gül gibi giden evliliğim kabusa döndü

hiv değil hpv yahu ..
cinsel yolla yada wc den bulaşır ..
Biliyorum Hpv olduğunu. Cinsel yollar dışında genital bölgeye dıştan temasla ya da kanla bulaştığını da biliyorum. Tuvalette genital bölge teması zor olacağından bulaşması zor denir aslında, doktorum öyle demişti bir kontrolüm esnasında. Ben mesela dışarıdaki tuvaletlere de oturmam, hele ıslaksa ya da bir klozet koruyucu yoksa... Temiz olur da otursam bile genital bölge temas etmez. Ben de kimsenin tuvaletlere genital temasla oturmadığını varsayarak tuvaletle zor dedim.
Ama sauna hamam gibi ıslak zeminleri ekledim yorumuma, çünkü oralardan dış genital temas var ve bulaşması daha olası oluyor tabi ki.

Gecmiş olsun tez vakitte inşallah. Ama siz kendınızı koyucermişsiniz. Bir arkadasun da dedıgı gıbı, siz ona bu kadar guvenıyorsanız, o da sıze aynı sekılde guvenıyordur. Fakat oyke bi psikolojiye gırmıssınız kı, burdan ben bile niye bu kadar telaş yaptıgınıza sasırıyorum. Eşinize de bunu hussettırıyorsanıx ki sankı suclu gıbı davranıyorsubuz, adamın aklına gelmeyenı de getırırsınız. Yapmayın. Iyılesmeye bakın ama önce baska bır hekıme gorunun

Y YesimRose bu arada siz nereden kaptıma o kadar takmışsınız ki konunuzda ben de hep o mesele üzerinden yaptım yorumlarımı, bir geçmiş olsun bile dememişim. Öncelikle korkmayın, tedavinize odaklanın siz. Eşinize de durumu ve diğer ihtimalleri de bir kez daha söyleyin ve kapatın artık nereden kaptık konusunu derim, tedavinize odaklanın. Eşiniz de kendince araştırır zaten kafasını rahatlatır bence. Acil şifalar dilerim.

Ya senden ona,ya da ondan sana bulaşmış,olan olmuş...ama önemli olan ikinizin de tedavi olması...çünkü her iki cinsiyette de kötü sonuçlar doğurabiliyor tedavi olunmazsa...sonuç olarak ikinizde de hpv var şu an...kız çocuğunuz varsa tuvalet temizliğine dikkat edin çünkü tuvaletten ona da bulaşabilir allah korusun...bence eşiniz de hemen tedavi olmalı siz de

Zor bi durum eşinede test yaptırın nelerden gececeğini arastırın oğlunda olma ihtimali yoktur umarım. Sakınce konus benden süphenmi var die.esin şeytana uymuştur die düsündüm

Evliliğiniz hic gül gibi gitmemiş bence ..Siz ondan suphelenmezken o ise böyle birşeyi araştırması çok ama çok yanlış..Onur kırıcı..

Boşuna üzülüyorsunuz ya ne bu kadar kolaymı güvenmemek yargılamak bir hayat paylaşıyorsun sonuçta...
Evet bu virüs cinsel yolla bulaşıyor ama wc lerden denizden havuzdan da gelebiliyor...
Eşinizden eminseniz hayatınıza devam edin o sizden emin değilse o zman oturun konuşun zaten güven olmayan yerde sevgide olmaz evlilikte hep diken üstünde yaşarsınız o çocukta mutlu olamaz...
Oturup açık açık konışun bence...

öncelikle çok geçmiş olsun.sen bu mikrobu kapmış kendi tedavin ve derdine odaklanacağına oturmuş neler düşünüyorsun.erkek milleti hayret bişey ya.desteğe ihtiyacın var şu an,şüphelere değil.
bi defasında günüm geçmişti eşime hamileyim galiba diye şaka yaptım.direkt bana o zaman seni boşarım dedi.net bi şekilde.şok oldum.korunuyorduk.yani korunurken hamile kalmak sanki imkansız ya.sonra bu lafı 10 kere başına kaktım ama bi kere pat diye söyleyip beni üzmüştü.

canım hpv cin3 seviyesi söz konusuydu bende.. rahim ağzımın alınmasına karar verilecek kadar ileri seviye idi. hiç üşenme ve utanma çağır eşini bu yazdığımı 2niz de okuyun. hpv her kadında mevcuttur öncelikle bunu bilin. ve bu her yerden her şekilde aktive olabilir. ilk iş o salak doktoru değiştirin. vücudunuzda yeni çıkan bir et beni var mı önce buna bir göz atın. özellikle eldeki basit bir siğil dahi buna sebep olabilir. bunun dışında cinsel ilişki esnasında eşin penisini tam temizlememişse sen vajinanı çok steril tutuyorsan (vjinada bazı bakteriler kalmalıdır çok steril temizlik faydadan ziyade zarar getirir ilk mikropta virüsleri aktive eder), tampon kullanıyorsan, orkid vb.. gibi biraz uzun süre kalmışsa, eliniz temiz değilken herhangi bir yaramazlık yapmışsanız bunlar hep sebep olabilir. bunun dışında genetik faktörler de önemlidir. misal benim kuzenim bakire olmasına rağmen hpv pozitif cin1 seviye çıktı. ayrıca doktorunun aletlerini sterilize etmemesinden bile bulaşabilir. vajina vakum gibidir. 3 gün üstünde kalan bir kilot dahi sebep olabilir. benim doktorumun adını vermek istemiyorum ama türkiyede baya ünlü bir doktor ve bunları bize tek tek açıkladı hatta rahim ağzımı sadece peel işlemi ile alınmaktan kurtardı.

Şunu da belirteyim; ikinizin de cinsel bölgelerinize yakın doğuştan vs.. bir et beni var mı bakın.. bu gibi et benleri zaman içinde yayılıp hpv aktive edebiliyor. 10 kadından 9unda vardır ama aktive olmaz ve hiç bir sıkıntı yaşanmaz. 6 ay uğraştık biz bu tedavi için ve en son papsmear temiz çıkınca oturup ağladık eşimle sevinçten. karşılıklı aldatma düşüncelerini bir kenara bırakın bu dönemde psikoloji de çok önemli allah korusun cin3 seviyesi sonrası rahim ağzı kanseri senin moral ve motivasyonunu çok yüksek tutman lazım. burada yazdıklarını okut, eşinle bir şeyleri paylaşmaktan konuşmaktan çekinme. banyoya senden önce giren bir misafirden tut hamamdan saunaya kadar HERŞEYDEN bulaşabilir. bunu sakın aklından çıkarmayın 2nizde. neticede karı koca arasında ayıp yoktur, elinizle dokunmaktan cinsel oyuncaklara kadar buna sebep olabilir. tekrar tekrar söylüyorum fazla temiz olmak da buna sebep olabilir. sabun kalıntısından tut, banyo esnasında yıkandığın su arıtımış değise vajinanı temizlerken içine kaçan suya kadar. bu senin veya eşinin aldattığını değil senin bağışıklık sisteminin düşük olduğunu gösterir. acil şifalar ve hanende huzur dilerim.

eşiniz çok büyük ayip yapıyor ben k aldiramazdim evi terkeder dim çocuğumu alıp.ne kadar onur kırıcı rezalet ya sizden şüphe etmesi.tüylerim diken diken oldu yazıklar olsun.başka dr a gitsene hemen bilgi alın doğru düzgün internetten bakma başka dr bul ve esinle herseyi öğren.ilk defa duyuyorum böyle hastalığı korktum vallahi bir daha dışarda çok daha dikkatli olucam.
tedavi ni zi olun ve dik durun derim esine taviz verme bu çok ağır bir suçlama c oookkk mide bulandıran boşanma sebebi lütfen dik dur ve kendini asla ezdirme.insan bu dünyada kime güvenecek ya ne günlere kaldık yazık verilen emeklere çok yazık!!!

Bende de hamileliğim sırasında çıktı. Eşimden başka kimseyle bir şey yaşamadım. Eşimin benden önceki hayatından kapıp getirdiği bir şey olabilir. Canlı bir hayatı varmış duyduğuma göre. Ben de en başta çok suçlamıştım. Sonra WC'lerden bulaşabiliyormuş diye duyunca rahatlamıştım ama doktorum virüsün açık ortamda fazla yaşamadığını ten aracılığı ile o yüzeye yapıştığını söylediğinde tekrar düşünmeye başladım
Hpv çok korkulacak bir şey değil internetten okuyup kendini üzme ben 32 haftalık hamileydim anestezi verip yaktılar virüs varsa hormonlardan depreşiyor. Menopoz da çok dikkat etmek lazım

Eşinizin davranışlarına gelince bir akıl erdiremedim. Benim eşim o yönden benden şüphe etmedi allahtan bir de şüphe etse valla kırarım kafasını

Eşiniz gerçekten çok ayıp ediyor. Telefon kontrolü, mail kontrolü, ani iş ziyaretleri demek sana güvenmiyorum demek. Virüs %90 cinsel yolla bulaşıyorsa sizin %10 luk kısımda olma olasılığınız yok mu ? Bu ima ve davranışlar gerçekten çok ayıp, iyi dayanıyorsunuz ben olsam gururuma çok dokunurdu.

esım benım onu aldattıgımı ıma etse kesın o benı aldatyordur da ustune suc atacak bırını arıyor dıye dusunurum
yok oncesınde ruyasında gormuste sen onu aldatıgını soylemıssınde falanda fılanda
bıldıgın barız bı hata yapmıs günah kecısı arıyor
nerdeyse sana boyle ruya gordum kızdım aldattım dıcek onu bıle der bu adam

Kendinizi suçlu gibi hissetmeyin.Siz suçlu gibi hareket ederseniz ,eşiniz sizden daha çok şüphelenir.Çok onur kırıcı size karşı hareketleri.Sorun ettiğiniz eşiniz değil,sağlığınız olsun.Başka dr gidin beraberce,2 tarafın da böyle bir eylemi olmadığını söyleyin,bilgi alın başka neden olabileceği hakkında.

Öncelikle geçmiş olsun. Esiniz de test yaptırdı mı?

Ve baska bir doktora daha gidin. Bu tarz rahatsızlıklarda tek doktora bakmamak gerek.

HPV bende de var .
Ağda salonlarına gider misiniz özel bölgeniz icin?
Orda kullandıkları ağda kutusu ortak spatula değişiyor. Eğer birinde o an aktif olarak varsa sizede geçebiliyor.

Hic genital bölgenizde sivilce tarzı çıkmadı mi?
Yeni mi yakalanmissiniz?
Hpv atak olarak çıkar sonra 1 hafta sonra sivilceler soner.

Ne yazıkki tedavisi yok. Sadece atakları azaltıcı ilaç var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…