Biliyorum Hpv olduğunu. Cinsel yollar dışında genital bölgeye dıştan temasla ya da kanla bulaştığını da biliyorum. Tuvalette genital bölge teması zor olacağından bulaşması zor denir aslında, doktorum öyle demişti bir kontrolüm esnasında. Ben mesela dışarıdaki tuvaletlere de oturmam, hele ıslaksa ya da bir klozet koruyucu yoksa... Temiz olur da otursam bile genital bölge temas etmez. Ben de kimsenin tuvaletlere genital temasla oturmadığını varsayarak tuvaletle zor dedim.hiv değil hpv yahu ..
cinsel yolla yada wc den bulaşır ..
Gecmiş olsun tez vakitte inşallah. Ama siz kendınızı koyucermişsiniz. Bir arkadasun da dedıgı gıbı, siz ona bu kadar guvenıyorsanız, o da sıze aynı sekılde guvenıyordur. Fakat oyke bi psikolojiye gırmıssınız kı, burdan ben bile niye bu kadar telaş yaptıgınıza sasırıyorum. Eşinize de bunu hussettırıyorsanıx ki sankı suclu gıbı davranıyorsubuz, adamın aklına gelmeyenı de getırırsınız. Yapmayın. Iyılesmeye bakın ama önce baska bır hekıme gorununaslında çok iyi biri hayatımı kolaylaştıran o kadar çok şey yaptıkısay say bitmez. adam yıllarcabenden önce kalkar önce bana kahvaltı hazırlar sonra çocuğu kaldırır ona kahvaltı hazırlar . telefonumu bile çoğu kez o şarja koyar o derece bağlıydı bana aslında o lanet olası rüya olmasa yinede en ufak bir şüphesi olmazdı hep üstüste geldi
Boşuna üzülüyorsunuz ya ne bu kadar kolaymı güvenmemek yargılamak bir hayat paylaşıyorsun sonuçta...arkadaşlar ben düzenli olarak kadın doğumcuya giderim vucudumda herhangi bir siğil falanda yok nedense dr son seferde hpv testi istedi ve test pozitif çıktı. açıkcası o ana kadar ben bu virüsün sadece rahim kanseri yaptığını biliyordum . cinsel yolla bulaştığı konusunda en ufak bir bilgim bile yoktu. bir kaç gün sonra başka bir dr ye gittik ben içeride hazırlanırken dr eşime bu %90 cinsel yolla bulaşır diyerek üstü kapalı eşini aldattın mı diye sormuş . dr den çıktığımızda eşimin yüzü sapsarıydı . tabii bu yolla bulaştığını öğrenince büyük bir şok yaşadık. eşimin beni aldatmadığından çok eminim bende aldatmadım dolayısıyla bu virüs nereden nasıl bulaştı bilemiyorum. ama dahada kötüsü var bu testin sonucunu almadan bir kaç gün önce eşim beni rüyasında görmüş ve ben ona rüyasında onu aldattığımı söylemişim ertesi gün sabah anlatmıştı. rüyayı pek ciddiye almadı 4 gün sonra test pozitif çıktı pozitif çıktıktan sonra o çok üzgündü morali düzelsin diye birazda benim zorlamamla beraber olduk .o an bunun cinsel yolla bulaştığını bilmiyordum . sonrasında virüsün %90 cinsel yolla bulaştığını öğrendik aslında beni suçlayıcı bir şey demedi önce bir şok yasadı ne yapacağını şaşırdı . sonrasında ise önüme ne bulursa koyup yedirmeye başladı ama yinede eskisi gibi değil eskiden bana sarılarak yatardı artık o yok . biliyorum patlamamak için kendini zor tutuyor . çok hassas duygusal bir çocuğumuz var o olmasa kimbilir belkide çoktan boşanma davası bile açmıştı. ne yapacağımı şaşırdım ama tüm bunlara rağmen her sabah kalkıp bana ballı süt veriyor eczaneden gitmiş güçlü bir beta glutan hap almış . çok tedirginim sürekli internette forumlarda bu hastalık ile bilgiler ediniyor. bugun bana madem bu pozitif çıktı neden o gece benimle beraber oldun neden bu hpv nedir diye incelemedin gibi sorular sordu bulaşıcı olduğunu bilmiyordum dedim. peki dedi aslında bence benden çok oğlumuzun annesiz kalmasından daha çok korkuyor.onun açısından bakınca ona hak vermiyor da değilim. hiç telefonlarıma bakmayan maillerime bakmayan adam maillerime bakıyor telefonuma bakıyor son görüşmelere bakıyor. iş yerime aniden geldi . şimdilik bir şey demiyorum çok moralim bozuk. bu evlilik kavgasız gürültüsüz ne kadar daha gider bilemiyorum.
arkadaşlar ben düzenli olarak kadın doğumcuya giderim vucudumda herhangi bir siğil falanda yok nedense dr son seferde hpv testi istedi ve test pozitif çıktı. açıkcası o ana kadar ben bu virüsün sadece rahim kanseri yaptığını biliyordum . cinsel yolla bulaştığı konusunda en ufak bir bilgim bile yoktu. bir kaç gün sonra başka bir dr ye gittik ben içeride hazırlanırken dr eşime bu %90 cinsel yolla bulaşır diyerek üstü kapalı eşini aldattın mı diye sormuş . dr den çıktığımızda eşimin yüzü sapsarıydı . tabii bu yolla bulaştığını öğrenince büyük bir şok yaşadık. eşimin beni aldatmadığından çok eminim bende aldatmadım dolayısıyla bu virüs nereden nasıl bulaştı bilemiyorum. ama dahada kötüsü var bu testin sonucunu almadan bir kaç gün önce eşim beni rüyasında görmüş ve ben ona rüyasında onu aldattığımı söylemişim ertesi gün sabah anlatmıştı. rüyayı pek ciddiye almadı 4 gün sonra test pozitif çıktı pozitif çıktıktan sonra o çok üzgündü morali düzelsin diye birazda benim zorlamamla beraber olduk .o an bunun cinsel yolla bulaştığını bilmiyordum . sonrasında virüsün %90 cinsel yolla bulaştığını öğrendik aslında beni suçlayıcı bir şey demedi önce bir şok yasadı ne yapacağını şaşırdı . sonrasında ise önüme ne bulursa koyup yedirmeye başladı ama yinede eskisi gibi değil eskiden bana sarılarak yatardı artık o yok . biliyorum patlamamak için kendini zor tutuyor . çok hassas duygusal bir çocuğumuz var o olmasa kimbilir belkide çoktan boşanma davası bile açmıştı. ne yapacağımı şaşırdım ama tüm bunlara rağmen her sabah kalkıp bana ballı süt veriyor eczaneden gitmiş güçlü bir beta glutan hap almış . çok tedirginim sürekli internette forumlarda bu hastalık ile bilgiler ediniyor. bugun bana madem bu pozitif çıktı neden o gece benimle beraber oldun neden bu hpv nedir diye incelemedin gibi sorular sordu bulaşıcı olduğunu bilmiyordum dedim. peki dedi aslında bence benden çok oğlumuzun annesiz kalmasından daha çok korkuyor.onun açısından bakınca ona hak vermiyor da değilim. hiç telefonlarıma bakmayan maillerime bakmayan adam maillerime bakıyor telefonuma bakıyor son görüşmelere bakıyor. iş yerime aniden geldi . şimdilik bir şey demiyorum çok moralim bozuk. bu evlilik kavgasız gürültüsüz ne kadar daha gider bilemiyorum.
Bende de hamileliğim sırasında çıktı. Eşimden başka kimseyle bir şey yaşamadım. Eşimin benden önceki hayatından kapıp getirdiği bir şey olabilir. Canlı bir hayatı varmış duyduğuma göre. Ben de en başta çok suçlamıştım. Sonra WC'lerden bulaşabiliyormuş diye duyunca rahatlamıştım ama doktorum virüsün açık ortamda fazla yaşamadığını ten aracılığı ile o yüzeye yapıştığını söylediğinde tekrar düşünmeye başladımarkadaşlar ben düzenli olarak kadın doğumcuya giderim vucudumda herhangi bir siğil falanda yok nedense dr son seferde hpv testi istedi ve test pozitif çıktı. açıkcası o ana kadar ben bu virüsün sadece rahim kanseri yaptığını biliyordum . cinsel yolla bulaştığı konusunda en ufak bir bilgim bile yoktu. bir kaç gün sonra başka bir dr ye gittik ben içeride hazırlanırken dr eşime bu %90 cinsel yolla bulaşır diyerek üstü kapalı eşini aldattın mı diye sormuş . dr den çıktığımızda eşimin yüzü sapsarıydı . tabii bu yolla bulaştığını öğrenince büyük bir şok yaşadık. eşimin beni aldatmadığından çok eminim bende aldatmadım dolayısıyla bu virüs nereden nasıl bulaştı bilemiyorum. ama dahada kötüsü var bu testin sonucunu almadan bir kaç gün önce eşim beni rüyasında görmüş ve ben ona rüyasında onu aldattığımı söylemişim ertesi gün sabah anlatmıştı. rüyayı pek ciddiye almadı 4 gün sonra test pozitif çıktı pozitif çıktıktan sonra o çok üzgündü morali düzelsin diye birazda benim zorlamamla beraber olduk .o an bunun cinsel yolla bulaştığını bilmiyordum . sonrasında virüsün %90 cinsel yolla bulaştığını öğrendik aslında beni suçlayıcı bir şey demedi önce bir şok yasadı ne yapacağını şaşırdı . sonrasında ise önüme ne bulursa koyup yedirmeye başladı ama yinede eskisi gibi değil eskiden bana sarılarak yatardı artık o yok . biliyorum patlamamak için kendini zor tutuyor . çok hassas duygusal bir çocuğumuz var o olmasa kimbilir belkide çoktan boşanma davası bile açmıştı. ne yapacağımı şaşırdım ama tüm bunlara rağmen her sabah kalkıp bana ballı süt veriyor eczaneden gitmiş güçlü bir beta glutan hap almış . çok tedirginim sürekli internette forumlarda bu hastalık ile bilgiler ediniyor. bugun bana madem bu pozitif çıktı neden o gece benimle beraber oldun neden bu hpv nedir diye incelemedin gibi sorular sordu bulaşıcı olduğunu bilmiyordum dedim. peki dedi aslında bence benden çok oğlumuzun annesiz kalmasından daha çok korkuyor.onun açısından bakınca ona hak vermiyor da değilim. hiç telefonlarıma bakmayan maillerime bakmayan adam maillerime bakıyor telefonuma bakıyor son görüşmelere bakıyor. iş yerime aniden geldi . şimdilik bir şey demiyorum çok moralim bozuk. bu evlilik kavgasız gürültüsüz ne kadar daha gider bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?