gül gibi giden evliliğim kabusa döndü

Kac yillik evlisin ve bu testi evlendikten sonra kacinci defa yaptiriyorsun bide hpv nin hangi turu cikti. Bide neden olesinki bu virusu belki bunyen kendiliginden atacak

Bu hastalık sadece cinsel yolla bulamıyor ki..tuvaletten yada ellerini yikamayan biri ile tokalastiginizda bile bulaşabiliyor.eşiniz neden sizi suçluyor anlamıyorum. Başka bir doktora gidin ve ikinize doğru düzgün bir bilgi versin.

aslında çok iyi biri hayatımı kolaylaştıran o kadar çok şey yaptıkısay say bitmez. adam yıllarcabenden önce kalkar önce bana kahvaltı hazırlar sonra çocuğu kaldırır ona kahvaltı hazırlar . telefonumu bile çoğu kez o şarja koyar o derece bağlıydı bana aslında o lanet olası rüya olmasa yinede en ufak bir şüphesi olmazdı hep üstüste geldi

Kac yillik evlisin ve bu testi evlendikten sonra kacinci defa yaptiriyorsun bide hpv nin hangi turu cikti. Bide neden olesinki bu virusu belki bunyen kendiliginden atacak
10 yıllık evliyim bu testi ilk kez yaptırıyorum o her zaman gittiğim dr genelde smear testi yaptırırdı son seferde smear biraz farklı çıkınca hemen bu testi istedi ay sonu yine o drye gideceğiz

Bence doktorunuzla konuşun nerden bulaşmış olabileceği ile ilgili
Şuan tepkileri normal karşılayın hem siz hem eşiniz büyük bir şok yaşıyorsunuz

Bazen saçma kabuslar ve olaylar üst üste gelir malesef. Birazcık sabredin, bu da geçecek eminim. Aranızda büyük bir aşk var. Nitekim, insan afallıyor işte. Bi şüphe oluyor demek ki. Önemli olan dik ve sımsıkı olmak . Birlikte başbaşa oturup konuşun açıkça, %10luk kısımı araştırın, fikir yürütün. Eninde sonunda birlikte atlatacaksınız bu rahatsızlığı. Aşkınızı zedelemeden bitsin bu süreç. Çok iyi anlıyorum sizi, benim de doktorum sayesinde eşimin surat fena bi şekle girmişti hatırlıyorum. Utanıp birşey de sormamıştı. Ben konusunu açıp, açıklamasını da yapmıştım ve konu kapanmıştı. Bazen çok zor dönemlerden geçiyoruz. Aşkımız bitmesin, saygımız gitmesin yeter. Güvenimiz de eski haline gelir, anlık şaşırmaların sarsmasına izin vermeyelim.

10 yıllık evliyim bu testi ilk kez yaptırıyorum o her zaman gittiğim dr genelde smear testi yaptırırdı son seferde smear biraz farklı çıkınca hemen bu testi istedi ay sonu yine o drye gideceğiz
evlilik oncesi esiniz kapmis olabilirmi birisinden bu testi zaten 30 yasini asmis kadinlara yapiyorlar saglik ocaklarinda ucretsiz yapiliyor. Bana dr un dedigi bu virus 25 sene uyuyabilir ve hic bir belirti vermez demisti. Ayrica klozetlerdende kapmis olabilirsin. Smear daki tuhaflik bu testi yaptirmistir dr a ama smearda bisi cikmasaydi bile bu virus sizde cikardi.

HPV sadece cinsel ilişkiyle bulaşmıyor. Hamamlar ve tuvaletlerden de geçiyor. Eşinize bu bilgiyi iletin.

Bak yaaa adama bak sen aldatmışsın gibi hava yaratıyo bi de suçlu psikolojisi. Bunu yapmazsa onun aldatma ihtimali üzerinde durmam ama bu yaptığıyla kendi suçunu örtüyor gibi.
Ayrıca başka yollardan da bulaşır bu doktorunuza sormadınız mı

hiv değil hpv yahu ..
cinsel yolla yada wc den bulaşır ..

Aslında bu virüs ile korktugum başkabşr seyde var rahim kanserinin yanı sıra agız veya boğaz kanserindende çok. korkuyoruz.hpv onuda yapıyormuş.

Aslında bu virüs ile korktugum başkabşr seyde var rahim kanserinin yanı sıra agız veya boğaz kanserindende çok. korkuyoruz.hpv onuda yapıyormuş.

abartmayın zaten heryeri sarmış olsa farkederdiniz .. dondurma yoluna gidebilirsiniz.. eşinize de bulaşmış olabilir onunda tedavi olması gerekir..

Lutfen bu yazdigimi esinize okutun ben bekarim hayatimda hic sex yapmadim ama bende de baslangic evresindeydi tedaviyle atlattim cok sukur.o donem bende cok arastirdim tabiki en yuksek bulasma orani cinsellik ama herseyden olabiliyor bu kuaforden misafirlige gittiginiz tuvaletten bile kapmis olabilirsinnniz.tedavinize odaklanin ve bence esinize karsindik durun net olun siz ona nasil guveniyorsaniz onunda size guvenmesi gerekirdi bu davranislari beni cok rahatsiz ederdi sahsen

Esinizin tavrın sadece aldattınız düşüncesi olmayabilir.
Sizin için korkmus olabilir, ya banada bulaştıysa diye korkmus olabilir. Erkekler bu konularda daha farklı durumlara burunebiliyor, erkekliklerini kaybedecekler gibi...
Doktor doğru düzgün bilgilendirme yapmamış anladigim kadariyla. Üzerine de internetten okuyup durmussunuzdur. Kafanızın karışık olmasi normal.
Bence başka bir doktora gidin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…