ölmeyede merakli değilim . Annem benim icin guclu olmaya calisti bana her zaman ölmiycem dedi ama bu onun elinde degildi ne tedavi gerektiyse oldu.. benim icin o tedavilerin acilarina katlandi . Bende onun icin canim ne kadar acirsa acisin hayatla savasmaliyim .. okuyup iyi yerlere gelmeliyim .. Insanlar arkamdan konusurken anneme iyi seyler desinler istiyorum annesini kaybetti ama simdi cok iyi yerlerde demelerini istiyorum annemin orda cooook mutlu olmasini istiyorum..

Asil seysi icin actim konuyu.. belki bazilariniza sacma gelicek ama ben bu 8. Ayi bos gecirmek istemiyorum.. namaz,kuran vs bilmiyorum ama annem icin
Iyi seyler yapmak istoyorum ne yapabilirim ..?? Huzurlu olmasini istiyorum..

-Suana kadar yanimda olan yardimi dokunan tuuuuum ablaciklara cok tesekkur ederim ♥ -

yasin oku canım fatiha oku bol bol..allah mekanını cennet eylesin yaptıgın her kötü şeyi duyar ölenler ve üzülürler sakın onu üzme mutlu olunca da haber alır sevinirler huzur duyarlar ..ameli iyi olan ruhlar sevdiklerinin haberlerini alır bu yüzden güçlü ol.

yasin oku canım fatiha oku bol bol..allah mekanını cennet eylesin yaptıgın her kötü şeyi duyar ölenler ve üzülürler sakın onu üzme mutlu olunca da haber alır sevinirler huzur duyarlar ..ameli iyi olan ruhlar sevdiklerinin haberlerini alır bu yüzden güçlü ol.

Yasin ama kuran degil mi ben bilmiyorum .. ama fatiha biliyorum
.. peki
Çok tesekkur ederm

sonunda esmaeslem,
vallaha çok kızacaktım biraz daha böyle kendine zarar vermeye devam etseydin.
dua bilmiyorsan kendin içinden geçenleri Türkçe şekilde de söyleyebilirsin. Dua illaki arapça olacak diye bişey yok.
Bence annenin mezarını ziyaret et.
çiçeğini götür
annenle dertleş, ona hayallerini anlat, buraya bu yazdıklarını söyle, senin için başarılı güçlü olacağım diye söz ver.
bu en iyi psikologtan bile iyi gelir sana diye düşünüyorum.

Annenin hayattayken sevdiği saydığı aile büyükleri, eşi, dostu varsa onları ziyaret et. Onlarla birlikte anneni yad edin. Annen böyle bir şey yaptığını görse çok hoşuna giderdi. Hem sana, hem de büyüklere de moral olur.

sonunda esmaeslem,
vallaha çok kızacaktım biraz daha böyle kendine zarar vermeye devam etseydin.
dua bilmiyorsan kendin içinden geçenleri Türkçe şekilde de söyleyebilirsin. Dua illaki arapça olacak diye bişey yok.
Bence annenin mezarını ziyaret et.
çiçeğini götür
annenle dertleş, ona hayallerini anlat, buraya bu yazdıklarını söyle, senin için başarılı güçlü olacağım diye söz ver.
bu en iyi psikologtan bile iyi gelir sana diye düşünüyorum.

Mezarliga gidersem ben korkarim.. kotu hissedermisim geliyo..
Peki tesekkur ederim ♥

neden saçma gelsin ki annen için kuran oku ruhuna bağışla
imkanın varmı bilmiyorum ama annen adına sadaka verebilirsin
birde şöyle bişey var..bazı insanların ahirette amel defteri kapanmazmış..
evlatları hayırlı işler yaptıkça anne babalarna sevap yazılırmış
mekanı cennet olsun annenin..

bazı konularına bende denk gelmişimdir az çok tanıyorum seni

fotolarını da gördüm

ve bence sen çok güzel bir kızsın ...bence standartların üstünde bir güzelliğe sahipsin..

annen için ne yapılabilir ki duadan ve kendine iyi bakmandan başka?

birde içinden geldiği bir anda avatarını değiştirsen ...çok süper olur...

hadi ama ,koskoca bir hayat seni bekliyor...
:16:

neden saçma gelsin ki annen için kuran oku ruhuna bağışla
imkanın varmı bilmiyorum ama annen adına sadaka verebilirsin
birde şöyle bişey var..bazı insanların ahirette amel defteri kapanmazmış..
evlatları hayırlı işler yaptıkça anne babalarna sevap yazılırmış
mekanı cennet olsun annenin..

Kuran okumayi bilmiyorum ki
Sadaka ihtiyaci olana para vermek mi oluyodu ? Eger oyleyse benim kendi biriktirdigim var hsrcamak istemiyorum ama belki..
Tesekkur ederimmm

Annenin hayattayken sevdiği saydığı aile büyükleri, eşi, dostu varsa onları ziyaret et. Onlarla birlikte anneni yad edin. Annen böyle bir şey yaptığını görse çok hoşuna giderdi. Hem sana, hem de büyüklere de moral olur.

Ben babamlayim onunlayken boyke bisey imkansiz ama o gun teyzemde olma ihtimalim var.. teyzemdeyken de biz bizeyiz yani annemin buyu sevdigi kisileri tanimiyorum ben bi teyzemler..
Tesekkur ederimm

bazı konularına bende denk gelmişimdir az çok tanıyorum seni

fotolarını da gördüm

ve bence sen çok güzel bir kızsın ...bence standartların üstünde bir güzelliğe sahipsin..

annen için ne yapılabilir ki duadan ve kendine iyi bakmandan başka?

birde içinden geldiği bir anda avatarını değiştirsen ...çok süper olur...

hadi ama ,koskoca bir hayat seni bekliyor...
:16:

Bilmemm farkli bisey istiyorum ama ona iyo gelicek..
Cokcok tesekkur ederim ^^ avatar olduu ? :))

Cnm benim.Allaha güven annen için dua et.paran yoksa bir güler yüz de sadaka sayılır.çok gençsin Cenabı Allahtan dileyim güzel mutlu bir ömrün olsun , Allahım kaldıramayacağımız yükler yüklemesin.kuranda dua diye arat netten türkçede okusan oluyormuş

Cnm benim.Allaha güven annen için dua et.paran yoksa bir güler yüz de sadaka sayılır.çok gençsin Cenabı Allahtan dileyim güzel mutlu bir ömrün olsun , Allahım kaldıramayacağımız yükler yüklemesin.kuranda dua diye arat netten türkçede okusan oluyormuş

Sacma olabilir belki ama ben o gunu annemin ölumuymus gibi dusunmek istemiyorum artik .. bu annemin kurtulusu oldu yasasa belki cani dahada yancakti. O yuzden o gun normalde oldugumdan da mutlu olmak istiyorum hem onun orda huzurlancagi hemde mutlu olcagi bisi istoyorum..
Pekii tesekkur ederimm

Canım, eğer annenin huzurlu ve mutlu hissedeceği bir şey yapmak istiyorsan; daha önce arkadaşların da dediği gibi dua okumalı ve sadaka vermelisin. Allah senin yaptığın iyilikleri ona rahmet olarak verecektir.

Sacma olabilir belki ama ben o gunu annemin ölumuymus gibi dusunmek istemiyorum artik .. bu annemin kurtulusu oldu yasasa belki cani dahada yancakti. O yuzden o gun normalde oldugumdan da mutlu olmak istiyorum hem onun orda huzurlancagi hemde mutlu olcagi bisi istoyorum..
Pekii tesekkur ederimm
Eski mesajlarına göz attım da annene çok saygı duydum , senin gibi bir evlat yetiştirmiş daha doğrusu yetiştiremeden gitmek zorunda kalmış.
Cnm bir çocuk olarak çok şeye hakkın olduğunu, yetişkinlerin bazen yetersiz , bazen sorumsuz kimi zaman haksızlardır...
Bunun bilincinde büyü
....

Canım, eğer annenin huzurlu ve mutlu hissedeceği bir şey yapmak istiyorsan; daha önce arkadaşların da dediği gibi dua okumalı ve sadaka vermelisin. Allah senin yaptığın iyilikleri ona rahmet olarak verecektir.

Peki.. tesekkur ederimm ♥♥

Eski mesajlarına göz attım da annene çok saygı duydum , senin gibi bir evlat yetiştirmiş daha doğrusu yetiştiremeden gitmek zorunda kalmış.
Cnm bir çocuk olarak çok şeye hakkın olduğunu, yetişkinlerin bazen yetersiz , bazen sorumsuz kimi zaman haksızlardır...
Bunun bilincinde büyü
....

Peki.. cokcokcok... tesekkur ederim ^^ :))

Yasin ama kuran degil mi ben bilmiyorum .. ama fatiha biliyorum
.. peki
Çok tesekkur ederm

esma,
yavrum herşeyin iyiye gitmesine sevindim, yıllar acıları unutturmaz belki ama en azından hafifletir, bak MissHavisham arkadaşımız çok güzel birşey önermiş, bunu yapabilirsin, birde annen için hayır işleyebilirsin, mesela bir ağaç fidesi alıp dikebilirsin, bu da bir hayır işi, o fide büyüyüp kocaman bir ağaç olduğunda gölgesinden oturanlar bu fideyi dikenden ve tüm ailesinden Allah razı olsun dese ne büyük sevap:34:

esma,
yavrum herşeyin iyiye gitmesine sevindim, yıllar acıları unutturmaz belki ama en azından hafifletir, bak MissHavisham arkadaşımız çok güzel birşey önermiş, bunu yapabilirsin, birde annen için hayır işleyebilirsin, mesela bir ağaç fidesi alıp dikebilirsin, bu da bir hayır işi, o fide büyüyüp kocaman bir ağaç olduğunda gölgesinden oturanlar bu fideyi dikenden ve tüm ailesinden Allah razı olsun dese ne büyük sevap:34:

Teyzeme sorarim olabilir ^__^ tesekkur ederim ablacikk ♥♥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X