- 12 Eylül 2014
- 3.786
- 6.952
- 158
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
-
Haklısın dediğim gibi, osurmaya toton yoksa meydana cıkmayacaksın o zaman diye lafı gediğine yapıstırmak lazımAçıkçası çok çok gücüme gitti. Söylediklerinden ziyade birinin çıkıp bana bunları söyleyebilecek haddi kendinde görmüş olması sinirimi aşırı bozdu
Kesinlikle..Hoş olmamış söylediği laflar, bundan sonra bir araya gelirseniz (genel durumu bilmiyorum ama ben olsam bir daha düşünürdüm) asla bir kuruşunu dahi kabul etmeyin ...
Zamane erkekleri çok fena. Kız çalışsın her masrafını karşılasın. Evlenek evin işini yapsın, yemeğim gelsin kartı elime versin, hiçbir lafa karışmasın anama babama baksın mutfakta hizmetci, sokakta hanım efendi yatakta öhöm... Erkek olmaya ne var bu zamanda. Nedense dolmuşumŞu para lafı edip,sana şunu bunu yaptım deyip,ağlayan sümüklü erkeklerden hiç haz etmiyorum.
Sanırsın cabrio hediye etmiş
Yok gıcık aldım bu sümüklüden
Zamane erkekleri çok fena. Kız çalışsın her masrafını karşılasın. Evlenek evin işini yapsın, yemeğim gelsin kartı elime versin, hiçbir lafa karışmasın anama babama baksın mutfakta hizmetci, sokakta hanım efendi yatakta öhöm... Erkek olmaya ne var bu zamanda. Nedense dolmuşum
Benim garibanın bir suçu yok esasen de kendi kendime doldum. Temizlemeyi bekleyen bir ev var ondan belki deSakin ol
Sesi büzeşeci bu erkeklerin çoğu
Valla ismarladigi 2 yemegin 1 sinemanin lafını yapan adamla vakit harcanmaz benceMerhaba hanımlar yaklaşık olarak 2 aydır görüştüğüm birisi var. Flört ile sevgililik arası bir yerdeyiz denilebilir. Kendisi 25 yaşında çalışıyor ben de 21 yaşındayım ve öğrenciyim. Buluşma teklifleri arada benden arada ondan geliyor ama buluşmaya karar verdiğimizde ne yapacağımıza o karar veriyor, genel olarak planları güzel olduğu için ben de katılım gösteriyorum. Bir yere gittiğimizde hesap geldiğinde mutlaka bölüşelim veya bu sefer benden olsun diyorum ama kendisi saçmalama sen öğrencisin diyip gülüyor ben de genellikle sonra tatlı veya kahve ısmarlıyorum.
Konumuza gelecek olursak; dün sanırım işyeriyle ilgili bi sıkıntısı varmış. Ben o sıkıntıyla ilgili telefonda konuşurken “keşke şöyle yapsaydın biraz iyiniyetini sömürmüşler” dedim onu kesinlikle hiçbir şeyle itham etmeden. Sonra bana dedi ki “sen tabi hiç parasız kalmamışsın(bu arada tabi ki kendisi ailemle olan durumları ve kahreden dünyamda ne denli süründüğümü bilmiyor), para kazanmak çok zor, oraya gidelim buraya gidelim(ben çoooook nadiren derim şuraya gidelim diye dediğim gibi planları hep o yapar) derken tabi sen bunu hiç düşünmüyorsun”
Ben o an şok oldum kusura bakma daha dikkatli olurum bu kadar gözüne battığını fark etmemişim hoşçakal dedim ve kapattım. Bir şey desem bu sefer “zaten stresliyim bi de sen üstüme geliyosun” diye cırlayacağından emindim. 1 saat sonra falan kendisi aradı gayet normal konuştu, ben soğuk cevaplar verince de noldu dedi. Ben de söylediklerine alındığımı, bu cümlelerin beni aşağılar cinsten olduğunu, sanki onu sömürüyormuşum gibi bi intiba yarattığını, oldukça gücüme gittiğini ve elime para geçer geçmez onun hesabına yatırıp ona olan borçlarımı kapatacağımı söyledim. O da bana; büyütüyorsun, alıngansın, ben öyle mi demek istedim, her şeye alınıyorsun, bunda kızıp ağlanacak ne var, ne aşağılaması gibi akıl ve mantıktan yoksun cevaplar verdi.
Hanımlar dünden beridir bunları duyduğum için resmen kahroldum. Uyudum uyandım gözlerimi açar açmaz ağlamaya başladım. Ve sinirim de hala geçmedi gidip parçalamak istiyorum
Birak sevgiliyi kocam dese saldirirm valla yanlis cok yanls bi kelimeMerhaba hanımlar yaklaşık olarak 2 aydır görüştüğüm birisi var. Flört ile sevgililik arası bir yerdeyiz denilebilir. Kendisi 25 yaşında çalışıyor ben de 21 yaşındayım ve öğrenciyim. Buluşma teklifleri arada benden arada ondan geliyor ama buluşmaya karar verdiğimizde ne yapacağımıza o karar veriyor, genel olarak planları güzel olduğu için ben de katılım gösteriyorum. Bir yere gittiğimizde hesap geldiğinde mutlaka bölüşelim veya bu sefer benden olsun diyorum ama kendisi saçmalama sen öğrencisin diyip gülüyor ben de genellikle sonra tatlı veya kahve ısmarlıyorum.
Konumuza gelecek olursak; dün sanırım işyeriyle ilgili bi sıkıntısı varmış. Ben o sıkıntıyla ilgili telefonda konuşurken “keşke şöyle yapsaydın biraz iyiniyetini sömürmüşler” dedim onu kesinlikle hiçbir şeyle itham etmeden. Sonra bana dedi ki “sen tabi hiç parasız kalmamışsın(bu arada tabi ki kendisi ailemle olan durumları ve kahreden dünyamda ne denli süründüğümü bilmiyor), para kazanmak çok zor, oraya gidelim buraya gidelim(ben çoooook nadiren derim şuraya gidelim diye dediğim gibi planları hep o yapar) derken tabi sen bunu hiç düşünmüyorsun”
Ben o an şok oldum kusura bakma daha dikkatli olurum bu kadar gözüne battığını fark etmemişim hoşçakal dedim ve kapattım. Bir şey desem bu sefer “zaten stresliyim bi de sen üstüme geliyosun” diye cırlayacağından emindim. 1 saat sonra falan kendisi aradı gayet normal konuştu, ben soğuk cevaplar verince de noldu dedi. Ben de söylediklerine alındığımı, bu cümlelerin beni aşağılar cinsten olduğunu, sanki onu sömürüyormuşum gibi bi intiba yarattığını, oldukça gücüme gittiğini ve elime para geçer geçmez onun hesabına yatırıp ona olan borçlarımı kapatacağımı söyledim. O da bana; büyütüyorsun, alıngansın, ben öyle mi demek istedim, her şeye alınıyorsun, bunda kızıp ağlanacak ne var, ne aşağılaması gibi akıl ve mantıktan yoksun cevaplar verdi.
Hanımlar dünden beridir bunları duyduğum için resmen kahroldum. Uyudum uyandım gözlerimi açar açmaz ağlamaya başladım. Ve sinirim de hala geçmedi gidip parçalamak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?