gücüm kalmdı

ben boyle hic borsey olmamis gibi davranmk istiyorum ama icimde ki sesler beni sarsıyor
Bu gayet normal iç dünyamızda bunları yaşayabilirsiniz çevrenize yani eşiniz bunu hissettirmeyin gayet relaxim havalarına girin sen olmasan da ben mutluyum sensiz de iyiyim rolleri yapin icinizde kopan firtinalari ona yansitmayin sonra esiniz kendisini sorgulamaya baslicak hatta bazen kendi kendine cami yanacak sonra arkanıza yazmanın ve seyredin olanlari

Hakkında hayırlısı.

Sen boşanmayı seçenek olarak görmuyorsun. Bu eziyetı çekmeye razısın çünkü.

Mesaj yaz.Seni seviyorum ve yuvamizi kurtarmak istiyorum de.. Uzun zamandır boşanmanın lafını etmemiş bu ne şimdi demissin ya. Ben bu yazdigindan bunu anladım.

Umursamaz davran, kendi haline bırak, ne kadar üstüne gidersen o kadar tuhaflaşırlar. Öncelikle bebeğini dünyaya getir onun icin Mutlu ol Can'ım, Rabbim sana can yoldaşı gönderiyor bak. Bence insanın evlatları varsa kimseye ihtiyacı yoktur, ömürlük yoldaşlar bize. Bebeğin doğduktan sonra eğer esin hala aynı ise o Zaman bebeginle birlikte devam edersin hayatına. Sen anne olacaksın senden güçlüsü var mı

Şimdiki kavganızın nedeni neydi peki?

Aslında var ya hayatı onlara bağlamamak lazım.
Hemen popoları tavan yapıyor.

Bugün ben de çok mutsuzum ya kafasına bir şeyler fırlatsam rahatlar mıyım acaba?

gecen senede aynisi olmustu hamileydim hamileyim die bosanmadik simdi yavrum dogdu ve eskisi gibi oldu esim

en güzel yorum bence yaptığınız , boşanmak kolay !ya sonrası !!
Bence hemen seçenek olarak görülmemeli ,düşünülmeli sağlıklı bir adım atmalı.
bnde saglikli dusunemedigim icin size danistim bosanmk kesinlikle en son olack birsey

bosan demesi kolay dinimizde boylemi??? ailen var ve sonrasi dul bir kadin ve kocam bni bnde onu seviyorum sadece boyle tarr
tartismalar oluyor ve kotu oluyorum
Dine girmiyorum yasak çunku.
Sankı sen muslumansın da bız değiliz.
Kocan senı sevseydı böyle yapmazdı.
Bende evliyim birçok sorun atlattık. Eşim hiçbir zaman bana el kaldırmadı.
Kaldırsa evli olmazdım. Sen böyle düşünürsen kocan ıyıce tepene biner.

Tab
Tabikide görmezden gelemezsin Rabbim sabır versin kızın için mutlu ol o senin tek dayanağın kızın onu düşün minnacık elleri vardır ne tatlıdır o senin dünyan olur inşallah zaman içimde de eşinle sorunların çözülür her gecenin bir sabahı var stres yapma kızını düşün allah yardımcınız olsun

Allah razi olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…