o yapmaz ya mümkün değil yolda dekolte giyen birini görse başını yere eğer yolunu değiştirir. adam vurdu deseler inanırım ama gitti başkasıyla yattı zina yaptı deseler hayatta inanmazDoktor cinsel yolla bulaşır dedi de başka nasıl bulaşabileceğini anlatmadı mı eşine?
İnsanlar bu yüzden birbirlerini öldürüyorlar nası böyle muallakta bırakabilir?
İkiniz de nerden bulaştığını merak etmiyo musunuz şu an?
Ayrıca senin eşinin seni aldatmadığına nası bu kadar emin olabilirsin?
O hastalık çok daha yüksek oranla cinsel ilişkiyle bulaşıyor.
aldatma yok nereden bulaştı diye ikimizde kara kara düşünüp duruyoruz. işyerimden wcden falan olabilir diye düşünüyorum ama oda zayıf bir ihtimal o ise umumi yerlere hiç girmez kendi işyeri var orasıda temizdir herkes girmez diye düşünüyorum. kafam patlayacak gibi resmenAllah şifa versin...
Sizinki ya %10 luk kısma denk geldi yada aldatma var bu işin içinde eminseniz ilk ihtimal kuvvetli!
yok eşim ilk benimle oldu benimde ilk onunla oldu . ilk gece çok acemiydik zaten sonradan birbirimize çok gülmüştük o ilk gece içinBelki eşinizin evlilikten önce yaşadığı bir iliski nedeniyle ona bulaştı, ondan da size bulaştı da ortaya çıkması şimdiye denk geldi...
Aslında tuvalet yoluyla pek mümkün değil, ama açık yara, çatlak ya da kanla bir şekilde temas varsa başka tabi, o zaman olabiliyor.aldatma yok nereden bulaştı diye ikimizde kara kara düşünüp duruyoruz. işyerimden wcden falan olabilir diye düşünüyorum ama oda zayıf bir ihtimal o ise umumi yerlere hiç girmez kendi işyeri var orasıda temizdir herkes girmez diye düşünüyorum. kafam patlayacak gibi resmen
Yahu arkadaşım nerden bulaştıysa bulaştı bu illet...aldatma yok nereden bulaştı diye ikimizde kara kara düşünüp duruyoruz. işyerimden wcden falan olabilir diye düşünüyorum ama oda zayıf bir ihtimal o ise umumi yerlere hiç girmez kendi işyeri var orasıda temizdir herkes girmez diye düşünüyorum. kafam patlayacak gibi resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?