tıp okuduğuna inanmama olayı nerden çıktı çok merak ediyorumValla ben degil de sen kendin biliyorsun yalan soyledigini icin nasil rahat anlam veremiyorum.
Bizim icin degil ha
Kendin halusinasyonlarinla fazla rahatsin ..
Sana bisi diyim Mi o sinan tas catlasa kuafor hadi olmadi cafe sahibi falandir
Bilemiyorum belki sanayide bi dukkan
Ama aslaaaaaaa doktorla asik atcak bi meslegi yok .
Benden bu kadar
sIkIldim ..
Acmiyorsun
Zekice cevaplarin yok
Disime gore degilsin ..
Sen ki kendini bu kadar ovecek insan yeri gelmis
Bi ogrenci kimligi atamicaksin ha
Biraz daha calis solmaz
Ay pardon aysenaz
Opuyorum
Mükemmel olsa niye bu sitede işi olmasın yavBence zaten sen yalancısın ne tıp okuyorsun ne de resimdeki sensin...
Çok mükemmel olsan bu sitede işin olmazdı tatlım
Birinin yaşadığı hayata acayip özeniyorsun sen de öyle yaşadığını söylüyorsun ama yemezler senin gibisi çok gerçek hayatta bu sitede değil tekçevresindekileri kandıramayacağını bilenler bu siteye yazıyor kandırabilenler sosyal medyada zaten
Siz baska meslekleri mi asagiliyosunuz? Bizm butun mesleklere ihtiyacimiz var hanimefendiValla ben degil de sen kendin biliyorsun yalan soyledigini icin nasil rahat anlam veremiyorum.
Bizim icin degil ha
Kendin halusinasyonlarinla fazla rahatsin ..
Sana bisi diyim Mi o sinan tas catlasa kuafor hadi olmadi cafe sahibi falandir
Bilemiyorum belki sanayide bi dukkan
Ama aslaaaaaaa doktorla asik atcak bi meslegi yok .
Benden bu kadar
sIkIldim ..
Acmiyorsun
Zekice cevaplarin yok
Disime gore degilsin ..
Sen ki kendini bu kadar ovecek insan yeri gelmis
Bi ogrenci kimligi atamicaksin ha
Biraz daha calis solmaz
Ay pardon aysenaz
Opuyorum
Solmaz kim?
Oralar bende de yoktıp okuduğuna inanmama olayı nerden çıktı çok merak ediyorum
aslında diğer konuları da okudum ama kaçırdım ben bir şeyleri galiba :/
Tatlım mükemmel olsa bu siteler ne ayool kadınlara bak tek dertler kociş kv bilmem ne der siteye burun kıvırırdı benim tek derdim TUS derdi mesela bilmem anlatabildim miMükemmel olsa niye bu sitede işi olmasın yav
Biz mikemmel değil miyiz
Insanlari tip fakultesine sizin fikrinizi alarak degil OSS derecesine gore aliyorlar
%40 ygs %60 lys
Evleneceksen gel de oynayan kızSolmaz kim?
Siz baska meslekleri mi asagiliyosunuz? Bizm butun mesleklere ihtiyacimiz var hanimefendi
Cok haklisniz yoldayim kv ye gidiyorm su anKK da geçirdigin zamanı onlara ayirabilirsin mesela.
Aynen canımBunda ne tuhaflık var ki? ille de sol ventrikulum scapulam içimdeki foveayı dolduran yarim mi Yazmalı
Vay canina haklisiniz. Yilin uyesi unvaninizi sonuna kadar hak ediyorsunuzGuzelim ben bunu biliyorum da sen bilmiyorsunki. Tip fakultesine OSS ile girdigini saniyosun yazik...
Ay niye rezil olayim doktor koca disindakiler insani rezil mi ederHe he oyle
Ben ne asaliycam ne anlatmak istedigimi bile anlamamissin ..
Sen simdi doktorsun ya hani
Arada egitim farki vardir diyorum
Sen ki koskoca doktorsun
Ellerde rezil olma diye ..
Dramatize etme simdi olayi
yok istedigin kadar sorabilirsin ben d bilgim dahilindee cevap veririm sana. okurken bir tane bile dersini kacirdigini bilmem. internken yine ayni ozel nedenden oturu nobet tutmasina gerek yokken gorevi bitse bile hastanede kaldigini bilirim. suan TUS a tekrar hazirlaniyor. memlekete donmedi bile. cok nadir gorusebiliyoruz. ama dedigim gibi cok iyi bir hekim olmak icin elinden gelenden daha fazlasini yapiyor. ben ondan buyuk olmama ragmen idolumdur kendisi ozenirim hirsin gucune hayata bakisina.O kadarıni bilemiycem :)
Anladım ne mutlu kardeşinize. :) ya peki sırf teorik mi çalıştı yoksa görevi olmasa dahi hastanede bulunarak öğrendi biseyleri?
Benim de çocukluktan beri hayalimdir doktorluk ve simdi cok yaklastım ama bende gitgide bir insanın hayatına mâl olacağım korkusu başladı. o kadar fazla sey var ki sanki bir seyleri kaciracakmisim gibi sürekli.. o yüzden kardesinizi soruyorum böyle, son sorumdu bu da. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?