Gücüm kalmadı

Yardım isterken bile sürekli kendinizi övüyorsunuz. Hani sanki sadece aciz insanların yardıma ihtiyacı olduğunu düşünüyorsunuz da "Bakın yardıma ihtiyacım var ama aciz biri değilim aslında şöyle iyiyim, şöyle güzelim" mesajı vermeye çalışıyorsunuz gibi. Hepimizin hayatında zorlu dönemler olabilir. Ama mükemmel insanların hayatı da mükemmeldir diye bir şey yok. Burada doğruyu söylemediğinizi iddia edenler olmuş, ben sizi yalancılıkla ithaf edemem konunuzu ilk kez gördüm ve sizi tanımıyorum. Ancak şunu söyleyebilirim, her yardıma ihtiyacı olan insan aciz değildir. Aslında ne kadar mükemmel olduğunuzu vurgulamaya çalışmak gerçek hayatınızda da böyleyseniz sizi daha itici hale getirebilir. Sevgiler.

Mermer tenli Ayşe hatun merhaba.
Önce mükemmel olmadığını kabullen. İnsanın tabiatı bu, hayatının bir kısmı iyi gidiyorsa ötekisi bozulabiliyor. Denge olayına pek inanmıyorum ben.
Okulda başarılı olmak istiyorsan, bir yerlerden bir şeylerin gidecek tabi. Vermeden nasıl almayı planlıyorsun?
Tıp kadar olmasa da özen isteyen bir bölümde okuyorum. Derslere adam akıllı girip, ödevleri, projeleri yetiştirip, ders tekrarlarını düzenli yapayım dersem, sosyal hayatıma elbette zaman kalmıyor. Sevgilim olsa ilgilenemem, ilgilensem ders çalışamam yani. Spora falan vakit kalmıyor, istediğim bir filme ancak vizyondan kalkacakken yetişip de gidebiliyorum.
O yüzden senden şikayetçi olanlarla açık açık bunu konuşacaksın. Durumum bu diyeceksin.

kardesim kendini herseyden soyutlayarak calisiyor. bu psikolojik acidan cok zor ama hedefleri dogrultusund yaptigi birsey. ozelbirnedenden buyuk sehirlerden birinde calismali buna bagli olarak da TUS da iyi puan almali.
empati yetenegi cok kuvvetli olan her hastasina esit mesafede ama insanca yaklasan biridir. burada anlatamadigim bir hastasina denk geldim siz ya da ben olsam coktan defederdim ama o hastasiyla oyle guzel ilgilendi ki. ilk gorev yerinde hasta yakinlarinin sozlu tacizine maruz kaldi sonra dogru teshisle hayat kurtarinca ozurler tereyaglar falan geldi. yani aslinda sadece ovgu ve gazla calisan doktorlardan degil. basari gostergesi olarak calisan drlardan da gercekten dr olmak istedigi icin dr olan biri.

konu sahibine gelince biraz eski konularini okuyun kisilerin neden bukadar tepkili oldugunu siz de anlayacaksiniz.

Kolay gelsin derslerinde basarilar

Eskilere sunger cekip bi onumuze baksak artik

Eskilere sunger cekip bi onumuze baksak artik
eskiler eskide kalmamis ki bak hala daha kendini ovuyorsun. kisileri rahatsiz eden bu. nerede eksigin var ayse. hayatinda duzgun gitmeyen ne var? neden kendini bukadar kasiyorsun.
bak gercekten merak ettigimden soruyorum. birseyler eksik hayatind eger anlattigin hayat seninse d bir sorunun var degilse de bir sorunun var bence bunu ortadan kaldir.

Ne sorunu?

Konu sadece arabesk olmasi degil ki
Tip okusaydi halay cekerek okula gitseydi
Ama yok oylr bir sey diyorum
Yanilmiyorum yani

O kadarıni bilemiycem :)

Anladım ne mutlu kardeşinize. :) ya peki sırf teorik mi çalıştı yoksa görevi olmasa dahi hastanede bulunarak öğrendi biseyleri?

Benim de çocukluktan beri hayalimdir doktorluk ve simdi cok yaklastım ama bende gitgide bir insanın hayatına mâl olacağım korkusu başladı. o kadar fazla sey var ki sanki bir seyleri kaciracakmisim gibi sürekli.. o yüzden kardesinizi soruyorum böyle, son sorumdu bu da. :)

Allah herkesin yardimcisi olsun

Soylicem ama yine bi yalanimi yakalicaksin diye korkuyorum

Valla ben degil de sen kendin biliyorsun yalan soyledigini icin nasil rahat anlam veremiyorum.
Bizim icin degil ha
Kendin halusinasyonlarinla fazla rahatsin ..
Sana bisi diyim Mi o sinan tas catlasa kuafor hadi olmadi cafe sahibi falandir
Bilemiyorum belki sanayide bi dukkan
Ama aslaaaaaaa doktorla asik atcak bi meslegi yok .
Benden bu kadar
sIkIldim ..
Acmiyorsun
Zekice cevaplarin yok
Disime gore degilsin ..
Sen ki kendini bu kadar ovecek insan yeri gelmis
Bi ogrenci kimligi atamicaksin ha
Biraz daha calis solmaz
Ay pardon aysenaz
Opuyorum

Soylicem ama yine bi yalanimi yakalicaksin diye korkuyorum
Bence zaten sen yalancısın ne tıp okuyorsun ne de resimdeki sensin...
Çok mükemmel olsan bu sitede işin olmazdı tatlım
Birinin yaşadığı hayata acayip özeniyorsun sen de öyle yaşadığını söylüyorsun ama yemezler senin gibisi çok gerçek hayatta bu sitede değil tek çevresindekileri kandıramayacağını bilenler bu siteye yazıyor kandırabilenler sosyal medyada zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…