Gücüme gidiyor duyduğum cümleler düştüğüm hallere inanamıyorum

Bremenmizikacisi

Arılar bal yapmaya bayılırlar
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2017
3.473
7.695
108
Merhaba hanımlar yaklaşık olarak 2 aydır görüştüğüm birisi var. Flört ile sevgililik arası bir yerdeyiz denilebilir. Kendisi 25 yaşında çalışıyor ben de 21 yaşındayım ve öğrenciyim. Buluşma teklifleri arada benden arada ondan geliyor ama buluşmaya karar verdiğimizde ne yapacağımıza o karar veriyor, genel olarak planları güzel olduğu için ben de katılım gösteriyorum. Bir yere gittiğimizde hesap geldiğinde mutlaka bölüşelim veya bu sefer benden olsun diyorum ama kendisi saçmalama sen öğrencisin diyip gülüyor ben de genellikle sonra tatlı veya kahve ısmarlıyorum.

Konumuza gelecek olursak; dün sanırım işyeriyle ilgili bi sıkıntısı varmış. Ben o sıkıntıyla ilgili telefonda konuşurken “keşke şöyle yapsaydın biraz iyiniyetini sömürmüşler” dedim onu kesinlikle hiçbir şeyle itham etmeden. Sonra bana dedi ki “sen tabi hiç parasız kalmamışsın(bu arada tabi ki kendisi ailemle olan durumları ve kahreden dünyamda ne denli süründüğümü bilmiyor), para kazanmak çok zor, oraya gidelim buraya gidelim(ben çoooook nadiren derim şuraya gidelim diye dediğim gibi planları hep o yapar) derken tabi sen bunu hiç düşünmüyorsun”

Ben o an şok oldum kusura bakma daha dikkatli olurum bu kadar gözüne battığını fark etmemişim hoşçakal dedim ve kapattım. Bir şey desem bu sefer “zaten stresliyim bi de sen üstüme geliyosun” diye cırlayacağından emindim. 1 saat sonra falan kendisi aradı gayet normal konuştu, ben soğuk cevaplar verince de noldu dedi. Ben de söylediklerine alındığımı, bu cümlelerin beni aşağılar cinsten olduğunu, sanki onu sömürüyormuşum gibi bi intiba yarattığını, oldukça gücüme gittiğini ve elime para geçer geçmez onun hesabına yatırıp ona olan borçlarımı kapatacağımı söyledim. O da bana; büyütüyorsun, alıngansın, ben öyle mi demek istedim, her şeye alınıyorsun, bunda kızıp ağlanacak ne var, ne aşağılaması gibi akıl ve mantıktan yoksun cevaplar verdi.

Hanımlar dünden beridir bunları duyduğum için resmen kahroldum. Uyudum uyandım gözlerimi açar açmaz ağlamaya başladım. Ve sinirim de hala geçmedi gidip parçalamak istiyorum

Ah şu dünya telaşı yok mu insanlar geçim sıkıntısı yüzünden hep birbirinin kalbini kırıyor. Bir anlık sinirle o anki stresiyle söylemiş olabilir genel anlamda öyle bir insan olmadığını düşünüyorsanız çok takılmayın bence gözlemleyin zamanla hareketlerini daha çok yeni tanışıyorsunuz zaten.

niye telefonu kapattın ki? direkt yüzüne çat çat saysaydın "paran yoksa şekil peşinde de koşma ben öderim dediğimde kabul et o zaman, iki yüzlü müsün sen içten pazarlıklı mısın" tarzı. at parasını hesabına fazla fazla sonra da engelle gitsin ben bile sinirlendim.

2 aylık adam da bir zahmet 3 çocuk babası gibi geçim derdi bilmem ne konuşmasın daha flört döneminde.

Öncelikle sakin ol. Böyle denince birden sakinlik inmiyor insanın üzerine tabii.
Sinirini boşaltacak sağlıklı yollar bul ve şükret. Ne güzel erkenden görmüşsün ne mal olduğunu. Böyle beraber yediğinin içtiğinin muhabbetini yapıp, minnet etmeni bekleyen erkeklerden iğrenirim.

Hiiiç çok stresli bir zamanı o yüzden bunları söyledi patladı diyerek olayı normalleştirmeye çalışma.
Benim erkek arkadaşım da maddi olarak çok zor zamanlar yaşıyor ve ben bir gün düşüncesizlik edip onu şehir dışında gideceğim yılbaşı partisine ısrarla davet ettiğimde dahi böyle bir tepki göstermedi. Gayet sakince tekrar tekrar açıkladı ben mahçup oldum düşüncesizliğime.
Bugün buna patlayan yarın nelere patlar. Parasızlık herkes için zor, önemli olan zor zamanlarda insanlara karşı verdiği tepki olmalı.

Çünkü salak gibi hemen gözlerim doldu sesim titremeye başladı ağlayıp rezil olmayayım dedim ama 2. Konuşmamızda ağladım yine engellemedim ama bir daha asla konuşmayacağım tabi ki para gönderdikten sonra

Belki de kişiliği böyledir, ağzının ayarı yoktur. Söylediklerinin karşısındakini kırabileceğini düşünemeyecek kadar empati yoksunudur. 2 aydır hayatınızda olan birini çok da tanımıyorsunuzdur neticede. Size bunları söylerken, neden cevabını vermediniz? Planları o yapıyor, ısrar etmenize rağmen hesap ödetmiyor, bir de lafını yapıyor utanmaz. Stresliyim, bir de sen üstüme geliyorsun saçmalıklarına da pabuç bırakmayın, siz onun stres topu değilsiniz. İnsan hatasının farkına varır da en azından özür diler, o bile yok adamda, kırılmanızın sebebini de yine sizin abartmanızda bulmuş. Görüşmeye devam edecekseniz, hesapları paylaşın, abuk sabuk laflarını da ağzına tıkın bari.

Yok zaten muhtemelen gerçek düşünceleri buydu söylemiyordu o stressle garibimin gerçek yüzü dışa vurdu diye düşünüyorum

Çünkü biraz ağlamaklı oldum hemen kapatmak istedim telefonu. Bir daha asla ama asla görüşmeyi düşünmüyorum

lafını ettiği para ne kadar çok mu? cidden tahammül edemiyorum ya böyle bol keseden sallayıp sonra sıkışınca maskesini düşürenlere. stresmiş sanki onun dışında herkes süper hayatlar yaşıyor. biraz da kendi sevgilime sinirliyim şu an karşıma dünyanın en haklı erkeği bile gelse haksız çıkaracak bir nokta bulurum.

Üf harbiden şu konuşmalarını duyan da zorla kendime cartierden bileklik aldırdım sanır

Yoo valla düşündüğümde hiç fazla değil ya yemek yemeye gidiyoruz ya şarap içmeye ikisinde de tüketimimi minimum tutuyorum zaten. Kola 6 lira diye kuru kuru yedim be yemekleri

Çünkü biraz ağlamaklı oldum hemen kapatmak istedim telefonu. Bir daha asla ama asla görüşmeyi düşünmüyorum
En güzelini yaparsınız valla. Bir insanın gururunu bu kadar kolayca incitmek, üstüne de "ay ne var ki, senin alınganlığın" tavrı ayrı bir hödüklük gerektiriyor. Boş verin böyle cinsleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…