Gücüm kalmadı

Kızlar bu arada Ayşe'nin bazı üyelerce tepki almasının nedeni, geçmişteki konularında saklı. Mesele tıp okuyan insanlar aşık olamaz, arabesk dinleyemez ya da ne bileyim derdi olamaz falan değil.
Hani burada klasik konu tipleri vardır, kocası ilgi göstermiyordur, ben alımlı, çekici, "çevresi tarafından" güzel bulunan bir kadınım diye başlar. Kendini över bir güzel, en sonda da yardım ister. E bu kadar mükemmel birinin yardıma ihtiyacı olamaz zaten. Ayşe de bu sebepten tepki çekiyor. Şimdi konunun teninin kaymak gibi olmasıyla, kendine bakan fit biri olmasıyla alakası yok. Bu cümleler konu sahibinin kendini gösterme çabalarının yankıları oluyor.
Deseydi ki kızlar, okul derslerime yetişeyim derken nişanlımı ve ailesini ihmal ediyorum. Hem de kendime vakit ayıramıyorum. O zaman işte bu kadar tepki çekmezdi.
Kızlar bu arada yine kimlik gösterme faciasıyla sonuçlanmasın konu dikkat edin.

tıp okuduğuna inanmama olayı nerden çıktı çok merak ediyorum
aslında diğer konuları da okudum ama kaçırdım ben bir şeyleri galiba :/

Mükemmel olsa niye bu sitede işi olmasın yav
Biz mikemmel değil miyiz

Siz baska meslekleri mi asagiliyosunuz? Bizm butun mesleklere ihtiyacimiz var hanimefendi

Mükemmel olsa niye bu sitede işi olmasın yav
Biz mikemmel değil miyiz
Tatlım mükemmel olsa bu siteler ne ayool kadınlara bak tek dertler kociş kv bilmem ne der siteye burun kıvırırdı benim tek derdim TUS derdi mesela bilmem anlatabildim mi

Siz baska meslekleri mi asagiliyosunuz? Bizm butun mesleklere ihtiyacimiz var hanimefendi

He he oyle
Ben ne asaliycam ne anlatmak istedigimi bile anlamamissin ..
Sen simdi doktorsun ya hani
Arada egitim farki vardir diyorum
Sen ki koskoca doktorsun
Ellerde rezil olma diye ..
Dramatize etme simdi olayi

He he oyle
Ben ne asaliycam ne anlatmak istedigimi bile anlamamissin ..
Sen simdi doktorsun ya hani
Arada egitim farki vardir diyorum
Sen ki koskoca doktorsun
Ellerde rezil olma diye ..
Dramatize etme simdi olayi
Ay niye rezil olayim doktor koca disindakiler insani rezil mi eder

yok istedigin kadar sorabilirsin ben d bilgim dahilindee cevap veririm sana. okurken bir tane bile dersini kacirdigini bilmem. internken yine ayni ozel nedenden oturu nobet tutmasina gerek yokken gorevi bitse bile hastanede kaldigini bilirim. suan TUS a tekrar hazirlaniyor. memlekete donmedi bile. cok nadir gorusebiliyoruz. ama dedigim gibi cok iyi bir hekim olmak icin elinden gelenden daha fazlasini yapiyor. ben ondan buyuk olmama ragmen idolumdur kendisi ozenirim hirsin gucune hayata bakisina.

Sen beyazsan profilinde arkada görünen tarçın renkli hoş kız ne renk çözemedim. Saydam sanırım. Seni anlamayan insanları sen de anlama bence. Kendine faydan olmazsa kimseye olmaz. İlk başa kendi önceliklerini koy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…