- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.860
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşimin benim hakkımda ki bi yorumunu söyleyim sana "normal bi erkek olsaydı karşında maymun ederdin sen adamı"...
itaat etmek nedir ya
köle isaura mısın sen
benim bildiğim eşler birbirine saygı sevgi duyar
itaat etmezler
seninki resmen ego tatmini yapmaya çalışıo
illa onun dediği olsun isteyerek
hiç çekilir tip değil
gel de döv![]()
eşiniz kendisinin "anormal" olduğunun idrakinde yani
güzel.. farkındalık güzel bir haslettir..
maymun olmasına gerek yok, eşinin isteklerine saygı duyan, duyarlı ve olgun bir adam olsun kafi..
işte erkekler, eşinin isteklerine saygı duymayı, onun da istediği gibi yapmayı MAYMUNLUK olarak anlıyorlar...ve benm tahminim eşim benim potansiyelimin farkında olduğu için korkuyor, idareyi bnm elime alacağımı. ama er yada geç bu böle olcak. ona tamma dicem ama bnm isteğim olcak o farkında bile olmıcak.
neden öyle bir iktidar yarışındasınız?
saygı ve sevgi temelinde eşitliğie dayalı bir evlilik yaşamak istemez misiniz?
potansiyelinizi bu ideal üzerine kullansanız, daha anlamlı olmaz mı?
erkeklerle başlayan genellemeniz yanlış olmuş bence
kendini eğitmiş sıradan bir erkek, karısının isteklerine saygı duymayı maymunluk olarak addetmez.. karısına "saygı" duymak için üstün meziyetlere sahip olması gerekmez bir insanın..
evet genelleme hastalığı eşimden bana geçti. geneli böyle diyelim...e gene haklısın bi iktidar saavaşı içinde hisstmiyorum kendimi ama bi bakıyorum öyle gibi davranıyorum.zaten onunla anlaşamadığımız konualrda fikrimi söylemeyi bile ona karşı gelmek inatlaşmka aoalarak anladığı için ister istemez iktidar savaşı oluyor. ama bnm amacm bu değl.
evlenince genelde analarının sözünü dinliyorlar![]()
işte erkekler, eşinin isteklerine saygı duymayı, onun da istediği gibi yapmayı MAYMUNLUK olarak anlıyorlar...ve benm tahminim eşim benim potansiyelimin farkında olduğu için korkuyor, idareyi bnm elime alacağımı. ama er yada geç bu böle olcak. ona tamma dicem ama bnm isteğim olcak o farkında bile olmıcak.
Eşin titiz ve her şeye karışan bir tipse bu bir huy canım değişmez babam da öyle evdeki mutfaktan tutun da alışverişe kadar her şeye karışır her şeyi düzenler çok temiz ve tertipli ama bir şeyler eğreti olsun sallapati yapılsın tahammülü yok kızar sinirlenir hemen.Ben de biraz ona çekmişim gibi ama ben farkındayım bunun insan ilişkilerine zarar verdiğinin daha rahat bırakmaya çalışıyorum kendimi aman dökülürse dökülsün krılırsa kırılsın gibi.