Gücüme gidiyor duyduğum cümleler düştüğüm hallere inanamıyorum

Allahtan erkenden gördüm yüzünü
Aslında insanlar gerçek yüzlerini her zaman gösterirler. Şimdi yerinizde olan bir çok kadın, şu sebepler yüzünden ayrılmaz emin olun. Hatta bu değnekle evliliğe filan yürür bodoslama. Ondan sonra ver elini kocam çok cimri, hakaret ediyor, çok kaba saba konuları... Keramet yüzünü gösteren o hödükte değil, bunu görüp tekmeyi vuran sizde diyelim.

İnsanlar böyle anlarda maalesef gerçek düşüncelerini söylüyorlar ben öyleyim mesela.Görüşüp görüşmemeniz için birşey söyleyemem ama bir kuruşunu bile kabul etmeyin bu insanın bundan sonra en azından gerçekten hatasını anlayana kadar.

Benim için ayrılık sebebi.
Sinirle de olsa gerçek fikirlerini söylemiş.
2 aylık, henüz yenisiniz.
İlerlediğinde daha ne sıkıntılar görürsünüz hayat bu, her sefer sizi suçlayacak, daha tazecik sevgili iken böyle laflar sayan adam kocanız olsa ohooo..

Gayet de öyle demek istemiş. Çok haklısın. Sakın geri adım atma. Sen kanaatkar olursun yaranamazsın ama başkası gerçekten iliğini kemiğini sömürür onlar daha kıymetli olur. Dünyanın kanunu.

Sanki dünyadan kopuk yaşıyorsunuz gibi konuşmuş. En zor zamanı öğrenci zamanı maddi açıdan bana göre. Çalıştıktan sonra neyin atari bu. Bu ilerde böyle devam eder. Bide "yok söylesin böylesin" diye sayanlari barındırmayan

Söylediği hoş değil ama sizde ağlayacak kadar abartmayın yahu lafını söyle geç, sen kendini bilmiyor musun
Açıkçası çok çok gücüme gitti. Söylediklerinden ziyade birinin çıkıp bana bunları söyleyebilecek haddi kendinde görmüş olması sinirimi aşırı bozdu

İki yemek ,iki/üç sosyal aktivite ile maaşıni sana harciyormus muamelesi yapmış ...hep stresten demis bunları bi de ? Senin yaşadığın zorlukları yaşasa bileklerini kesecek zaar
Harbiden ölürdü herhalde öyle bir konuştu ki kendimi fabrikatör kızı sandım oysa ki o da biliyor çalıştığımı ama işte fakir edebiyatı yapası geldi herhalde

Ya bir de ben çalışıyorum ve o da bunu biliyor işin tuhaf tarafı

Bence dengesiz olduğuna dair sağlam işaret. Teklif ettiğiniz halde ödetmeyip bu lafı söyleyene o lafları yedirmek lazım.

Ayranı yok içmeye tahtirevanla gider flörte parasını suratına çarpıp bir daha böyle viyaklayacaksan sevgililik topuna hiç girme, deyin. Zamane erkekleri çok ağlak. Yemlerine sularına ne katiyorlarsa artık. Ben biraz geri kafalıyım ve erkeğin hesabı ödemesi taraftarıyım. En azından ilişkinin ilk zamanlarında bu gereklidir görgü kuralıdır asla ama asla lafı edilmez. Şimdiden stres ayağına böyle laflar söyleyen ilişki ilerlediginde hatta evlenildiginde neler yapar... Sindirilecek sözler değil bunlar.

Ruhunda hödüklük olmayandan daha iki ayda bu cümleler cıkmaz. Iki ayda ne yaşatmışsınız ki size patlıyor sıkıntılıysa ya kendi icinde yasasın ya da sizinle adam gibi sıkıntısını paylaşsın sanki onu sömürüp maddi darlığa siz mi düsürdünüz

Of o kadar haklısınız ki. Ama sizin suçunuz yok anlattığınız gibiyse, tamamen kendi densizliği. Kendinizi kötü hissetmeyin. Görüşmeyi kesecek olmanıza da sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…