gücüm kalmdı

Öncelikle karnındaki bebeğine odaklanmalısın kendini üzüp harab etmenin hiç bi faydası yok aksine hem kendine hem de bebeğine zarar verirsin. O Allah'ın lütfu herşeye çare olur inşaAllah. Mutluyken söz verme, öfkeliyken karar verme... Bu söz çok şey anlatmıyo mu? Dua et Rabbine herşeyi hakkınızda hayırlı olacak şekilde nasip etsin. Sağlıklı bi şekilde bebeğini kucağına aldığında bütün yaraların iyileşir hersey düzelir inş.

insallah

Bir kadın ne zaman bir birey olduğunu unutursa, o zaman ne yaşıyorsa hakediyordur..
Kimse bebeğinin, elalemin, ailenin arkasına sığınmasın...
Sağlıklı ortamlarda yetiştirilmeyen çocuklara da her zaman haksızlık edildiğini düşünmüşümdür...

ZorLa bosatacaksin herhalde esim le iyiyiz baristik bu kadar da hayatima mudahe edemezsiniz

sevgim ve bebegimm hayatimin anlami olan tek sey ailemmm yeterlimi

Kocasının son günlerde kendini iyice kaybettiğini söyleyen, ölmekten söz eden bendim galiba. ayyyy pardon canım yaaa. aile saadetini bozmim ben. 12 saatte değişen ruhsal dengene de mani olmim.
Sana mutluluklar....

Kocasının son günlerde kendini iyice kaybettiğini söyleyen, ölmekten söz eden bendim galiba. ayyyy pardon canım yaaa. aile saadetini bozmim ben. 12 saatte değişen ruhsal dengene de mani olmim.
Sana mutluluklar....
tartismaya kavga etmeye dayanamiyorum ben sian senin yaptigin gibide atismak istemiyorum oratada benim hayatim varsada bnce fazla uzatmamali.. esimle arada tartisiriz ama ilk defa boyle oldugu icin bosanma vs. ölmek istedim kizimin ve benim hayatimizi hayal bile edemedim cunku herseydn once kizim gelir onu birakipda ölemem zaten benim yasama sebebim evladimdir..
esimde hatasini anladi dua eden arkadaslarimada cok tesekkur ediyorum ben sana diyorumki ben bosanma lafini bile duymak istemiyorum o bnm icin bir secenek deillll anladinizmi bilmiyorum ama fazla uzatmaya gerek yok Sukur duzeldik

Mune konumun kapanmasini istiyorum arkadaslar sagolsun hallettik dua eden arkadsslarimada özelden tekrar sönecegim saolsunlar.. tesekkurler...

Aslında aklın yolu bir ancak boşanmak istemiyorsunuz.
O yüzden yapılacak fazla bir şey yok.
Sanırım bundan sonrası nikahlı ev arkadaşlığı gibi olur.
Şu aşamadan sonra siz ne kadar çabalarsanız çabalayın işe yaramaz. Seviyorum, sana ölüyorum tadındaki söz ve hareketler en fazla karşınızdakini havalandırır çünkü çabanız tek taraflı ne yazık ki.
Evladınıza vereceksiniz meylinizi. Onunla mutlu olmaya çalışacaksınız.
Başka ne yapılır bilemiyorum Allah bir kapı açsın.
Bu arada sakın 2. bebeği yapmayın. Çocuk evliliği kurtarmıyor, görüyorsunuz.

yok canim esim barismak istedi pisman oldu ozur diledi aciklama yapti kendine gore tesekkur edrim

ZorLa bosatacaksin herhalde esim le iyiyiz baristik bu kadar da hayatima mudahe edemezsiniz

Ne kadar ayıp.
İnsanlara akıl danışıyorsunuz herkes kendi fikrini yazıyor.
Nasıl ki sorun ortadan kalkıyor hemen "hayatıma müdahale edemezsiniz".
Kimse sizin hayatınıa müdahale etmenin meraklısı değil. Sorunu anlatıp fikir isteyen sizsiniz.
Açmayın konu o zaman.
Bu arada bu atarlarınızı eşinize de gösterin belki işe yarar.
Sabah sabah sinirim bozuldu hayret bir şey.
Bir de zaman ayırıp yol göstermeye çalışıyoruz.

Sevgili Konu Sahibi;
1-konuyu ben değil sen atışmaya çevirdin. sanki aile saadetini bozuyormuşum gibi tavır sergileyen sensin..
2-eşinle ilk defa böyle olduğunu söylüyorsun. çocuktan önce boşanma aşamasına sizi getiren neydi o zaman? büyük kavga ve küfürler olduğunu, hamile olduğunu öğrendiğin için boşanmaktan vazgeçtiğini söylememişmiydin..
3-burda sana boşan boşanma diyen olmadı. boşan diyen arkadaşlar da senin açtığın konudaki vahimliği görerek söyledi.. altına dipnot düşseydin benim ruh halim çabuk değişir. dikkate alıp üzülmeyin, cevap verme zahmetine girmeyin diye yazmazdık biz de...
4-Uzatan ben değilim sensin. Bilmiyorum bunun farkındamısınnn...

Neyse tekrar mutluluklar diliyorum....

bak canim ben anlatmaya calisiyorum bosanma konusunu ta konunun basindada soyledim secenek deil die ama ustelenmesini istemiyorum anlamiyorum suan sinirlerm benim bozuldu tartismak istemiyorum hayatima mudahale etmeyin diorum cunkuu bosanmak dio arkadas dinimizce boyle kolaymiydi hersey???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…