Saatte başka marka tanımam dedirten brand :) Şimdilik 3 tane var. Biri sarı 3sıra zincirli,hem günlük hem gecelik kullanabildiğim bir model, biri beyaz kasa kelepçeli gibi,kelepçenin üzeri G harfleriyle bezenmiş ve kadranının etrafı swarovski dizili, diğeri de beyaz deri kayışlı, içi de beyaz, gayet spor bir model. Kendini hemen belli ediyor. Her yerde, pazarda bile fakelerini görmek mümkün ama anlaışınca rezil olacağına ya hiç takmazsın ya da orijinalini takarsın :)
Yeni sezonunda hem çapraz askılı hem normal hand bag olarak kullanılan bir model beğendim. Cevahir'de sordum 269 TL dediler.Düşmesini beklemeden bu kadar vermem. Çünkü bir çanta manyağıyım ve 1 ay sonra sıkılma potansiyeline giriyorum, değmiyor :) Eski sezonundakiler bitmeden indirimden almak istiyorum ama bakalım :)
guess saatler çok güzel bnde çok beğeniorum ama bi tane sormuştum 1000 ytl dediler bn öörenciyim abi didim lülülülülülü
güzelim bende bir çanta beğendim ama aynı fiyat.fakat guess de çantalarda indirim olmuyor bir türlü.vitrinde geçenlerde %50 indirim yazmışlardı cevahirde.hemen koştum baktım çantaya ama çantalarda yok dedi. o kadar para verilmez çantaya yahuuuuuu
mikla canım bütün saatlerin süper...eşime gösterdim ilk saati ve yarın alışveriş merkezinde deniycem..kolumda duruşuna göre netten sipariş vericez:lepi:
kızlar guess saat kullanıcısı olarak tavsiye ediyorum.bende 2 tane var ve senelerdir kullanıyorum hiç bişeycik olmadı.fakat bir isviçrede üretilen guess saatler var bunlara collection deniliyor bir de nerde olduğunu tam hatırlamıyorum ama başka bir ülkede üretilen guess saatler var.isviçrede üretilenler daha kaliteli oluyor ve fiyatları daha pahalı.arkadaş 1000 tl dediler diyor ya o isveç üretimidir işte.diğer üretimin fiyatlarıysa 250-300 den başlıyor.bilginize...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?