Gücüme gidiyor duyduğum cümleler düştüğüm hallere inanamıyorum

Şu para lafı edip,sana şunu bunu yaptım deyip,ağlayan sümüklü erkeklerden hiç haz etmiyorum.
Sanırsın cabrio hediye etmiş
Yok gıcık aldım bu sümüklüden
Zamane erkekleri çok fena. Kız çalışsın her masrafını karşılasın. Evlenek evin işini yapsın, yemeğim gelsin kartı elime versin, hiçbir lafa karışmasın anama babama baksın mutfakta hizmetci, sokakta hanım efendi yatakta öhöm... Erkek olmaya ne var bu zamanda. Nedense dolmuşum

cok agır konusmus
yasadıgı en ufak sorunda acısını sızden mı cıkaracak ne munasebet, ınsanlar ne sorunlarla bogusuyorlar iş yerındekı sorun da kendısının sorunu sankı sızın karnınızı doyurmaktan orda calısmak zorunda kalıyormus gıbı konusmus

gelecek dusunulmeyecek adam cınsı .

Biz burada konu açtığımızda haklı olarak soruyorlar ya "evlenmeden önce hiç kendini belli etmedi mi" ediyor işte seninki de belli etmiş ve sen görmüşsün tebrikler yüzüne bile bakma

Sakin ol
Sesi büzeşeci bu erkeklerin çoğu

Üç kuruşun hesabını yapan adamdan uzak dur. COk yazik ya gerçekten çok onur kırıcı.

Esimden biliyorum. İcinde barindirdigi dusunceleri sinir aninda bana soyluyor. Yani sana ben oderim dedikten sonra belkide durup dusunuyor hep ben oduyorum falan diye. Bizde sevgiliyken kendi yedigimizi ictigimizi aayri oderdik

Yapısı böyle kırıcı belli ki, "ne var bunda" tarzı konuştuğuna göre ve dahası da gelir gibi bu kişiyle devam ederseniz. Ağır konuşmuş, çok sinir bozucu.

Kaç yaşında insan üstelik çalışıyor öğrenci olan sevgilisinin yediğini içtiğini ödeyemeyecekse daha ne yapacak? Bir de üstüne laf söyleyecek. Şimdi nasıl bir yerde dolaşıp bir şey yiyebilirsin onun yanında?

Çok cirkin seyler bunlar, odediklerini yuzune vurmus resmen.

Ilerde ayrilirsan, senden bunlarin parasini falan isterse hiç şasirmam..

Son düzenleme:
Valla ismarladigi 2 yemegin 1 sinemanin lafını yapan adamla vakit harcanmaz bence

İnsanlar maddi zorluk içerisine girebilir ama 5 boğaza bakıyor gibi dramatize etmeside çok çirkin.. Hemde bunu küstahça yapması çok çok daha çirkin..
Evet bir sıkıntı içerisinde olabilirsin ama bunu belirtmeden karşısında ki insan bunu anlayamaz..
Bence çok iyi olmuş daha evlilik gibi bir sorumluluk almadan başına gelen bir maddi sıkıntıda sevgilisine bunları rahatça söyleyebiliyorsa ileride evliliği zulüm eder insana..
Bence muhatap bile olmayın.

Birak sevgiliyi kocam dese saldirirm valla yanlis cok yanls bi kelime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…