• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gücüm yetmedi, içime dert oldu.

Ah yavrum benim ya..okurken benim gözlerim doldu..pislik herif gücü çocuğa yetiyo diye nasılda yüklenmiş bir zile basma meselesi yüzünden..keşke onada gücü yeten biri gelseydide görseydi dayak nasıl atılır!
Gücü yetecek olanlar seyretmeyi tercih etti. En çok buna üzülüyorum. Kavga eden iki koca adam olsa hadi neyse. Çocukları korumazsak geleceğimiz ne olur? Bu yavrucak korkudan öldü bugün. Çocuk diyorsun, unutur diyorsun da öyle olmuyor malesef.

Millete sinema lazım anca seyretmeyi bilirler..
Siz kadın olarak ordaki erkeklerden daha yüreklisiniz,kendinizi suçlamayın..çocukcağız bide yalnız gitmiş eve yavrum ya nasıl üzüldüm..evini bilsenizde ailesine söyleseniz..belki o pislikten hesap sorarlar..
Aklıma yatan da bu. Sanırım olay olup bitti artık polise ihbar etsem pek bir sonuç çıkmaz. Etraftakilere sorup soruşturmayı düşünüyorum.

Yok tatlım nerede? büyüğü bırak 16-17 yaşında gençten biri olsa yine ses çıkaramazdı köpek. Gücü çocuğa yetiyor.

Aynen öyle. Koca adamsın yakışıyor mu dense biterdi olay. Millet seyre durunca daha da gaza geldi şerefsiz.
Valla Allah bildiği gibi yapsin pislik herif

Allah belasini versin pislik herif elleri kirilsin, cocuk bu yahu aklinca oyun yapiyor iste ne var bu kadar sinirlenecek gerizekali ya.. Kucucuk cocuga yetiyor tabi gucu.. Canim helal olsun sana da sen elinden geleni yapmissin Allah senden razi olsun, bakip izleyenlerde de nasil bi vicdan varmis bilemedim :(

Gücü yetecek olanlar seyretmeyi tercih etti. En çok buna üzülüyorum. Kavga eden iki koca adam olsa hadi neyse. Çocukları korumazsak geleceğimiz ne olur? Bu yavrucak korkudan öldü bugün. Çocuk diyorsun, unutur diyorsun da öyle olmuyor malesef.
Olmuyo tabiki..unuturmu.asıl çocukların taze beyinlerine herşey daha fazla yerleşiyor..böyle durumlarda ben genelde seyredenlerlede kavga ediyorum..bi nebze utanıyolar hiç değilse...

Cok sinirlendim benim de kizim var biri benim cocuguma ayni seyi yapsa deli olurdum.. Hoslanmadigim seydir sanal ortamda agzimi bozmak ama cok cok sinirlendim ellerim titriyor resmen yazarken kusura bakmayin o yuzden kizlar..

Üzüldüm yavrucağa...
Anca çocuklara gücü yeter böylelerin.Zile basmış olabilir,ben de yapardım küçükken arkadaşlarımla.
Çok kızdıysan sözlü uyarırsın bir daha yapma diye ama şiddet nedir ya.

Elleri kırılsın şerefsizin! Siz elinizden geleni yapmışsınız o film izler gibi izleyenler utansın hallerinden!

İçim acıdı benim yaaa:KK43:
Kapımda oynayan , apartmanın duvarlarına pat pat top atan, zilimize basan çocuklar var, en fazla bağırmışımdır, nasıl bi vicdan döver ki küçük bi çocuğu of Allahım....

Elleri kırılsın şerefsizin! Siz elinizden geleni yapmışsınız o film izler gibi izleyenler utansın hallerinden!
Ne utanması Vive, çocukla uğraşırken geldiler "ne oldu ya, olay neymiş" diye.
Dükkanın sahibi " seyretmediniz mi ne olduğunu?" diye kovaladı hepsini. Pazar günlerine renk katan bir atraksiyon oldu onlar için.

Millete sinema lazım anca seyretmeyi bilirler..
Siz kadın olarak ordaki erkeklerden daha yüreklisiniz,kendinizi suçlamayın..çocukcağız bide yalnız gitmiş eve yavrum ya nasıl üzüldüm..evini bilsenizde ailesine söyleseniz..belki o pislikten hesap sorarlar..
gerçekten öyle
hadi adamın ne mal olduğu belli millete de dediğiniz gibi sinema lazım otursunlar izlsinler iyice duyarsız olmuşlar otobüste kadın taciz edilir adamla karşılaşmamak için seslerini çıkarmazlar kadına kalkıp yer vbile vermezler kadın sapıka cevap verecek olur adiler basbas bağırır birde üste çıkar hiç kimsede deminden beri kadını taciz ediyon bir de zeytinyağı gibi üste mi çıkıyon demez ama hepsi basbayağı görmüşlerdir
şiddet zaten normal oldu olay olsada izlesek kafasındalar ya korkuyorlar
cep telefonuyla çeken çıkmamış allahtan burda
yani biz değerleri falan toptan kaybetmişiz

Yarısını okumadı bile çünkü artık
Pkudukça korkuyorum.bakan insanlarıda
Diyecek şey bulamıyorum.bizim zilede basıyorlar dövmek mi lazım:63:aynı şeyi
O şahsa da yapmalı(Şiddete karşıyım ama aynı şeyleri yaşarsa belki anlar)

Pis herif. Ne olmus bastiysa. Simdi bizim sitede de cocuklar zilimize basip kaciyor, ben de onlara eslik ediyorum. Hatta ogrencilerimle ayni islemi 22 yasinda yapmisligim da vardir. :) biraz abartmis olabilirim. :) ama cok zevkli oluyor. Sikayetiniz karsilik bulacaksa sikayet edin bence.

o zile basıp kaçmalar o kadar sinir bozucu ki bi ara bizede musallat olmustu bi kacı o ara yakalasam bende aynısını yapardım

sevgi pıtırcıklığıda bi yere kadar herkesin sabrının sınırı var annelerine söylerdik çocuk o yapar derlerdi bi de

Biraz önce abur cubur birşeyler alayım diye yakındaki bakkala gittim. Ben içeride alışveriş yaparken dışarıdan bagırma sesleri gelmeye başladı.
Ne oluyor falan derken bir baktık adamın teki 9-10 yaşlarında bir çocuğa bağırıyor. Müdahale etsem mi etmesem mi belki babasıdır derken adam çocuğa vurmaya başladı. Bir yandan da bağırıyor ama nasıl delirmiş resmen. Bıraktım elimdekileri koştum, yazık çocuk yapıştı paçama "abla kurtar" diyerek ama alamadım elinden adamın. Herife deli kuvveti mi gelmişti neydi inanın bilmiyorum. Çocuğu koruyamıyorum, bari adamı tutmaya çabalayım, elini kolunu tutayım diye uğraştım, gücüm yetmedi kızlar.
En son ben de adama bağırmaya başladım, hemen durmazsa polis çağıracağımı söyledim iyice kudurdu. Bu arada etraftakiler bizi izliyor, yani koca koca adamalar bakıyor sadece...
"Çağır abla çağır vereceğim polise bu bilmemne çocuğunu" diye küfretmeye başladı bu sefer. Neymiş, ziline basmış bu çocuk. Yahu basmıştır çocuktur diyorum, senin ne hakkın var bir başkasının çocuğunu dövmeye diyorum "gayen ne, amacın ne" diye hala savuruyor cocuğu.
Artık etraftakiler de yardım etti aldık çocuğu elinden. Soktum bakkala su içirdim ama nasıl ağlıyor kuzum. Tir tir titriyor. Sakinleştirdik, evin yakın mı, götüreyim mi dedim " ben giderim abla sağol " dedi gitti koşa koşa.
Çok sinirlendim. Nefret ederim çocuğa şiddet uygulayanlardan. Keşke diyorum adama çaksaydım 2 tane. Kafa göz dalsaydım. Resmen adama saldırmaktan korktum ya bana da birşey yapar diye.
Bu adamı polise şikayet etsem ne olur? Bir sonuç alınır mı?
Çocuğun ailesini bulsam adamın yaptıklarını anlatsam? Belki ufaklık anlatmaz ailesine, koruyanı kollayanı vardır, onlar da bu şerefsizi dövse bir güzel?
Lanet olsun keşke o an arasaydım polisi. Ya da gözümü karatıp bende adama vursaydım.
Kendime ayrı kızıyorum, millete ayrı. Çıkmışlar balkona pencereye izliyorlar. Kız başıma ben girdim araya ya.
Herkes bana dokunmayan yılan bin yaşasın mı diyor ne yapıyor ben anlamadım. Hoş bende aynı şeyi yaptım ya neyse.
Böyle işte. İçime oturdu çocuğun hali.
Geçenlerde çocuklar düğün günü damadın arabasına kaza yaptırıp düğünü mahvettiler , biz eşimle kaçkez kazanın eşiğine geldik , bisiklekle önümüze çıkıp birşey desen cevap verip inadına yapıyorlar ! Adamın tepkisi fazla belliki adam artık canına doymuş !!! Çocuk masumdur ama bu ona başkalarına zarar verme ehliyetini vermez .

o zile basıp kaçmalar o kadar sinir bozucu ki bi ara bizede musallat olmustu bi kacı o ara yakalasam bende aynısını yapardım

sevgi pıtırcıklığıda bi yere kadar herkesin sabrının sınırı var annelerine söylerdik çocuk o yapar derlerdi bi de
Ya ne diyorsun sen ya, saka misin ya evet sinir bozucu olabilir ama cozum dayak mi yani, yaziklar olsun yaa, zihniyete bak hakettiyse kadin dayak da yer oldurulur de senin zihniyete gore o zaman

Geçenlerde çocuklar düğün günü damadın arabasına kaza yaptırıp düğünü mahvettiler , biz eşimle kaçkez kazanın eşiğine geldik , bisiklekle önümüze çıkıp birşey desen cevap verip inadına yapıyorlar ! Adamın tepkisi fazla belliki adam artık canına doymuş !!! Çocuk masumdur ama bu ona başkalarına zarar verme ehliyetini vermez .
Yahu verdiğiniz örnek ile "zile basıp kaçma" bir mi?
Çocuk çırpındı yanlış zile bastım abi, arkadaşım o apartmanda diye. Velev ki itliğine basıp kaçıyor olsun. Sokak ortasında çocuk tartaklamak nedir?
Oldu olacak siz de aracın önüne çıkan bisikletli çocukları dövün. Madem çözüm bu.
Dalgın anınızda trafikte yanlış bir hareket yaparsanız, millet de sizi dövsün o zaman. Sonuçta başkalarına zarar vermeye hakkımız yok.
Zarar vermelerini zarar vererek engelleme düşüncesi bambaşkaymış.

Ya ne diyorsun sen ya, saka misin ya evet sinir bozucu olabilir ama cozum dayak mi yani, yaziklar olsun yaa, zihniyete bak hakettiyse kadin dayak da yer oldurulur de senin zihniyete gore o zaman

kadın derken zaten cinsiyetci olduğun belli

cinsel ilişki hariç karşımdakinin cinsiyetini önemsemiyorum canım benim

emin ol o adamın tartakladığı ocuk bi daha kapı ziline falan basamaz bi sorunun birden fazla çözümü olabilir bi durumlarda dayakda bunlardan biri bana göre çünkü ben annesine söylemiştim çocuk napyım dedi eminim uyarmamıştır bile

Biraz önce abur cubur birşeyler alayım diye yakındaki bakkala gittim. Ben içeride alışveriş yaparken dışarıdan bagırma sesleri gelmeye başladı.
Ne oluyor falan derken bir baktık adamın teki 9-10 yaşlarında bir çocuğa bağırıyor. Müdahale etsem mi etmesem mi belki babasıdır derken adam çocuğa vurmaya başladı. Bir yandan da bağırıyor ama nasıl delirmiş resmen. Bıraktım elimdekileri koştum, yazık çocuk yapıştı paçama "abla kurtar" diyerek ama alamadım elinden adamın. Herife deli kuvveti mi gelmişti neydi inanın bilmiyorum. Çocuğu koruyamıyorum, bari adamı tutmaya çabalayım, elini kolunu tutayım diye uğraştım, gücüm yetmedi kızlar.
En son ben de adama bağırmaya başladım, hemen durmazsa polis çağıracağımı söyledim iyice kudurdu. Bu arada etraftakiler bizi izliyor, yani koca koca adamalar bakıyor sadece...
"Çağır abla çağır vereceğim polise bu bilmemne çocuğunu" diye küfretmeye başladı bu sefer. Neymiş, ziline basmış bu çocuk. Yahu basmıştır çocuktur diyorum, senin ne hakkın var bir başkasının çocuğunu dövmeye diyorum "gayen ne, amacın ne" diye hala savuruyor cocuğu.
Artık etraftakiler de yardım etti aldık çocuğu elinden. Soktum bakkala su içirdim ama nasıl ağlıyor kuzum. Tir tir titriyor. Sakinleştirdik, evin yakın mı, götüreyim mi dedim " ben giderim abla sağol " dedi gitti koşa koşa.
Çok sinirlendim. Nefret ederim çocuğa şiddet uygulayanlardan. Keşke diyorum adama çaksaydım 2 tane. Kafa göz dalsaydım. Resmen adama saldırmaktan korktum ya bana da birşey yapar diye.
Bu adamı polise şikayet etsem ne olur? Bir sonuç alınır mı?
Çocuğun ailesini bulsam adamın yaptıklarını anlatsam? Belki ufaklık anlatmaz ailesine, koruyanı kollayanı vardır, onlar da bu şerefsizi dövse bir güzel?
Lanet olsun keşke o an arasaydım polisi. Ya da gözümü karatıp bende adama vursaydım.
Kendime ayrı kızıyorum, millete ayrı. Çıkmışlar balkona pencereye izliyorlar. Kız başıma ben girdim araya ya.
Herkes bana dokunmayan yılan bin yaşasın mı diyor ne yapıyor ben anlamadım. Hoş bende aynı şeyi yaptım ya neyse.
Böyle işte. İçime oturdu çocuğun hali.

Elune sen canımsın ya .
Valla bak.
Helal olsun sana .
O izleyen erkeklerin hepsinden daha yürekliymişsin sen.
İçine dert olmasın .

kadın derken zaten cinsiyetci olduğun belli

cinsel ilişki hariç karşımdakinin cinsiyetini önemsemiyorum canım benim

emin ol o adamın tartakladığı ocuk bi daha kapı ziline falan basamaz bi sorunun birden fazla çözümü olabilir bi durumlarda dayakda bunlardan biri bana göre çünkü ben annesine söylemiştim çocuk napyım dedi eminim uyarmamıştır bile
Vay be sen neyin kafasini yasiyosun acaba yazdigim seyden cinsiyetci oldugumu anladin harikasin valla bravo... Bi git allah askina cinsiyetcilikle zerre alakasi yok seninle polemige girip kizin konusunu da dagitmayacagim.. O zaman sen de bi yanlis yaptiginda dayak yersin olur biter sen de akillanir oturursun anlastik mi CANİM BENİM

Back
X