- 18 Nisan 2017
- 3.473
- 7.695
- 108
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
-
Çünkü salak gibi hemen gözlerim doldu sesim titremeye başladı ağlayıp rezil olmayayım dedim ama 2. Konuşmamızda ağladım yineniye telefonu kapattın ki? direkt yüzüne çat çat saysaydın "paran yoksa şekil peşinde de koşma ben öderim dediğimde kabul et o zaman, iki yüzlü müsün sen içten pazarlıklı mısın" tarzı. at parasını hesabına fazla fazla sonra da engelle gitsin ben bile sinirlendim.
2 aylık adam da bir zahmet 3 çocuk babası gibi geçim derdi bilmem ne konuşmasın daha flört döneminde.
Yok zaten muhtemelen gerçek düşünceleri buydu söylemiyordu o stressle garibimin gerçek yüzü dışa vurdu diye düşünüyorumÖncelikle sakin ol. Böyle denince birden sakinlik inmiyor insanın üzerine tabii.
Sinirini boşaltacak sağlıklı yollar bul ve şükret. Ne güzel erkenden görmüşsün ne mal olduğunu. Böyle beraber yediğinin içtiğinin muhabbetini yapıp, minnet etmeni bekleyen erkeklerden iğrenirim.
Hiiiç çok stresli bir zamanı o yüzden bunları söyledi patladı diyerek olayı normalleştirmeye çalışma.
Benim erkek arkadaşım da maddi olarak çok zor zamanlar yaşıyor ve ben bir gün düşüncesizlik edip onu şehir dışında gideceğim yılbaşı partisine ısrarla davet ettiğimde dahi böyle bir tepki göstermedi. Gayet sakince tekrar tekrar açıkladı ben mahçup oldum düşüncesizliğime.
Bugün buna patlayan yarın nelere patlar. Parasızlık herkes için zor, önemli olan zor zamanlarda insanlara karşı verdiği tepki olmalı.
Çünkü biraz ağlamaklı oldum hemen kapatmak istedim telefonu. Bir daha asla ama asla görüşmeyi düşünmüyorumBelki de kişiliği böyledir, ağzının ayarı yoktur. Söylediklerinin karşısındakini kırabileceğini düşünemeyecek kadar empati yoksunudur. 2 aydır hayatınızda olan birini çok da tanımıyorsunuzdur neticede. Size bunları söylerken, neden cevabını vermediniz? Planları o yapıyor, ısrar etmenize rağmen hesap ödetmiyor, bir de lafını yapıyor utanmaz. Stresliyim, bir de sen üstüme geliyorsun saçmalıklarına da pabuç bırakmayın, siz onun stres topu değilsiniz. İnsan hatasının farkına varır da en azından özür diler, o bile yok adamda, kırılmanızın sebebini de yine sizin abartmanızda bulmuş. Görüşmeye devam edecekseniz, hesapları paylaşın, abuk sabuk laflarını da ağzına tıkın bari.
Çünkü salak gibi hemen gözlerim doldu sesim titremeye başladı ağlayıp rezil olmayayım dedim ama 2. Konuşmamızda ağladım yineengellemedim ama bir daha asla konuşmayacağım tabi ki para gönderdikten sonra
Üf harbiden şu konuşmalarını duyan da zorla kendime cartierden bileklik aldırdım sanırGerçekten alınacak şeyler söylemiş. Gerçekten böyle düşünüyor demekki stresin arkasına sığınarak konuşmuş. Hiç hoş olmamış sizi para avcısı gibi görmüş ben olsam görüşmeyi keserim
Yoo valla düşündüğümde hiç fazla değil ya yemek yemeye gidiyoruz ya şarap içmeye ikisinde de tüketimimi minimum tutuyorum zaten. Kola 6 lira diye kuru kuru yedim be yemeklerilafını ettiği para ne kadar çok mu? cidden tahammül edemiyorum ya böyle bol keseden sallayıp sonra sıkışınca maskesini düşürenlere. stresmiş sanki onun dışında herkes süper hayatlar yaşıyor. biraz da kendi sevgilime sinirliyim şu an karşıma dünyanın en haklı erkeği bile gelse haksız çıkaracak bir nokta bulurum.
En güzelini yaparsınız valla. Bir insanın gururunu bu kadar kolayca incitmek, üstüne de "ay ne var ki, senin alınganlığın" tavrı ayrı bir hödüklük gerektiriyor. Boş verin böyle cinsleri.Çünkü biraz ağlamaklı oldum hemen kapatmak istedim telefonu. Bir daha asla ama asla görüşmeyi düşünmüyorum
Allahtan erkenden gördüm yüzünüEn güzelini yaparsınız valla. Bir insanın gururunu bu kadar kolayca incitmek, üstüne de "ay ne var ki, senin alınganlığın" tavrı ayrı bir hödüklük gerektiriyor. Boş verin böyle cinsleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?