• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gül gibi hayatı bırakıp niye evlendim ki sanki...

eşini al karşına ve konuşarak hallet...ve erkek milleti de artık akıllandı çok naz çekemiyorlar...kendini çekmek yerine konuşarak halletmeye çalış..şirinlik yap elinde tut kocanı..o senin ağzından çıkan kelimeye baksın..biraz politik ol...

benim eşim evlenmeden evvel eve girmeyen bir adamdı şimdi dövsen gitmez...evde başbaşa mutlu olacağınız şeyler yap..bizim ki eve biri gelmese diye bekler...eşim eve girip oturduğunda hemen pufu getiririm ayaklarını uzatsın diye,flim izleriz,masaj yaparım,terleme sorunu var ayacıklarını yıkarım,eve lig tv aldık maçı çok sever bende birlikte izlerim,formayı giyer tezahürat yaparım daha bi sevinir,ona özel yemekler yap,tatlının üzerine ismini yaz kakaoyla,birlikte puzzle yapın,yürüyüşe çıkın,evli arkadaşlarınızı eve çağırın okey oynayın vs. sevdiği ne varsa eve getir..ama dozunu çok iyi ayarla,fazlasıda zarar..zaten oda karşılık verir bi süre sonra.. kimi kadın gocunur ama ben hiç kaybetmedim eşimde bana sürekli süprizler yapar ayaklarımı bile öper..

bayıldım size, idolümsünüz :) :)

bak güzelim ben de bu konuya benzer bir konu açtım.benim eşim de aynen anlattığın insan profili gibi.iki şeyi kesinlikle üst üste söyleyemezsin.tek farkımız gündüz tartışıyorsak akşam hiç bir şey olmamış gibi davranı hatta çoğu zaman özür bile diler haa değişen ne var : hiçbir şey...her şey yine aynı.hatasını bildiği halde ufacık bir şeyde aynı oluveriyolar yani.değişmelerini bekleyemeyiz.bu bizim hayatmız için iyi olmayacaktır.kabul edip bununla nasıl başa çıkabilirize bakmalıyız.yoksa hayat cehenneme dönüyor şimdiden söyleyeyim.sana söylüyorum belki sen uygulayabilirsin.ben kesinlikle uygulayamıyorum söylediklerimi.allah huzurlu günler nasip etsin...

deerryyaaa yyaaa bayildim.
hic akuil etmemistim, aksam kocam gelsin, ben ona neler neler yapacagim :27:

Kadin deidigin deeerrryaaaa gibi olur, bravo!!!!

hayatin kiymetini, özgürlügün rahatligin kiymetini bilmeyenler erken evlendiklerinde bende sasirip böyle bakiyorum :53:

Gecer üzülme evlilik böyle birsey iste, zamanla sende alisirsin.

boyle olacagını nerden bıleceksınız kı kımse ayrılmak ıcın evlenmıyor ve kımsaede evlenmeden iç yüzünü göstermiyor

Bazen saçma olduğunu bilsen de onun istedigi seyleri yapmayı dene.kendini yoksay demiyorum bak,ufak tefek şeyler için bunu yap.
bizimki daha bu sabah sırf sahana küçük gelen bir kapak koydum diye çıldırdı.herzaman yaptığım şey,sonuçta arada bir basınç oluşuyor,kıyma gibi kuru birşey kavururken falan uygun kapak kirliyse bi küçüğünü kullanırım gayet normal bence.bu ona son derece garip geldi kapak yok aşağıda annenlerde diyorum anlamıyor,vay efendim yumurtası rezil olmuş yemezmiş onu..anladım canı sıkkın,kendi de dedi gerginim diye...uzatmadım çünkü gerek yok madalya mı alıcam üste çıkınca...dertliymişim ben de yahu...

Son düzenleme:
eşini al karşına ve konuşarak hallet...ve erkek milleti de artık akıllandı çok naz çekemiyorlar...kendini çekmek yerine konuşarak halletmeye çalış..şirinlik yap elinde tut kocanı..o senin ağzından çıkan kelimeye baksın..biraz politik ol...

benim eşim evlenmeden evvel eve girmeyen bir adamdı şimdi dövsen gitmez...evde başbaşa mutlu olacağınız şeyler yap..bizim ki eve biri gelmese diye bekler...eşim eve girip oturduğunda hemen pufu getiririm ayaklarını uzatsın diye,flim izleriz,masaj yaparım,terleme sorunu var ayacıklarını yıkarım,eve lig tv aldık maçı çok sever bende birlikte izlerim,formayı giyer tezahürat yaparım daha bi sevinir,ona özel yemekler yap,tatlının üzerine ismini yaz kakaoyla,birlikte puzzle yapın,yürüyüşe çıkın,evli arkadaşlarınızı eve çağırın okey oynayın vs. sevdiği ne varsa eve getir..ama dozunu çok iyi ayarla,fazlasıda zarar..zaten oda karşılık verir bi süre sonra.. kimi kadın gocunur ama ben hiç kaybetmedim eşimde bana sürekli süprizler yapar ayaklarımı bile öper..

deryacım herşey anlattığın kadar kolay değil, senin söylediklerinin aynını yaptım nerdeyse, çook mutlu olur deliriyo sevinçten ama yetmiyo tekrar aynıı... bi örnek vereyim bir gün işten erken çıktım bir saat. eve geldim biliyorum akşam gene hadi abimgile gidelim dicek eminim hatta ama bnm cnm hiiiç istemiyor.

hemen süslendim giydm süper bir elbise. yemekler on numara. aramızda çok iyi zaten. beni görünce mest oldu. neyse yemeğimizi yedik felan tam oturduk dinlencez. beklenen cümle geldi:( " aşkım çok güsel olmuşun kıyafetini değştir demek de zor ama hadi değiş üstünü abimlere gidelim." zöönkkkk hadi buyur burdan yakkk... yani anlattğın şeyler her erkeğe sökmez. eşimin benim hakkımda ki bi yorumunu söyleyim sana "normal bi erkek olsaydı karşında maymun ederdin sen adamı"...

deryacım herşey anlattığın kadar kolay değil, senin söylediklerinin aynını yaptım nerdeyse, çook mutlu olur deliriyo sevinçten ama yetmiyo tekrar aynıı... bi örnek vereyim bir gün işten erken çıktım bir saat. eve geldim biliyorum akşam gene hadi abimgile gidelim dicek eminim hatta ama bnm cnm hiiiç istemiyor.

hemen süslendim giydm süper bir elbise. yemekler on numara. aramızda çok iyi zaten. beni görünce mest oldu. neyse yemeğimizi yedik felan tam oturduk dinlencez. beklenen cümle geldi:( " aşkım çok güsel olmuşun kıyafetini değştir demek de zor ama hadi değiş üstünü abimlere gidelim." zöönkkkk hadi buyur burdan yakkk... yani anlattğın şeyler her erkeğe sökmez. eşimin benim hakkımda ki bi yorumunu söyleyim sana "normal bi erkek olsaydı karşında maymun ederdin sen adamı"...

normal bir erkek derken??:53:

normal bir erkek derken??:53:

ben taşfırınım demek istiyor....:24:

evet her taktik her erkeğe sökmez..sözkse de anlık söker..konu sahibinin dediği gibi sonra aynen devam..
mum yaktım, saten gecelik giydim eşim sözümden çıkmıyor ,sorunlarımız bitti gibi bi düz mantık yoktur..:34:

Yaa öyle bi yemek sonrası üstünü başını giydirip abisine götürdüyse durum sandığımdan vahim görünüyo:26:

ben taşfırınım demek istiyor....:24:

evet her taktik her erkeğe sökmez..sözkse de anlık söker..konu sahibinin dediği gibi sonra aynen devam..
mum yaktım, saten gecelik giydim eşim sözümden çıkmıyor ,sorunlarımız bitti gibi bi düz mantık yoktur..:34:

yaaa ben bunları okudukçaa nasıl evlenebilirim bilmiyorum..:26:
bu işin mantığınıda duygusunu da anlar mıyım bilmiyorum..
erkekleri idare eden kadınlara hayranım gerçekten..
her zaman içimden geldiğim gibiyim ben de..hani o aradaki
ince çizgi nasıl sağlanır şu yaşa geldim,ıhh ıhh ..aklım kesmiyor..:18:

8 ay oldu evleneli ama 80 yıl gibi doldum...çok saygın ve iyi bir işim var. girdiğim ortamda hemen dikkat çekecek kadar da hoş bir bayanım..ailemn tek kızıyım. canım ailem gözümün içine bakar, üzülmüyüm diye. tabi bende onlara karşı öyle, hep gurur duymuşlardır benimle, yaptıklarımla. ama onlardan ayrı bir şehirdeyim. özlem çoook zormuş.önceleri işten gelir ayağımı uzatır dinlenirdim. şimdi ise şu lanet eşilerin evlendikten sonra aile düşkünlükleri sayesinde maşallah her gün bi yerdeyiz. ya da onlar bizde.8 aydır yemeinle 2 gün arka arkaya evde olduğumuzu bilmem. ya evimi özlüyorumm resmen.bu da ayrı bir sorunum.eşimle aramızda ciddi problemler yok. ama kendileri sağ olsun buluttan nem kapar diyemicem önce bulutu yaratır, sonra nemini bulur.neye bozulacağını kestiremiyorum hiç. sürekli diken üstündeym yani...bide o muhteşem genellemeleri yok mu çorbanın üstünü streç film kapatmadım diye itaatsiz olurum bi hafta surat çekerim. :))) tamam anlatıyım olayı anlamadınız tabi:) geçen gün eltimde akşam yemeğini yedik. çoook güzeldi herşey bana davranışı bakışı herşeyyyy. sonra tam çıkarken yaptığı çorbadan koydu bize. ( eşim sabahları çorba içiyor, o günde çorbam yoktu) derince bi kaseye koymuştu. bende tam onu poşetlerken eşim mutfağa geldi. "üzerini streç kapat dökülür cnm" dedi. bende yok aşkım kab çok derin dökülmez dedim. bi kere daha söyledi. " hayır hayatatım bak çok derin kab dökülmez" dedim demez olaydım. film koptu wayy bi kerede tamam deseymişim hep böleymişim, hep itiraz edermişim. yaww ne var bunda allah aşkına diyorum değer mi huzurumuzu kaçırmaya bu yüzden sana itiatimi bundan mı ölçüyorsun. neyse sonra kendi hiç bişy olmamış gibi davranmaya başladı ama bnm kalbim bi kere kırıldı, hevesim kaçtı, yapsam da aynı yapmasam da... tabi biizm ki altta kalır mı sanki kalbi kırık olan o ben durgun durdukça o daha çok çekti kendini. ya bi kere de sen gel de bi gönlümü all yooook ama.. sonu ne mi oldu fena bii kavgaaaaa. şuan da bütün heyecanım hevesim herşeyimi yitirmiş durumdayım. böle ottan b...tan şeylerle huzurumuzu kaçırıyor. haa şunu da söyliyim normalimiz yok. yaa çooooooook iyiyiz uçuyoruz ya da böle dipteyizz.

ben bu filmi daha önce çok gördüm canım.senin eşin tarzı herşeyi çok bildiğini sanan adamların genel hali bu.ama hepsi evlenince böyle olmuyor.evlendikleri kadın eğitimli ,kültürlü,helede bazı yönlerden kendilerinden daha üstünse mutlaka o kadını sindirmeye,ezmeye çalışıyorlar.çünkü kendilerini kadının yanında ezik hissediyorlar.
bu hikayeyi okuyunca eşimin iki arkadaşı geldi aklıma.
iki arkadaşıda ukala ,çabuk sinirlenen,her durumda kendileri haklı gören adamlar,hemen hemen senin eşinin karakterinde ve ikisi de evli.
birinin eşi büyük bir şirkette üst düzey yönetici,çok iyi eğitimli ve çok iyi bir ailenin kızı.ve bu kızın eşi sizin eşinizden de beter,kızı insanların içinde bile aşağılamaktan çekinmez,dalga geçer kızla.
diğer ukala nın eşi ise lisemezunu ,ev hanımı,yani genel olarak bu evlilikte adam eğitim ve iş anlamında kızdan daha iyi,ve bu adamda karısını hep el üstünde tutar,insanların içinde hep korur.
yani bana göre eşinizin size davranışlarının sebebi çocukça bir kendini ıspatlama hevesi.eşinizi değiştirme olasılığınız yok bence ,siz kendinizi değiştirmelisiniz.asla onunla senlik,benlik çekişecek konulara girmemeye çalışın birsüre.hep o haklıymış gibi davranın.zamanla sizin onunla birşeyler yarıştırmadığınızı anlayıp sizin fikirlerinizi de önemsiyecektir emin olun.

eşin sabit fikirli bi adam anladığım kadarıyla, böylelerinin ak dediğine kara diyemezsin kara olduğunu göre göre ak dersen sorun çıkmaz

ama sadece anı kurtarmış olursun, sorun çıkmamış olur huzurun bozulmamış olur ama derinlerde bişeylerini kaybetmekte olduğunu hissedersin özgüvenin biter.

eğer bu bi aşk evliliği ise zaman içinde biraz senden biraz ondan gider belkide birbirinize ve evliliğe alıştıktan sonra hiç bi sorun yaşamazsınız ama bu süre içerisinde çok

fazla taviz verme derim. bide merak ettim eşin boğa burcu mu?

benim sevgilim boğa nasıl olur ki çok mu inatçı
diyo ki bana bi anamın bi senin sözünü dinlerim:1:
tabi evlendikten sonra değişebilir dimi

Oglak burcumu benim esimde oglak burcu ve ayni özelliklere sahip.hic tartismasiz.ayni ayni sürekli elestirilmekten hayattan zevk alamaz hale geldim.Ama cokta iyi bir insan bir sekilde sürüyor iste...

canım üzme kendini. evliliğin ilk aylarında olur böyle şeyler. sonuçta kültür farklılığı oluyo, alışkanlıklar farklı herşey zaman istiyor. inşallah düzelir.

Bende akrep burcuyum. Taviz verme, hatta eşine başkalarının yanında özellikle konuşmalarına dikkat etmesi gerektiğini söyle. Böyle yerlerde seni sahiplenmezse el daha çok ezer. Ayrıca eşe itaat etmek diye bir şeyi kabul etmem. Mantıklı olan neyse eşler beraber karar verir ve uygular.

benimde eşim herşeye karışır, tabağın üstünü örttün mü, bilgisayarı kapattın mı, sabah işe giderken ütüyü fişten çektin mi, çeksem bile içimde bir tereddüt artık bir daha çıkıyorum eve koşa koşa ütüye bakıyorum çekilmiş tabiki :113: bebek ağlar karnı acıktı bunun be adam yarım saat oldu yediği işte.
bebeğin üstünü değiştir derim ben anlamam ki der. karnını doyur derim ben anlamam ki der ama her şeye karışır. gezmeden geliriz daha arabanın kapısını açmadan çocukların üstünü değiştir terlemiştir diyor. daha neler neler. diyorum ki ya benim eksiklerimi ya kendin yap yada söyleme artık bıktım.

onun dediği bir şeyi yapmıyayım artık benim koca tilki gibi pusuya yatar bekler onun dediği çıkacak mı diye. çıkarsa mutlaka söyler hep benim dediğime geliyorsun inat ediyorsun benim dediğimi yapmıyorsun....... benim fikrim yokmu diyorum bu ev işlerini ben yapıyorum karışma diyorum o kadar istiyorsan yap diyorum ama:36::36::36:

benim kocada aynı yani canım... herşeyi kendi bildiğini zannediyor...

itaat etmek nedir ya
köle isaura mısın sen
benim bildiğim eşler birbirine saygı sevgi duyar
itaat etmezler
seninki resmen ego tatmini yapmaya çalışıo
illa onun dediği olsun isteyerek
hiç çekilir tip değil
gel de döv :4::4:

Back
X