Mantikli. Herzaman hijyenik olmuyorlardr dan bulaşmıştır belki de duzenli gidiyorum demissin..muayenehaneye hasta biri gelmis olamaz mi
Kac yillik evlisin ve bu testi evlendikten sonra kacinci defa yaptiriyorsun bide hpv nin hangi turu cikti. Bide neden olesinki bu virusu belki bunyen kendiliginden atacakaldatma yok nereden bulaştı diye ikimizde kara kara düşünüp duruyoruz. işyerimden wcden falan olabilir diye düşünüyorum ama oda zayıf bir ihtimal o ise umumi yerlere hiç girmez kendi işyeri var orasıda temizdir herkes girmez diye düşünüyorum. kafam patlayacak gibi resmen
aslında çok iyi biri hayatımı kolaylaştıran o kadar çok şey yaptıkısay say bitmez. adam yıllarcabenden önce kalkar önce bana kahvaltı hazırlar sonra çocuğu kaldırır ona kahvaltı hazırlar . telefonumu bile çoğu kez o şarja koyar o derece bağlıydı bana aslında o lanet olası rüya olmasa yinede en ufak bir şüphesi olmazdı hep üstüste geldiBen de eşimsiz yurt dışı yapıp döndüğüm zaman sex yapmaktan ilerlemiş rahatsızlıkla dönmüştüm, ne hikmetse. Neyse ki benim ilişkim olmadığını söyledim. Eşim inandı, doktor da bundan olur vs lafını OLABİLİR olarak değiştirdi. Ben de tedavi oldum bitti gitti. Güven çok önemli böyle zamanlarda ve o %10luk kısım neden sen olmayasın, ben olmayayım dimi? Böyle de düşünmek gerek.
10 yıllık evliyim bu testi ilk kez yaptırıyorum o her zaman gittiğim dr genelde smear testi yaptırırdı son seferde smear biraz farklı çıkınca hemen bu testi istedi ay sonu yine o drye gideceğizKac yillik evlisin ve bu testi evlendikten sonra kacinci defa yaptiriyorsun bide hpv nin hangi turu cikti. Bide neden olesinki bu virusu belki bunyen kendiliginden atacak
bak bunu hiç düşünmedim olabilirmiki medipol hastanesine gittim hep olabilirmi acabaMantikli. Herzaman hijyenik olmuyorlar
Esinle paylasip arastirin.sen ona o sana anlayisla karsilayin suanlik garip davranislarinizi.bak bunu hiç düşünmedim olabilirmiki medipol hastanesine gittim hep olabilirmi acaba
Bazen saçma kabuslar ve olaylar üst üste gelir malesef. Birazcık sabredin, bu da geçecek eminim. Aranızda büyük bir aşk var. Nitekim, insan afallıyor işte. Bi şüphe oluyor demek ki. Önemli olan dik ve sımsıkı olmak . Birlikte başbaşa oturup konuşun açıkça, %10luk kısımı araştırın, fikir yürütün. Eninde sonunda birlikte atlatacaksınız bu rahatsızlığı. Aşkınızı zedelemeden bitsin bu süreç. Çok iyi anlıyorum sizi, benim de doktorum sayesinde eşimin surat fena bi şekle girmişti hatırlıyorum. Utanıp birşey de sormamıştı. Ben konusunu açıp, açıklamasını da yapmıştım ve konu kapanmıştı. Bazen çok zor dönemlerden geçiyoruz. Aşkımız bitmesin, saygımız gitmesin yeter. Güvenimiz de eski haline gelir, anlık şaşırmaların sarsmasına izin vermeyelim.aslında çok iyi biri hayatımı kolaylaştıran o kadar çok şey yaptıkısay say bitmez. adam yıllarcabenden önce kalkar önce bana kahvaltı hazırlar sonra çocuğu kaldırır ona kahvaltı hazırlar . telefonumu bile çoğu kez o şarja koyar o derece bağlıydı bana aslında o lanet olası rüya olmasa yinede en ufak bir şüphesi olmazdı hep üstüste geldi
yok ya o yapmaz kesin eminim . utana sıkıla beni zor yaptı töbe töbe:))Eşinin aldatmadığını nerden biliyorsun,sana da iyi davranıyor,bence kendini suçlu hissediyor ve acaba sen ondan şüpheleniyor musun diye de seni yokluyor
evlilik oncesi esiniz kapmis olabilirmi birisinden bu testi zaten 30 yasini asmis kadinlara yapiyorlar saglik ocaklarinda ucretsiz yapiliyor. Bana dr un dedigi bu virus 25 sene uyuyabilir ve hic bir belirti vermez demisti. Ayrica klozetlerdende kapmis olabilirsin. Smear daki tuhaflik bu testi yaptirmistir dr a ama smearda bisi cikmasaydi bile bu virus sizde cikardi.10 yıllık evliyim bu testi ilk kez yaptırıyorum o her zaman gittiğim dr genelde smear testi yaptırırdı son seferde smear biraz farklı çıkınca hemen bu testi istedi ay sonu yine o drye gideceğiz
Sen ondan şüphe etmezken, hatta gözü kapalı güvenirken böyle, onun da güvenmesi lazımdı
Neyse, bu konuyu bir araştırın, başka doktora gidin derim, belki rahatlar o zaman. Şöyle ki cinsel yol dışında, kan yoluyla, deri çatlaklarından ve açık yaralardan virüs ile temas sonucu, hamam- sauna gibi ıslak yüzeylerden, berber gibi yerlerde jilet ustra gibi ürünlerin ortak kullanımında, steril olmayan araçlarla manikür pedikür uygulanması sonucu ya da tam sterilize edilmemiş cerrahi aletler, dövme ve diş hekimliği aletleri kullanımı ile de bulaşabiliyor.
Aslında bu virüs ile korktugum başkabşr seyde var rahim kanserinin yanı sıra agız veya boğaz kanserindende çok. korkuyoruz.hpv onuda yapıyormuş.Bazen saçma kabuslar ve olaylar üst üste gelir malesef. Birazcık sabredin, bu da geçecek eminim. Aranızda büyük bir aşk var. Nitekim, insan afallıyor işte. Bi şüphe oluyor demek ki. Önemli olan dik ve sımsıkı olmak . Birlikte başbaşa oturup konuşun açıkça, %10luk kısımı araştırın, fikir yürütün. Eninde sonunda birlikte atlatacaksınız bu rahatsızlığı. Aşkınızı zedelemeden bitsin bu süreç. Çok iyi anlıyorum sizi, benim de doktorum sayesinde eşimin surat fena bi şekle girmişti hatırlıyorum. Utanıp birşey de sormamıştı. Ben konusunu açıp, açıklamasını da yapmıştım ve konu kapanmıştı. Bazen çok zor dönemlerden geçiyoruz. Aşkımız bitmesin, saygımız gitmesin yeter. Güvenimiz de eski haline gelir, anlık şaşırmaların sarsmasına izin vermeyelim.
Aslında bu virüs ile korktugum başkabşr seyde var rahim kanserinin yanı sıra agız veya boğaz kanserindende çok. korkuyoruz.hpv onuda yapıyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?