Bu gayet normal iç dünyamızda bunları yaşayabilirsiniz çevrenize yani eşiniz bunu hissettirmeyin gayet relaxim havalarına girin sen olmasan da ben mutluyum sensiz de iyiyim rolleri yapin icinizde kopan firtinalari ona yansitmayin sonra esiniz kendisini sorgulamaya baslicak hatta bazen kendi kendine cami yanacak sonra arkanıza yazmanın ve seyredin olanlariben boyle hic borsey olmamis gibi davranmk istiyorum ama icimde ki sesler beni sarsıyor
Ağlamak ta bir rahatlama biçimidir.Aşırıya kaçmadıkça ağlayıp,deşarj olabilirsinhamile deilim suan gecen sene tam bosaniyorduk hamile oldugumu ogrenince vazgectik simdi yavrum var dogdu eskisi gibi oldu
bir senedir zaten yavrum icin cabaliyorum ama uc dort gundur iyice kaybetti kendini
yani durmadn dogusuyrzİyice kaybetti kendini derken?
Ama özellikle boşan demeyin diyor,boşanmayı istemiyor,seçenek olarak görmüyor.Ne demem lazımdı.
cocugum oldugu icinHakkında hayırlısı.
Sen boşanmayı seçenek olarak görmuyorsun. Bu eziyetı çekmeye razısın çünkü.
Heeh bu bahaneyede sinir oluyorum.cocugum oldugu icin
gecen senede aynisi olmustu hamileydim hamileyim die bosanmadik simdi yavrum dogdu ve eskisi gibi oldu esimUmursamaz davran, kendi haline bırak, ne kadar üstüne gidersen o kadar tuhaflaşırlar. Öncelikle bebeğini dünyaya getir onun icin Mutlu ol Can'ım, Rabbim sana can yoldaşı gönderiyor bak. Bence insanın evlatları varsa kimseye ihtiyacı yoktur, ömürlük yoldaşlar bize. Bebeğin doğduktan sonra eğer esin hala aynı ise o Zaman bebeginle birlikte devam edersin hayatına. Sen anne olacaksın senden güçlüsü var mı
bosan demesi kolay dinimizde boylemi??? ailen var ve sonrasi dul bir kadin ve kocam bni bnde onu seviyorum sadece boyle tarrHeeh bu bahaneyede sinir oluyorum.
Çocuğun o ortamda buyuyor daha mı iyi ?
bnde saglikli dusunemedigim icin size danistim bosanmk kesinlikle en son olack birseyen güzel yorum bence yaptığınız , boşanmak kolay !ya sonrası !!
Bence hemen seçenek olarak görülmemeli ,düşünülmeli sağlıklı bir adım atmalı.
Dine girmiyorum yasak çunku.bosan demesi kolay dinimizde boylemi??? ailen var ve sonrasi dul bir kadin ve kocam bni bnde onu seviyorum sadece boyle tarr
tartismalar oluyor ve kotu oluyorum
Hmm keşke ikinciyi düşünmeseydingecen senede aynisi olmustu hamileydim hamileyim die bosanmadik simdi yavrum dogdu ve eskisi gibi oldu esim
Tabikide görmezden gelemezsin Rabbim sabır versin kızın için mutlu ol o senin tek dayanağın kızın onu düşün minnacık elleri vardır ne tatlıdır o senin dünyan olur inşallah zaman içimde de eşinle sorunların çözülür her gecenin bir sabahı var stres yapma kızını düşün allah yardımcınız olsunmeraba kizlar
o kadar bitkin yorgun bi durumdayimki aglamak istiyorum ama ona bile gucum yok esimle kavga ettik sureklide eden bi cifttik daha oncede etmistik buyuk bir kavga aileme falan kufurler etmisti onlari karistirmisti ve bosanacaktim ve hamile oldugumu ogrendim cocuk istiyrduk ama olmiyordu nasil oldu Rabbimin isi iste..
herneyse kavga ettik ama ben suan cok kotuyum dunden beri yabanciyiz aksam ben gidiyorum dedim oda bana ne soyliyorsun dedi yani ne git nede gitme dedi sabahta erkenden cekti gitti bisey demeden bu arada yavrum dort aylik..
bosanmayi dusunuyorsun oylemi dedim kafamda cok sey var dusundugum dedi tamam o zman dedim en hayirlisi bu dedi ve ben bir sene oldu boyle bosaa lafini duymamistim simdi bu ne yani basim cok agriyor kendimi uzmemek elde deil bu arada ailemden uzagim bu sehirde sadece kaynim lar var yalnizim anlayacaginiz.. daha once de bunlari yasatti ve piskoljk destek aldm ilaclar falan cok zor durumlara da girdim simdi kendimi oyle hissediyorum kafamim icinde surekli neden boyle yeter biktim yoruldum ölmek istiyrmlar dolaniyr ama benim bir kizim varbosanma konusuna gelince kizim var duzelirmi bilmiyorum dusundukce aglamak geliyor sanki bir yerim kaniyor da git gide vucudum bitkin dusuyor.
bana bosanin demeyin bana abla olarak moral verin cok ihtiyacim var annemi aradim ve is falan piskoloji bozulms dedi iyi olmaya calis bisey yapma sen dedi arama bakalim dedi annem seker hastasi bu arada baska derlesek kimsemde yok bana yardm edn ne yapayim ne edeyim bu arada bayadir calismiyor is cikmiyor
ne yapmaliyim esime nasil davranmaliyim telefonu kapatip oturayimmi yada bisey olmamis gibi mi davraniyim bana yardim edin..
Allah razi olsun canimTab
Tabikide görmezden gelemezsin Rabbim sabır versin kızın için mutlu ol o senin tek dayanağın kızın onu düşün minnacık elleri vardır ne tatlıdır o senin dünyan olur inşallah zaman içimde de eşinle sorunların çözülür her gecenin bir sabahı var stres yapma kızını düşün allah yardımcınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?